KK Crvena Zvezda

Znas kako, ljudi mogu izabrati da li ce da veruju onome sto Covic kaze, a mogu i da se koriste dostupnim podacima, zdravom logikom i dostupnim izvorima informacija, i na osnovu njih formirati sliku. Ja pre biram drugi put, nego da verujem jednom kriminalcu i coveku koji laze cim zine, i koji to radi potpuno svesno, jer kao bivsi politicar zna kako funkcionisu stvari i kako funkcionise rulja. Ti si recimo izabrao da verujes njemu, jer ti to tako odgovara. Za mene je sramota da verujem jednom Ostoji Limaru, koji je sitna riba u odnosu na ovoga... A Limar je npr. lagao da je smanjio dug KKP na maltene milioncic i po.

APR podaci su pokazali da je Partizanov dug ostao skoro potpuno isti, i da postoji jedino tendencija smanjenja za milion ukoliko se spor sa bankom resi u korist Partizana. APR podaci pokazuju i da ste u protekloj kalendarskoj godini potrosili 4 miliona na plate, a Partizan 1,9. Ti podaci pokazuju da vam se plate krecu blizu proseka onoga sto je Covic rekao da je maksimalna plata ikada (450,000 za Kvinsi Milera), sto navodi na 2 zakljucka: ili laze, ili pere pare. A ono prvo je, da ti skratim. Ukoliko zaista ne placa nikoga preko 400,000, onda svi imaju platu od 350,000, i jos pola miliona za trenera i svo osoblje. Tako kazu javno objavljeni podaci koje je neko iz vaseg kluba potpisao da su tacni, a ti vidi u koju ces od dve opcije da verujes.

Dakle, sa jedne strane imamo javne cinjenice koje samo treba sabrati i dovesti u kontekst, pretpostavke koje poticu iz trzisne logike i manje-vise relevantnih izvora informacija, i uz pomoc njih mozemo sklopiti priblizno jasnu sliku o stvarima, a sa druge strane imamo reci politicara i prevejanih lazova koji svesno manipulisu masom. Politicari danas pricaju kako imamo brzu prugu Beograd-Budimpesta, mrtvi ladni, zanemarujuci cinjenicu da pruga izmedju BG i NS ne radi, svesni cinjenice da 85% javnosti nema pojma o tome. To je nacin i na koji Covic obmanjuje javnost. Laze se svakodnevno i laz je postala normalno stanje stvari... Bas zbog ljudi kao sto si ti. Ljudi koji zbog nekog svog sitnog interesa (u ovom slucaju navijanje) pristaju da veruju lazovima, jer im tako odgovara. Savest ne postoji.

I jos jedna stvar zbog koje ne moze(te)s da se raspravljate sa mnom, to je i postovanje nekog toka argumentovane rasprave. Ja tebi u proslom postu odgovorim na skoro sve tvoje tvrdnje (ili one najbitnije), a ti zanemarujes tok rasprave i izbacujes novu propagandu. Jbg, ne moze to tako, nije korektno. Zato mi ne pada na pamet da se posle Gista (nisi nista odgovorio) sada bavim Klobucarem. Ili notornom gluposcu da je iko Partizanu iz EL rekao da je klub netransparentan. A sta ste vi, transparentni jer Coki povremeno nesto slaze? Nemoj za.ebavati. Sredi malo konfuziju u glavi, nisi ti bot koji je isprogramiran da izbacuje kroz usta ono sto Covic prdi.

Inace, kamo srece da su ljudi, npr. sitne duse poput tebe, brenusa, onog laprdala ili sotira, vise u dusi kao Misa Tumbas (ne po razumu, nego u srcu). Pljuvanjem coveka koji je susta dobricina sa mentalnim problemom nisi nimalo razlicit od one stoke koja koristi njegovu naivnost da ga nagovori da se skida i pravi sou-program od sebe. I to jos radis da bi kao popljuvao mene i moju "grupu". A verujes sta prica jedan kriminalac... Koliko jadno.

Poslednja izmena:
Covece ti kada god pomenes rec "argument", "dokaz", "logicno", "zdrav razum" u Beogradu crkne po jedan vrabac. I dalje samo pises bez trunke argumenata vec sa nagadjanjem. Ti koristis "argumente" koje onaj poremeceni Tegeltija, Pantic i slicni obelodanjuju. Tebi je i dalje najveci problem sto Covic objavljuje javnost. Da si iole normalan, sta tebe boli kur.ac koga Coki obmanjuje, obmanjuje nas koji naviajmo za taj klub. Vas ne moze vi ste lasice, premazani svim mogucim bojama. Ali kako to pomaze tvom klubu za koji i dalje nemas pojma nijednu bitnu informaciju.

