Звезда је шампион, трипла круна, победник дербија, заслужени ЕЛ учесник , а ви глупи гробари плачите, скичите и као паразити режимски и кримоси албански муријашки купујете нашим отетим парама положаје у кошарци и медијима који вас сендвичаре власти убеђују да сте институција хрватске кошарке, купујте ко дипломе на црно ако срама немате . Али кад ми узвратимо истом мером и клин избијемо остаће мрља на плочнику у знак сећања на КК пројекат и проституцију влстодржаца. А трофеји опет наши у Мају са којим год саставом играли, ако је ваш прескуп скупићемо ми бар пара за штангле, секире и ланце да вам покваримо ваљак од 1.5 м, а остале скупље машинице можда гранатама са тенка.
Ти небитни форумашу превише аутопројектуеш свој гробљнски лоповски смрад на нашу тему. Боље бежи одавде и закопај се у својој паразитизанус теми... гроботино режимска плаћена да трујеш нашу тему, улазиш у туђе двориште много си јак на нету...
Ваш мртвизан из загроба мутиран у лакташима за мене не постоји нити видим било коју спортску тему осим Звездине, а вас мишеве што више уочавам овде и на нету, тв вестима, мораћу у стварном свету да упадам у ваше искурване од власти територије... И сваки Делија. А за брисање постова о кк платизанусу на подфоруму Политика ћемо се тек ћерати. Ово може бити и задњи мој упис овог лета на спорт подфоруму , јер више ово није спорт него би политичари да одређују ко и шта да игра и осваја. Е па неће. Моја тишина ће гласније говорити од вашег куцкања.
После бекства из КЛС лиге побећиће те ви и ваши партнери у загроб ваш ускоро и бити избачени из Евролиге. Ако услед неоравде власти вас ми изсаботирамо да не постојите здрави и тако глупи, пакистановци серем вам се по фаци.
У каквом хипербот гебелс аутопрограмирању депресивни болесниче ти обитаваш.. као у амишкој затуцаној заједници паралелне стварности форума удаљеној километрима од остатка већинско Звездашке цивилизације и наратива истините чињеничне стварности? Лечи се.
Ипак ја нисам овде твој терапеут депресије... Већ пишем само ради депрограмирања случајних читалаца од НЛП мантрања гробљанских усташоидних муријашких сендвич приучених сељака за тастатуром.
Свако дете зна цео град то зна да је кк пзаризаи вучићева к урва и жељко робија државни пројекат...
Кк папизам је Вучићев државни и фрањов ватикански пројекат. Папић кримос вам главни финансијер. Ако се правиш слеп после ових слика, не вреди објашњавати да вас је ватиканскa и венецијанска мафија( која сад због вашег кк наплаћује улазак у Венецију туристима) увела у ЕЛ на црна мала врата ко мишеве противне часном Православном источном руском блоку, ни да сте ко стока земунелска телад основани 4. Окт на дан фрање ассишког и срањевачког реда као секта говноједача ...наших циганских србских или ваших и животињских гован, у те политичког окултно лгбт дупеувлакачке езотерне тајне нисам улазио јер једење гована је нешто крајње смрдљиво одвратно у мојој нормалној здравој витешкој стварности и улазак у овај подфорум ме загађује небески разум. Само знам из песме Једите говна, Ми смо шампиони. За разлику од вас смрда југића, навикли на АВ чмаролиз, да ми тешко да поверујем колико су говнарке са јна прдизануса ,мушке тијане ајфон и друге ваше женске навијачице птаризануса на трибинама кошаркашких утакмица што седе напумпаних усана и груди спремне ниско да се спусте да би их неки Дубаи шеици и други страни моћници финансирали на порта журкама да тим чином понижавају поносни Србски народ... који се сагињати неће више никоме и дозволити да буде увучен у ваш свињски брлог од шитарске кошарке.
