KK Crvena Zvezda

KKCZ: Čoviću novi mandat, Cvetković počasni predsednik​

1640627601-skupstina-5991-768x512-750x500.jpg

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u ponedeljak izbornu Skuptšinu, na kojoj je novi petogodišnji mandat na mestu predsednika dobio Nebojša Čović.

Nakon izlaganja izveštaja o prethodnom periodu u trajanju od 10 godina, sa posebnim osvrtom na prethodni petogodišnji mandat, Nebojša Čović je jednoglasno izabran za predsednika, navde sa Malog Kalemegdana.

Jednoglasno je usvojen i predlog da legenda KK Crvena zvezda i nekadašnji generalni sekretar FK Crvena zvezda Vladimir Cvetković bude proglašen za počasnog predsednika.

Izabrano je novo predsedništvo kluba, koje će činiti Nebojša Čović, Branislav Baćović, Dragan Filipović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, dr Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka.

U novom sazivu Skupštine nalazi se čak 57 članova, dok je u prethodnom sazivu bilo 35 članova. U sazivu su se po prvi put našli i aktivni igrači prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović.

U narednom periodi biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i disciplinska komisija brojiti po tri člana.

https://sportklub.rs/kosarka/aba-league/kkcz-covicu-novi-mandat-cvetkovic-pocasni-predsednik/

Можда ипак дођемо до финала или топ осам Евролиге после победе над суперјаким униксом?!
Упркос злочиначкој саботажи власти и дубоке државе које нам блокирају појачања на позицији центра и бека шутера, док неконтролисано сипају милионе у распали криминални снспс птаризан из загреба, да би добили политичке поене и гласове од мизерне групице монголоидних гробљана фрустрираних љубоморним уздасима тртљају по интернету лажи, уз подршку мртвих новинара ботовске хоботнице у многим медијима одгајаних у тадић-дачић муљу гебелстшине и лоповштине, типично прљавог трулог менталитета дођоша дукљанско хрватске балијске шиптарске комуњарске културе из које је неке 45е( после здраве спортске приче београдске Црвене Звезде) изникао слабашни глупи загорско армијски тим који трофеј није видео (упркос бандитској отимачини многих Звездиних играча) до 70 и неке, до када је оснивач домаће кошарке и институција ККЦЗвезда већ освојила први Европски трофеј купа победника купова у бившој Југославији, па после политичког пројекта намештеног инстантбула у купу првака против чешких, латвијских тимова, без енглеза и других битних држава, док је фегетговноглија покривао пропаст српске кошарке под вођством дукљанског монголоида свињошевића служио као канта за пуњење у тадашњој малобројној Евролиги брукајући Србију дванаест година, са по две победе у просеку по сезони против неких белгијанаца, као и сродни им фудбалери што у Европи сви трпају док фсс кримоси им омогућавају склањалице и судије у првенству, а Звезда гази групе сваке године и доноси бодове србском фудбалу и без појачања типа меси роналдо као што се кк фрањизанки неправедно омогућује за политичко остоја-снс курвање и пара за руменог турчина за тренера чији тим данас трпају неки Смитови у задњим секундама у аба лиги и који без судијских крађа као јуче не може,а у европи су детронизовани из 92е од просечне бадалоне. Да није било ономад тадића који им је поткупио панатанаикос не би стигли у четири од дванаест тимова. Док Звезда за само пет година учешћа у савременој нбаовској ЕЛ била у топ осам плеј офу, са пет утакмица против руског цска пројекта, у такмичењу против 16, 18 тимова и има сад већ пуно више победа, а кад буде и дванаесту ЕЛ играла имаће тродупло више и финала и трофеја, ако власти не наставе да подилазе говноједима из хумске, и штите убице Оџа, истовремено наивно мислећи да ми културни Срби нећемо смаћи њихове врбоване играче. Овај у бити мали и за спорт неталентовани али политичко фашистички клуб јсдкк птаризанус ствара нездрав амбијент у спорту и треба бити праведно уклоњен и из постојања и омогућити кошарци и Србији развој до неслућених висина, и бројне трофеје предвођене доктором Радоњом, господином Човићем под чијом влашћу је репрезентација освајала трофеје, насупрот овог ухлеба наркоса даниловића, уз верне Делије и пуне трибине препознатљиво у свету громогласног навијања који заглушује химну смрдљиве евролига мафије кошарка као и космет биће српски, јер ми нећемо финансирати албанске репрезетативце као јсдп уљез. (исто тако државне окупаторске власти требају уништити лоповски дужнички ватерполо вкпреифхеисен и омогућити ВКЦЗ појачања и освајања ЛШ). Јер ми као доминантна милионска звездашка северна армија можемо много гласније, јасније и бруталније реаговати ка душманским прекопуташима и политичарима свих врста власти и опозиција домаће, светске, сви ми индивидуални звездаши као самосталне ћелије покрета отпора ван контроле генералштаба црвено-беле армије бити претња за систем гробалистичких секти дубоке удбашке државе која би да да одређује коме да намешта спортске трофеје који припадају нама који нећемо ћутати и бити жртве деценијске манипулације са финансијама, судијама, медијима и другим неправдама.
ККЦЗ је своја финансијска пословања и плате играча објавио, међутим привилеговани новорежимски гробиарски лоповски пројекат никад није исто учинио.