Jedine informacije o KK Prostitucija dosle su kada vas neko tuzi ili kada se objavi dug banci ili poreski dug. Sve ostalo je bilo i ostalo misterija. Ja kapiram, neces verovati jednom kriminalcu Cokiju, ali ces verovati jednom mudracu Vujosevicu koji je bukvalni recima pomenuo da se u Partizanu igra za stipendije, casove ljubavi i slicno. Pa se i dalje tripuje da svi igraci koji su igrali kod vas maltene su placali clanarinu i da bi trebalo da im bude cast sto su nastupali a ne jos da traze plate.

U onom video klipu gde razgovara sa vodjom jedne od pet miliona frakcija grobara Kimijem, gde jednan drugog optuzuju, Kimi Dula da je blagosijao kriminalce koji sada vode tribinu, a ovaj Kimija da je reketirao igrace (uz trenerov blagoslov).

Da si makar malo brinuo (mislim ti i armija pacijenata koja je nepregledna) o stanju svog kluba kao sto brines o nama, mozda ne biste propali posle jeednog neigranja EL.

Nego kada ste trosili pare koje nemate, kada ste dizali ekstremno nepovoljne kredite (za koje i dalje krivite AV i Cokija), kada niste placali porez (za koji i dalje krivite AV i Cokija), kada niste na kraju placali ni igrace (koji su vas sporadicno tuzili), a u medjuvremenu ste prodavali tone igraca, punili Pionir, bilo je dovoljno nasilno osvajanje domacih titula kako bi delovalo na vas kao bensedin. Bilo je vazno samo biti bolji od cigana, bez obzira na cenu. Citav taj zdrav sistem ne puca posle jednog neigranja EL, ali kod vas je pukao i evo vas u kanalizaciji da se batrgate u gov.nima gde vam je i mesto.

Ali danas nema vise ni pobeda u domacem prvenstvu, nema titula, pa ne postoji ni bensedin, danas vas seku na zivo za grehe koje ste cinili u proslosti. Ali kako lik i delo debelog dukljanina nije podlozno kritici, eto ga savrseni alibi AV i Coki. Tandem iz snova koji je urnisao prostiituciju. Postavio stecajnog upravnika ili sta god da ste baljezgali. Nesto se ne secam da su vam kucali na vrata i skidali koseve kao sto su nama, sto govori da ne znate kako izgleda kada klub zaista potone.

Nego samo ste razmazena musava derista sa dijagnozom koja ne mogu da progutaju realnost i zato svakoga dana smisljaju sve ludje izgovore za neuspeh. Ja vam zelim da ste ovakvi svakoga dana, jer iskreno uzivam u svakoj sekundi vaseg bola.

Izvini za Misu Tumbasa, kao sto rekoh, svi ste vi pomalo Misa Tumbas. Izvinite avangardo, i najpismenija kosarkaska publiko na Mlecnom putu...
574504

Meni je informacija APR izvestaj, na primer, kao i logicni zakljucak koji sledi iz njega. Nisi odgovorio, vec pricas kako nemam nikakvu bitnu informaciju.

Tebi je argument mit o transparentnosti Cokija, koji se sastoji od toga da on ponekad izadje na KZS i kaze nesto o ciframa, a mi da mu verujemo na rec (niko mu ne veruje osim onih kojima to odgovara). Izvini, ali meni laz kriminalca i muljatora nije argument za bilo sta.

Meni je relevantnije sta pise u javno objavljenim podacima nego sta ce jedan DB politicki kriminalac sa 10-ak slucajeva u fioci da izmlati pred kupljenim novinarima.

A tamo pise da vam je dug za 3 sezone 4 miliona evra, kao i da je prethodni klub za koji ste navijali ugasen sa 4,3mil evra duga, sto znaci da po sezoni trosite milion vise no sto imate. Fakti i cinjenice (izvini, vrabac).

Inace, to sto Coki laze vas i svoje ukucane, prica Fici da je najbolji kosarkas, ni najmanje me ne interesuje. A ovo ostalo me itekako interesuje jer veoma utice na okruzenje, na druge klubove, kosarku uopste, sve sto se desava i sto se i mene tice. I to sve pod aminom naprednjacke drzave, koja mu legalizuje i omogucava kriminalno delovanje i u sportu. Ako je tebi sve to OK, ne znam sta bih ti rekao dalje.