Услед финасијске саботаже гробокомуноусташке дубоке држАВе протеклих година за финансирање појачања Звездиног тима вредна 23 милиона евра за трофеј ЕЛ ми Звездаши смо све снаге усмерили ка АБА лиги, константном освајању домаћих трофеја, набијању комплекса кучки загробачкој и поштеном пласману у ЕЛ где смо поштовани од свих спортских сегмената и клубова у којима игра пуно наших играча, пониклих у млађим категоријама клуба као и у НБА, док ви који немате ни два битна играча поникла у вештачком државном инстант клубу из 90их, већ вам власти разне плаћали и отимали гепековали туђе неке сељане углавном који сада пре паре улажу у локалне фарме стоке, граде виле и хотеле по руралним забитима и неуки се вуку по партијским и КСС оборима за неку издајничку функцију државе, (насупрот стручном образованом професор др Човићу под чијим вођством је и кк Репрезентација владала светом). Да би политички комуно језуитски фрањов фратарски инструмент Јсдккп за кошарку нестручни неталентовани дефектни монголоидни пројекат напредовао тражио са удба крими политичком мафијом кримоса сиве прљаве говњиви путеве да са седмог места АБА лиге ко ***** сваке власти купи ЕЦ и ЕЛ позивнице.
Трећелигашке нарикаче мутанта из лакташа просе и прете крими нелегално да би Вучић због свог ега и изборних гласова уделио Фрањизану милионе и уништио кк репрезентацију даниловићеву од белгије, поскупео струју која нестаје у чаиру због њихових милионских појачања......
АВ и хрват ИД подигли су цене Нис горива и свега живог у маркетима, док клонирани у подземљу БИА продани Вучић Александар у души навијач фк рад из јајинаца, сада убеђен да су Ц.Звезда и прдизанус једнаки клубови, једнојајчани близанци?! брани звездашко и већинском народу летовања на мору да би сви радили у његовим феудалним логорима за вишу касту кк платизанснс и уместо сланих вода мора пецали рибе на гивнима браоним београдским рекама, и ко идиоти сматрали да је неки кошаркашки пецарош ккп коме је Лазић киту набијао и угасио каријеру битна легенда репрезентације која се распада без светских одличија од кад кк паразит од 2000их правио лоповску серију трофеја нерегуларних. Идиот АВ у служби духа тадић секте ових дана је увео порезе на све и свашта опљачканом народу док ретардираном кк паразиту рупи без дна дозвољава да не плаћају државни порез од 6 000 000 € ... ?! већ им купују милионима позивницу за ЕЛ и после прошлогодишњих 15 мил ВлАст стоци сипа 20 мил евра... док сендвичи и значкатрази би да глођу мрве тапкајући по тастатури и мислећи да су главни задригли дилери црногорских кланова и сплавова ноћу док дању би да чувају кк милионере, тупави шабани дођоши са врачара са прљавом кинтом мисле да их могу као пре десет година чувати у нашем граду а данас један луди кеба или незадовољни опљачкани грађанин државе је довољан да пробије обезбеђење гробо муријаша, упадне у свињски брлог, виле око јна или сачека те милионерске преплаћене мајмунске играче кк стоке, тренере, управе и главе им проспе по плочнику... Ако заиста власт мисли да смо ми Делије Звездаши будале које ће толерисати 23 вс 7 милиона буџет у кошарци за ЕЛ буџет планиран? за вас шипто турко усташе крими профитере вс за нас србске јунаке и поштене грађане, толерисати привилегован статус пореском неплатиши, надобудну медијску подршку и сендвичарски окот - вара се.