vi da dodjete do fajnal ejt?
vi?

pa vi ste bruka srpske kosarke u evro ligi svih ovih godina

dok je partizan i 2010 umalo usao u finale evro lige, kada ga je sut olimpijakosa u psolednjoj jsekundi regularnog dela odveo u produzetke gde smo ispali...

pre toga 2004 takodje smo igrali u fajnal foru...

ovakav referat pun laprdanja mogu samo sticenici najboljih autora saopstenja da sastave!

covketove limenke

fmp2

bruka i sramota srpske kosarke uevro ligi

kojeg ste to reprezentativbca dali u poslednjih 10 pa ajde 20 godina?

mi smo dali bogdanovica koji hara amerikom...
u vrh evro lige smo poslali vetermana lovrenja veselog...

a vi?

da ne govorio o prethodnom epriodu kada su prvaci svjeta bili DJORDJEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ REBRACA! PETORKA PRVAKA SVJETA!

i onda na silu dodje lopovcina titoisticka miloseviceva covke, da krade i muljari po srpskoj kosarci kmecuci na sav glas, i sta smo dobili?

klub koji je boranija u evro li gi i koji ni jednog igraca nije plasirao u visine!

majmuncine covketove, ove godine nece osvojiti aba ligu, otuda kmecanje unapred da treba ugasiti najtrofejniji srpski klub ikada u kosarci.
i buducnost i partizan ce ih pocepati. samo polako...

a sto je najbitnije partizan ce put do evro lige ostvariti preko evro kupa (gde su covicevi majmuni pre tri godine ispali u prvoj grupi!) pa ce u finalu sa buducnoscu u aba ligi obezbediti djeticima prolaz...

crna gora je srpska sparta a sta prde smrdine vuciceve i covketove koga briga...

1. Što se tiče EL, period kada je Partizan igrao i danas (iako je to bila prva dekada XXI veka) su dva sporta - zbog sistema takmičenja, da ne objašnjavam, mogu te podučiti ovi tvoji "telali".
2. Što se tiče titule, ove godiine jeste malo gužva na mestu izazivača nosiocu titule ali to i jeste krajnji domet i KKB i KKP i KKCedOli.
Biće kalemegdan i u Aprilu i u Junu....
3. Pati.

Zalgiris i Bajern prethodnih godina u ovom famoznom sistemu takmicenja isli u TOP8, cak i na F4, sa igrackim budzetima koji su manji ili jednaki vasim.

"Dva sporta"... :worth:

Pre ce biti da je do trenera i sistema. Nekoga su trenirali Vujosevic, Jasikevicius ili Trinkijeri, a vas trenira Jadonjic zvani "imam puno problema pred svaku utakmicu", a za sistem su vam zaduzeni Zeleznik i Covke.

Zalgiris i Bajern prethodnih godina u ovom famoznom sistemu takmicenja isli u TOP8, cak i na F4, sa igrackim budzetima koji su manji ili jednaki vasim.

"Dva sporta"... :worth:

Pre ce biti da je do trenera i sistema. Nekoga su trenirali Vujosevic, Jasikevicius ili Trinkijeri, a vas trenira Jadonjic zvani "imam puno problema pred svaku utakmicu", a za sistem su vam zaduzeni Zeleznik i Covke.
Budžete su imali u svakoj godini veće, sada što ti zbog svoje malicioznosti to izvrćeš - tvoj problem.
A nije da nisam najavio tvoje javljanje u mom prethodnom postu. Jako si predvidljiv.

Zalgiris nema veci igracki i trenerski budzet od vas - vi kupujete vise igraca i placate ih skuplje. A ukupni budzet imate manji zato sto ste na drzavnim jaslama i ne morate da placate sijaset stvari koje na Zapadu kostaju mnogo, i to je fakat koji Coksi zloupotrebljava kako bi se predstavio kao evroligaski siromasak koji pravi cuda kad pobedi nekakvu "velicinu" poput Uniksa. Ili jednostavno laze u papirima, kao sto radi ceo svoj zivot.