Meni je informacija APR izvestaj, na primer, kao i logicni zakljucak koji sledi iz njega. Nisi odgovorio, vec pricas kako nemam nikakvu bitnu informaciju.

Tebi je argument mit o transparentnosti Cokija, koji se sastoji od toga da on ponekad izadje na KZS i kaze nesto o ciframa, a mi da mu verujemo na rec (niko mu ne veruje osim onih kojima to odgovara). Izvini, ali meni laz kriminalca i muljatora nije argument za bilo sta.

Meni je relevantnije sta pise u javno objavljenim podacima nego sta ce jedan DB politicki kriminalac sa 10-ak slucajeva u fioci da izmlati pred kupljenim novinarima.

A tamo pise da vam je dug za 3 sezone 4 miliona evra, kao i da je prethodni klub za koji ste navijali ugasen sa 4,3mil evra duga, sto znaci da po sezoni trosite milion vise no sto imate. Fakti i cinjenice (izvini, vrabac).

Inace, to sto Coki laze vas i svoje ukucane, prica Fici da je najbolji kosarkas, ni najmanje me ne interesuje. A ovo ostalo me itekako interesuje jer veoma utice na okruzenje, na druge klubove, kosarku uopste, sve sto se desava i sto se i mene tice. I to sve pod aminom naprednjacke drzave, koja mu legalizuje i omogucava kriminalno delovanje i u sportu. Ako je tebi sve to OK, ne znam sta bih ti rekao dalje.

Dakle tebe sve pogadja a nista te ne pogadja. APR izvestaj i "logican zakljucak" u grobarskom mozgu itekako izgleda zastrasujuce, zbog toga ce celo jato vrabaca da crkne. Ne veruj Cokiju, ali imas za sta da se uhvatis kada on kaze da je najplaceniji igrac do sada bio Kvinsi Miler sa 450.000 evra platu ili da nam je pre dve godine budzet bio oko 5 miliona, pa da pokusas da nadjes "argumente" da pobijes tu tvrdnju.Tu smo mi u hendikepu, jer mi ni danas ne znamo nijednu relevantnu cifru vezanu za funkcionisanje KK Prostittucija. Iz usta svih vasih celnika nikada nije izasla nijedna cifra. Vi ste naravno zarade igraca imali opisno "stipendije", "casovi ljubavi" i slicno.

Tako kada mi danas pomenes vaseg Gista i 270.000 evra, ja te samo pitam koji je to izvor. Ko je to rekao, izjavio, objavio a ti tako samouvereno preneo.

Vidis onda ono da mi svake godine potrosimo za milion evra vise nego sto zaradimo, nekako obara vas stav da je Zvezda drzavni bankomat, jer bi valjda bilo logicno da nam drzava ne dopusti ni to milionce minusa. Ali to bi znacilo da mi ipak nemamo milijarde u budzetu, sto bi oborilo jedan stub vaseg ludila. Zato bolje nemoj da se petljas u to, jer mozes da se samoubijes.

I uvek ostaje ona ista konstatacija, da ste zabrinuti za sopstveni klub kao sto ste za Zvezdu, pa vi danas ne biste plivali po gov.nima. Ali ocigledno se nalazite gde vam je i mesto zato i uzivajte u tome.

Moj izvor je Misa Tumbas.

Cak je i on relevantniji izvor od Covica. :ok: Inace, isti izvor je tvrdio i da je Milko igrao za 350 pa 400 hiljada, a Ognjen Kuzmic za 450.

A plate Vilijamsa, Mekela, Sofoa, Feldina, Rocestija, Reglanda, Perpera.... O tome tek niko nista pouzdano ne zna, jer ako Milko uzima 400 hiljada, ili Samardzija 200 hiljada za svega pola sezone, mozes zamisliti koliko bi ovi...

To sto vi svake sezone uzimate i obecavate milion vise od vrlo izdasne sume koju niko u Srbiji ranije nije dobijao ne govori o tome da vam je klub zanemaren, vec naprotiv, da vam je vodjstvo kluba vrlo bahato. A o zastiti drzave dovoljno govori cinjenica da nesmetano funkcionisete uprkos tolikom dugu nakrcanom za tako kratko vreme, i uvek iznova dobijate i grabite sve vise i vise, sto vam takodje nikad nije dovoljno.

Moj izvor je Misa Tumbas.