И све под гроботобвским изговором да кк птаризаи загроб александровац авет политичке воље 80их и 1992 био успешан у неком непостојећем баскет ФИБА купу где су играли пет утакмица са чесима, летонцима супербитним у кошарци и успешан привредни пројекат лимара из прислонице, повод за привилегије које би да добијају упркос бруци и срамоти неких седам година без трофеја?! Крив им Вучић што не могу као током тадићдачић доба реализују њихов шипто-загробачки стил гепека судија и финансијског циа комунистичког фунансијског уништавања Звезде поноса Србије и стуба кошарке на Балкану. Успешне шампионског и пословног клуба који је плаћао порезе а држава нам овако враћа? Држава отрулела , изједена глодарским мишевима Нек се погледа гамад птаризснска наказна у огледало и видеће уместо великог клуба лик црне аждаје којој следи копље у уста у Мају по навици. Колико год се надали, иако ми останемо без тима, избацићемо копља из подрума претекла од наших предака витезова и сложно као што обавештавамо ширу јавност о робији турчину руменку државном пројекту заривати копља душманима који би да нас униште и име нестане. Тако да црвено или крваво вам се пише гробари у Мају, овако или онако ми побеђујемо оног ко нарцистички трипује да је супер поштен а само због смрада ко убогог просјака га се неки клоне а неки удељују кинту.
Док истовремено ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ у фудбалу која супериорно ниже трофеје пет година остварује успехе српског фудбала највеће после 1991 не поштују нити дају већи медисјки простор ове власти и ексклузивно сипају милионе за појачања бека, центрфора, штопера, за куповину ЛШ четвртфинала бар... И дубока држава вођена говнима разним (које ћемо наћи ни њихови најмилији неће утећи од наше секире правде , мира неће бити док се земља око сунца креће.) им и у фудбалу им купују лиценце за Еврокуп и доводе милионске спонзоре мртвом јсдфкп, бункер крими секти трговаца дрогом, децом, оружјем.
Неправда и срамно лош суд расподеле подршке од власти је извесна већ дуги низ година уназад под свим партијама. Још од 1945 кад су зликовци основали Ндх клуб јсд папизам у комунистичкој југославији и у новокомунистичкој јсд пакистан ради сарадње црног племства са турским османлијским шеицима. Али томе злу мора доћи крај и на основу чисте логике да у популарнијој већој јачој бољој Србској Звезди и у фудбалу, кошарци и у свему следи пуно већа подршка за веће успехе!
Једина ствар која спречава нашу хитнију бруталнију васпитну реакцију у вези Кошаркашких тенденција и издаја, јесте могућност грађанско навијачког светског армагедонског рата ако и ми већина у црвено-белом реактивно пређемо границу неморалне експлозивне хистерије циљајући поред брзе дератизације и дезинтеграције глодара и нападе на неспортске политичке амбасадне факторе... Уз бригу за очувања хришћанско православне вековне србске традиције и Косова као сувереног дела наше царске земље. Јер верујемо да ако је Косово Србија онда је Звезда Кошарка , и ако је Кошарка Звездина, а не птаризанска, Српско је Косово. Стога ово понашање власти око прављења КК пројекат од смрдљивог птаризануса "симболично" показује издајничке тенденције власти и приближавање идеји из 2004 косовског погрома када се јсд кк стока значкатрараза бахатила, гепековала и диловала албанку да би затупела млади србски народ да угази гробљанске монгриле харадинаје доле и шире. Стога и сви обични грађани земље као и Звездаши морају бити сада у алармантно пред-косовски бој стању приправности борбености, уперених ракетних цеви ка непријатељским положајима, пробуђени из дремежа мотрити на јсдп уљеза црног. Очувањем Звездине шампионске доминације регионом у КОшарци и једнаком расподелом буџетских пара ми чувамо неко садашње стање мира на КОсову и свету, а ако би држава уложила у ККЦЗ 30 милиона евра за три дана србски и барјак Делија би се виорио у Призрену. Међутим ово државно финансирање кк Куртизан најављује птаризанску офанзиву на Север Косова. Зато кажем боље спречити него лечити. Зауставити оштро све албо нато сорош усташоидне пројекте, агентуре и организације у Београду и где год у свету се аждаји налази глава