cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.514
Ti pričaš o sekti? Ajde ne lupaj, molim te. Ove majmune treba pohapsiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti pričaš o sekti? Ajde ne lupaj, molim te. Ove majmune treba pohapsiti.
кога треба похапсити он мора да лупа јер је пролупао...Ti pričaš o sekti? Ajde ne lupaj, molim te. Ove majmune treba pohapsiti.
Pohapsiti budale koje prete i pišu one gluposti. Sinoć se znalo ako upadne neki predmet da se ide na pražnjenje tribine/a, i šta se desi? Likovi bacaju sitninu ko kumovi kad izađu iz crkve. Rezultat: uskratili su Zvezdu svoje podrške. Srećom bez posledica.кога треба похапсити он мора да лупа јер је пролупао...
упаљача је било и биће увек са обе стране
Zar nije bio blizu potpisa za Armani?Kampaco blizu potpisa za Zvezdu
Zar nije bio blizu potpisa za Armani?
Imamo li mi para za njega?
Ae pali zagrepčanine.izašla mi ova tema dole pa da bacim komentar..realno FMP je posle dolaska Gargamela dobio glavu i rep..mnogo ozbiljnija ekipa.. preporodio ih je lik.. mislio sam da će biti zakucani za dno tabele ali sada im predviđam plasman oko 12 tog mesta.. nikom neće biti lako dobiti ih u Pioniru.. na strani i dalje su kanta ali dobiće par utakmica i kao gosti kao npr u Berlinu
ae brt moiAe zagrepčanine da mi oplodiš mamu kuravelu
Tebe mora da su zvali "ortak na prst u bulju sa Markom Vidojkovićem". Nekulturan i neobrazovan krelac, sjajna perspektiva je pred tobom.ae brt moi
Pomešao si me sa ćaletom alkosomTebe mora da su zvali "ortak na prst u bulju sa Markom Vidojkovićem". Nekulturan i neobrazovan krelac, sjajna perspektiva je pred tobom.
hah tupavi panter