Cak je i on relevantniji izvor od Covica. :ok: Inace, isti izvor je tvrdio i da je Milko igrao za 350 pa 400 hiljada, a Ognjen Kuzmic za 450.

A plate Vilijamsa, Mekela, Sofoa, Feldina, Rocestija, Reglanda, Perpera.... O tome tek niko nista pouzdano ne zna, jer ako Milko uzima 400 hiljada, ili Samardzija 200 hiljada za svega pola sezone, mozes zamisliti koliko bi ovi...

To sto vi svake sezone uzimate i obecavate milion vise od vrlo izdasne sume koju niko u Srbiji ranije nije dobijao ne govori o tome da vam je klub zanemaren, vec naprotiv, da vam je vodjstvo kluba vrlo bahato. A o zastiti drzave dovoljno govori cinjenica da nesmetano funkcionisete uprkos tolikom dugu nakrcanom za tako kratko vreme, i uvek iznova dobijate i grabite sve vise i vise, sto vam takodje nikad nije dovoljno.

Kao sto rece, izvor Misa Tumbas, sto najbolje i opisuje vase mentalno stanje. Ajde sada sa njim pod ruku pa tamo gde inace provodite vecinu dana :drugari:.

Na kraju, bez milosti prema bolesti, kolac u srce i uvek...
574520

Da li će osvanuti dan a da u zadnjim komentarima na Zvezdinoj temi ne vidim Triperašicu ?!
Po strani da li je sve argumentovano ili ne,ti si bolestan lik.
Sada će da kaže "ne brini ti za moje zdravlje".
Da li si ti svestan koliko si zaražen bolešću od pominjanja Čovića? Da li si svestan da si na svega 5 koraka od ulaska u Kovin?!
Ako je tebi ovako narušio mentalno zdravlje jedan Čović da svoj vid nekog relaksa ispoljavaš kroz komentarisanje na Krstarici,onda čovek ne može ni da zamisli tvoju patnju u realnom životu.

Bilo bi lepo da ti zaista brines za moje zdravlje. Ali ti samo zelis da se cuti o tome i da i drugi imaju amneziju od toga kakvo ste vi osemenjavanje progutali od Cokija kad vam je ugasio klub pa ste presli da navijate za FMP sa petokrakom i divom. Sve za instant-uspehe, nema veze na koji nacin, samo leci komplekse, pisaj po sirotinji i ostale baljezgarije.

Da li će osvanuti dan a da u zadnjim komentarima na Zvezdinoj temi ne vidim Triperašicu ?!
Po strani da li je sve argumentovano ili ne,ti si bolestan lik.
Da li si ti svestan koliko si zaražen bolešću od pominjanja Čovića? Da li si svestan da si na svega 5 koraka od ulaska u Kovin?!
Ako je tebi ovako narušio mentalno zdravlje jedan Čović da svoj vid nekog relaksa ispoljavaš kroz komentarisanje na Krstarici,onda čovek ne može ni da zamisli tvoju patnju u realnom životu.

Nije Kiper jedini, on je samo savrsen primer masovnog ludila koje je Coki izazvao u suprotnom taboru. Da smo dosli u situaciju da jedan, zaista mentalno zaostali Tumbas deluje kao pojam normalnosti u odnosu na ostatak copora.

Inace prica o Kiperu i Cokiju je slicna kao onmad kada je Dulo, nicim izazvan, na konferenciji pre utakmice Prostitucije i Cedevite nekih 47 puta pomenuo Zvezdu. Uostalom, evo legendarnog video snimka, koga ne mrzi neka broji. Kada im je takav guru bio, kako ocekujete da ostali budu normali. Samo saka lekova njih smiruje i to privremeno.

Kamo srece da je Cokiju jedini greh prema drugim klubovima to sto je pominje Partizan. :think: Druga bi se pesma pevala, svuda.

Inace:
https://www.sportskacentrala.com/2019/07/08/ovo-je-zvezdina-ponuda-teodosicu/

Maxbetsport saznaje da je Zvezda ponudila po mnogima najboljem evropskom plejmejkeru uslove koji se finansijski ne razlikuju mnogo od onoga što mu nude Olimpijakos i Makabi. Preciznije, reč je o iznosu od 1.200.000 evra po sezoni, a razmatra se mogućnost dvogodišnjeg ugovora.

Čini se da Teodosić nikada nije bio bliži dresu kluba za koji navija i u tom slučaju postane najplaćeniji igrač u srpskoj košarci svih vremena.