A prava je istina da ste na nasim prostorima utucali milione i milione na - nista. Da glumite kosarkasku velicinu i elitu, iako do pre nekoliko godina niste ni pratili ovaj sport.

Inace, Bajern je u kosarci ulagao solidno, i Djordjevicev tim, pa Radonjicev, pa ga je Radonjic plasirao na ovo vase mesto pri dnu, i prve sezone sa Trinkijerijem su imali tim dostojan ABA-lige. I plasirali se u TOP8 sa petog mesta ove "strasne" EL, lagano.

A vi kukate za jos para... :mrgreen:

Zalgiris nema veci igracki i trenerski budzet od vas - vi kupujete vise igraca i placate ih skuplje. A ukupni budzet imate manji zato sto ste na drzavnim jaslama i ne morate da placate sijaset stvari koje na Zapadu kostaju mnogo, i to je fakat koji Coksi zloupotrebljava kako bi se predstavio kao evroligaski siromasak koji pravi cuda kad pobedi nekakvu "velicinu" poput Uniksa. Ili jednostavno laze u papirima, kao sto radi ceo svoj zivot.

A prava je istina da ste na nasim prostorima utucali milione i milione na - nista. Da glumite kosarkasku velicinu i elitu, iako do pre nekoliko godina niste ni pratili ovaj sport.

Inace, Bajern je u kosarci ulagao solidno, i Djordjevicev tim, pa Radonjicev, pa ga je Radonjic plasirao na ovo vase mesto pri dnu, i prve sezone sa Trinkijerijem su imali tim dostojan ABA-lige. I plasirali se u TOP8 sa petog mesta ove "strasne" EL, lagano.

A vi kukate za jos para... :mrgreen:
Kao uostalom i vi, i to ne samo poslednjih četiri - pet godina.
Da ne ostanem dužan: Znači KKCZv ima najmanji budžet od svih EL timova, to smo apsolvirali, zar ne? Iz biudžeta odvajanja za plate stručnog štaba i rostera se idvaja više nego u Žalgirisu i Bajernu (u Nemačkoj su ti porezi daleko veći pa to ima za posledicu sve ostalo a Trinki kao dva domaća igrača ima platu) ALI to ne znači da Zvezda ima veći budžet. Jednostavno je tako i laž je raskrinkana.

To znaci da imate veci igracki budzet od nekoliko timova u EL, i u ravni ste sa jos nekoliko. Tako da vam te price kako se ne moze imati bolje rezultate od ovih vasih skromnih ne piju vodu, i covicevska su propaganda.

A to sto klubovi na Zapadu imaju velike troskove za hale, putovanja, opremu, itd, a vi na grbaci drzave nemate (ili stelujete papire), to nema nikakve veze sa sportskim aspektom o kom pricamo, a u kom ste debelo omasili.

Ali neka, evo logistika vam sredjuje i ove sezone dve trening-utakmice protiv filijale i pokoju kradju za prvo mesto, da bude tog Kalisa u junu. :per:

Браћо цигани, да нам честитам још један Куп Радивоја Кораћа. Драго ми је што ово код нас није изазвало еуфорију, јер ипак смо рутински силовали неуспели државни пројекат и још једном их вратили на фабричка подешавања. Надам се да је остала нека боца кисеоника неотворена, јер након ове утакмице Руменоглу је морао на терапију.

Иначе, нико није овим нашима рекао да преко пута себе имају европске Бостон Селтиксе, па да не престају да сипају у њихов кош к'о у нероткињу.

Наравно, ово рутинско силовање изазвало је нови талас очајања и самосажаљевања у комшилуку, поново су теорије завере, поново плакање да су пројектовани да нам бришу бу.љу када кењ.амо и слично. Сада још замрзнуте цене горива, па нема допуне њиховог буџета, тако да право кукање тек почиње. Да, морам да поменем да ми се посебно свиђа како институција негује домаће играче, укупно, колико беше, шест поена дадоше. Само напред, само јако.

На крају, ако им није јасно зашто поред нас и даље постоји ФМП (иако они нас у свој својој муци и мизерији називају тим именом), то је зато да макар некада имају осећај да су победили Звезду, пошто овако на терену то се још дуго неће десити. Екипа ФМП-а је начин да они тотално не одлепе од муке и фрустрација.

Ми смо завршили посао за сада, окрећемо се европским изазовима.

Мислим да је овај наш тим добро селектиран, можда да смо мало јачи на центарској позицији, али и са распалим Кузмићем можемо да гурамо. Жао ми је што смо баш доста утакмица у Евролиги изгубили у јако лоше одиграним завршницама. Мало нас је екипа нешто разбило, а често смо губили на једну две лопте. Надам се да ће бити снаге да се највећи део ових играча ипак задржи за наредну сезону. Калина и Волтерс обавезно, Митровић, да остане и матори Марковић, да имамо дубину.

