KK Crvena Zvezda

To je najvaznije u situaciji kada epidemija i mere jos uvek postoje, kada ljudi jos uvek umiru, i kada bi svaka odgovorna osoba postovala mere, ili bi bar rastrkala dve do tri stotine ljudi po celoj tolikoj hali max. Vi k'o da zivite na rsb forumu, tako se ponasate. Nije ni cudo sto vam svaki krimos moze prodati pricu, da ne kazem, fransizu. Pa nisu mere protiv epidemije pravila protiv parkiranja na zelenoj povrsini pa da se nista lose ne moze desiti cak i kad prekrsis to pravilo i dobijes kaznu.

A kad je pre godinu dana, pri pet puta slabijem intenzitetu epidemije, odgovaralo da se ne igra i da se sve prekine, onda se prdelo o tome kako se ne moze misliti na sport dok ljudi umiru.

Najbedniji klub i navijaci na planeti.

E1vZRrsWYAEdb2Z

Da ovo nije pantersko-naprednjacka vlast, svaki od ovih debila bi popio kaznu kao sto su ljudi dobijali za krsenje policijskog casa i 150k dinara.

Pa onda nek' Coksi opet digne kredit kod Agrobanke da im vrati pare.

Ali ne, komunalci dolaze dvaput i naplacuju za krsenje mera koje se odnosi na nekoliko hiljada ljudi sa 2,5 hiljada evra klubu koji utucava drzavne milione svake sezone.

I onda dodje cetkaros koji nalazi ekonomsku-coksi logiku, kao da ce to neko da placa iz svog dzepa, i kao da to treba on ili ja da platimo, a ne kriminalac koji se obogatio na privatizacijama, pljacki svojih stanovnika i koji je podigao tone kredita koje nije vratio. :mrgreen:

I kako da vam se ne proda Zvezda za FMP?

Imate lufta da odradite neke korisne stvari pa rekoh da pitam Triperka - kako napreduju poljski radovi?
Biće para,biće para,ne sekiraj se...evo veprini od Kluža (ili 17-o minutnom treneru CSKA) su uplaćenja sva dugovanja od davljenja i pljuvanja vlasti tako da će nešto i Prostitukama ostati ;)
Ćoki je baš sada izvadio kosovski štek (čisto da znate jer je to proverena informacija sa foruma RSB) i rasipao lovu po hali za kazne koje slede.
Vidim da ti i tvoji podguzni satelit Čim-bekne ne propuštate svoje omiljene mentalno-traumatološke horor serije zvane "KK Crvena zvezda" :klap:

O utakmici nećemo ništa posebno.
Oscilacije su takve da su svakojakvi krševi i lomovi mogući do kraja.
Ono što je do sada bitno je da Dobrić razbija a za njim i večiti j*bač Utokinih a kasnije i Limarovih prostitutki Lazić :maramica:

O utakmici nećemo ništa posebno.
Oscilacije su takve da su svakojakvi krševi i lomovi mogući do kraja.
Ono što je do sada bitno je da Dobrić razbija a za njim i večiti j*bač Utokinih a kasnije i Limarovih prostitutki Lazić :maramica:

Očekujem da nas u nekoj od narednih utakmica krene šut za tri i proradi Lojd i to bi bio kraj priče. Još ništa nije gotovo.
Nadam se da će godine neisplakanih suza za pojedine franjevce(ove psihopate i bednike poput ovog dežurnog bolesnika) trajati još dugo, dugo...

godine neisplakanih suza za pojedine franjevce
Godine neisplakanih suza. :mrgreen: Bas se vidi da si nacitan sa ovim tupavim sklapanjem reci kao da citas Noru Roberts.

Cestitam, tri Pantera na gomili su usred finala plej-ofa uspeli da iznesu zakljucak da ocekuju da ce skupo placeni evroligaski indijanac konacno da proigra, i da ce poceti da pogadjaju trojke, pa da pobede jos jednu. Vidi se da ste, onako, ljubitelji kosarke koje ugrozava glodar/franjevac ljubomoran na uspehe vaseg milog Coksi FMP-a. :rumenko:

A ako je Tolkin nesto napisao, to je super i ti to mozes da prepisujes i da zvucis smisleno? :mrgreen: Pa, zvucite kao naslov knjige Nore Roberts.