Иначе након синоћне победе ми се свиђа реакција, Радоња скроман и господин као и увек, још један дан на послу, играчи прославили са навијачима и нема даље неког бусања, идемо даље. Нема шутања ногама у груди, нема надр.каних изјава, нема падања у транс, буквално освојен трофеј, мало славље и и то је то. Тако се набијају комплекси, када се на терену понашаш као господин и када победиш и када изгубиш.

Иначе, руменоглу је за мене увек био велики Жељко Обрадовић, човек који се никада не вређа због свега што је учинио за српску кошарку, до оног његовог пораза са Фенером у Поиниру, када је Кузмић блокадом решио меч. Она срамота од конференције за новинаре где је измислио вређање са трибина, где је све посветио томе како је увређен непостојећим вређањем, јер његов организам није могао да свари тај пораз, први од Звезде. Зато његово мењање боја и притисак 300 са 200 када игра са нама, то је непроцењиво.

majmuncine covketove, ove godine nece osvojiti aba ligu, otuda kmecanje unapred da treba ugasiti najtrofejniji srpski klub ikada u kosarci.
i buducnost i partizan ce ih pocepati. samo polako...

a sto je najbitnije partizan ce put do evro lige ostvariti preko evro kupa (gde su covicevi majmuni pre tri godine ispali u prvoj grupi!) pa ce u finalu sa buducnoscu u aba ligi obezbediti djeticima prolaz...

crna gora je srpska sparta a sta prde smrdine vuciceve i covketove koga briga...
Ааааахахахахахахахахахахахахахахаахахах
Ставити ово у пост године на теми "вицеви"
Ахахахахаахахахах
Чему ли се надаш...који еврокуп, си луд? Ахахахахах

To znaci da imate veci igracki budzet od nekoliko timova u EL, i u ravni ste sa jos nekoliko. Tako da vam te price kako se ne moze imati bolje rezultate od ovih vasih skromnih ne piju vodu, i covicevska su propaganda.

A to sto klubovi na Zapadu imaju velike troskove za hale, putovanja, opremu, itd, a vi na grbaci drzave nemate (ili stelujete papire), to nema nikakve veze sa sportskim aspektom o kom pricamo, a u kom ste debelo omasili.

Ali neka, evo logistika vam sredjuje i ove sezone dve trening-utakmice protiv filijale i pokoju kradju za prvo mesto, da bude tog Kalisa u junu. :per:
Па тебе сам чекао пријатељу. И нека га имамо, као што очигледно имамо и већи ментални буџет од вас. По том питању сте заиста сиротиња и то тешка.

Иначе драго ми је што наше податке које смо објавили зовете "штеловање папира", јер од таквих бораца за правду који и данас не знају колика је плата, пардон, стипендија, једног јединог играча (осим ако не објави БАТ након тужбе) и не очекује се ништа друго него да држе моралне лекције. Јер ко о чему, гробар о моралу и буџету наравно.

Углавном, синоћни пораз иде на руку Руменоглоу, није успео да заврши два појачања на полуврмену. Јеб.ига у лошем тренутку дошло финале, у НБА се игра олстар, па није могао да позове на тезгу Леброна и Карија. Нема везе, други пут, када одмрзну цене горива, па када се буде сипало у ваш неуспешан пројекат, па када Новица из ложе почне да се шута ногама у груди, када Далоу крене неког да изнабадабада, када Дулу израсте нови бубрег, пали се машина и идемооо!!!

Poslednja izmena:
Rekao sam sta sam imao na nasoj temi, kao sto si sigurno i citao. ;) Misljenje o vama cu sacuvati za sebe jer mi se ne drma vas kavez bas svaki put (iako ste i sinoc dali dosta materijala), a za tvoje strucno "rumenoglu, urnisanje, kompleksi, dan zalosti" prdenje me bas briga.

Нисам отпратио јер сам гледао ЕЛ утакмицу. Који је наш играч био у саставу?

Нисам отпратио јер сам гледао ЕЛ утакмицу. Који је наш играч био у саставу?

Niti jedan, a pozvani su za ovaj ciklus Dobric i Davidovac.

Mislim da je vreme da pocne da se prica o tome zasto Pesic prica sa kukavnim Jadonjicem (tj. Covicem) o tome koga sme da zove kao za prvi ciklus, i zasto igraci koji su pozvani imaju slobodno da igraju za klub. I zasto je cak i Ataman ustupio igraca, a vi niste.

Cekamo nezavisne medije koji broje poene srpskih igraca.

Back