Tolkin je vrlo skroman kao pisac, sto je nadomestio svakako mastom i jos kojecim. Za razliku od ovog tvog debelog sa igrama prestola.

https://www.danas.rs/sport/za-neboj...4tIeAZPsUq7LPd-qXH7NAzhntzAUrw5eyJ_UBFFhS_fiA

– Da nije bilo dogovora uprave sa ljudima iz izvršne vlasti, utakmica bi morala biti prekinuta a hala ispražnjena. Da nije dobila odobrenje „odozgo“, Zvezdi ne bi ni palo na pamet da pusti navijače na tribine, ovako je izabrala da snosi novčane posledice. A, državi je dobro došlo da i preko sporta, po svaku cenu, dokazuje da je lider u regionu. Rezonovalo se „dajte da pobedimo te Crnogorce“, nema veze što ćemo prekršiti sopstvene mere i još jednim kontradiktornim činom sludeti narod. Kao kada, pod krilaticom „treba čuti i drugu stranu“, na televizije sa nacionalnom frekvencijom dovode zagovornike vakcinisanja i antivaksere. To bi vam bilo kao kada bi doveli Velju nevolju (tzv vođu Partizanovih navijača i prvog čoveka jedne kriminalne grupe, prim. aut) da priča o „tranžiranju“ svojih žrtava, a pored njega sedeo sveštenik i ponavljao „to nije lepo“ – kaže za Danas poznati epidemiolog Zoran Radovanović.
I njegov cenjeni kolega Radmilo Petrović ne može da razume ono što se u nedelju i utorak dešavalo protiv Budućnosti.

– Zvezdaš sam, ali sram da bude one koji su dozvolili prisustvo tolikog broja ljudi u zatvorenom prostoru. Da me neko pita, dopustio bih ulazak gledalaca na sportske događaje, ali ne u hale nego na stadione. I to samo gledalaca, a ne navijača, jer ovi drugi ne bi držali distancu od dva metra nego bi zagrljeni i uz dosta vikanja pratili dešavanja. I ne u trenutku kada imamo 500, 600, 700… novih potvrđenih slučajeva korona virusa, jer to u realnosti znači još puta pet zaraženih prenosilaca kovida 19 – objašnjava naš sagovornik, raspoložen za „podizanje“ rampe vakcinisanima, ali samo kada to propisima bude dozvoljeno.

Neko drugi bi ovo nazvao "zdrav razum" (na jeziku Tolkina bi se to zvalo "common sense"), ali u naprednjackoj zvezdasrbiji su to kompleksi i godine neisplakanih suza.

Bitno da nam je cetka sracunao da je Covicu bolje da plati kaznicu, i sve je OK. :mrgreen: Stvarno treba biti specificnog kova da bi sve ovo gutao.

Oh, on je i svoja dela pisao na velskom? Nisam znao. Cak ni da je Velsanin poreklom. Nekako sam ga poistovetio sa Britanijom. Moja greska.

Pa svaki susret sa tvojom ucenom malicioznoscu gde pokusavas preinaciti svaku zapetu (tako je nastala i prozivka da ne znam ko je napisao "Grobnicu...") i svaku glupost (posto si ocito nesposoban da se nosis sa glavnim stvarima), cini me bar za 0,1% manjom neznalicom i glupanom. ;)

Oh, on je i svoja dela pisao na velskom? Nisam znao. Cak ni da je Velsanin poreklom. Nekako sam ga poistovetio sa Britanijom. Moja greska.

Magarče, opet lupaš. Nije poreklom Velšanin nego Nemac , nije pisao na velškom(već na engleskom, naravno) nego je stvorio sopstveni jezik još kao student po uzoru na velšk(ili još preciznije gelski) , finski, staroengleski.... Jednostavno, ti si neznalica i glupak. Bukvalno, pojma nemaš. Ni o čemu. Besplatno te edukujem a ti si još i bezobrazan, magarče. A pasji sin iz Kluža neka ti pojasni ko je napisao Borisa Davidoviča.

Poslednja izmena:

Back