Jbg, milionce do dva je njegova realna trzisna vrednost. Naravno, uvek postoji mogucnost da ce da spusti cenu da bi se vratio u tim u koji je ponikao i za koji ga vezuju lepe uspomene na vesnine kiflice.

Inace, nije istina da bi to bio rekordni transfer u srpskoj kosarci. Apsolutni rekord je dovodjenje Divca u Zvezdu za dve utakmice tadasnje EL, za pola miliona tadasnjih maraka.

Kamo srece da je Cokiju jedini greh prema drugim klubovima to sto je pominje Partizan. :think: Druga bi se pesma pevala, svuda.

Inace:
https://www.sportskacentrala.com/2019/07/08/ovo-je-zvezdina-ponuda-teodosicu/

Maxbetsport saznaje da je Zvezda ponudila po mnogima najboljem evropskom plejmejkeru uslove koji se finansijski ne razlikuju mnogo od onoga što mu nude Olimpijakos i Makabi. Preciznije, reč je o iznosu od 1.200.000 evra po sezoni, a razmatra se mogućnost dvogodišnjeg ugovora.

Čini se da Teodosić nikada nije bio bliži dresu kluba za koji navija i u tom slučaju postane najplaćeniji igrač u srpskoj košarci svih vremena.

Jbg, milionce do dva je njegova realna trzisna vrednost. Naravno, uvek postoji mogucnost da ce da spusti cenu da bi se vratio u tim u koji je ponikao i za koji ga vezuju lepe uspomene na vesnine kiflice.

Inace, nije istina da bi to bio rekordni transfer u srpskoj kosarci. Apsolutni rekord je dovodjenje Divca u Zvezdu za dve utakmice tadasnje EL, za pola miliona tadasnjih maraka.

Dobro jutro Kiperu, evo pola 9 proslo a ti nisi jos mracio na ovoj temi. Nisi bacao kletve, nisi narikao, kukao, cvileo, pretio da ces da ces krenuti svetim putem dzihada. Mozda je danas dan kada vas ne pustaju medju ljude, ne znam, ali da se ne brinem.

Sta je danas na redu, koja propoved. Jevandjelje po Panticu, stih 57. "kako je Coki ukrao tasnicu bakici u Maksiju i njenih mizernih 700 dinara u novcaniku prebacio na racun KKFMPZVEZDA itd...". Ili je mozda Jevandjelje po Tegeltiji stih 138. "kako je KK Partizan sistematski unisten od vladara iz senke, masona, rotarijanaca, DB/a i Udruzenja golubara iz Vrcina". Ili je mozda Jevandjelje po Duletu, stih 262. "Kako je Coki ustao iz Mordora i ukrao sampionske prstenove ABA lige, sa posebnim osvrtom prema casovima ljubavi i vaspostavljanju najzdavijeg sistema", ili jevandjelje po profesoru Vuleticu, stih 22. "Kako sam nasmrkan na cistom latinskom objasnio misterioznu povezanost putanje lopte Smita Nolana i mrcnih sila koje su loptu vodile ka kosu Partizana".

Ajde Kiperu, daj nesto, da nam pocne ovo jutro.

Pojavila se vest da je Serhio Rodrigez slobodan igrac. Ne znam da li je Cokin ustao ili da ga budim da nam ne promakne. Samo neka uradi diskretno jer komsiluk je jos na aparatima zbog prethodnih akvizicija, ovo bi ih dodatno dotuklo.

Ja nastavljam da citam nasladjivanje sa APR izvestajima. Kakvih sve zanimljivosti ima, a sve javno, overeno i crno na belo. Transparentno, sto bi se reklo.

Pre dve godine, Arena se placala sa semaforom i softverom za isti. :hahaha: ... Znaci, sav onaj visemilionski dug za samo 3-4 godine, a grad dotira sa preko milion evra godisnje (kao nikad do sad, bravo Vesicu) i u Areni se igra prakticno besplatno.

Sad da vidimo dal ce Coravi da se oglasi pa da Panterlije konacno imaju pravi dokaz i u sta da veruju,... ili mozda da cuti i baci jos jednu bombu u vidu evroligaskog igraca za 220 hiljada. :klap:

Ja nastavljam da citam nasladjivanje sa APR izvestajima. Kakvih sve zanimljivosti ima, a sve javno, overeno i crno na belo. Transparentno, sto bi se reklo.

Pre dve godine, Arena se placala sa semaforom i softverom za isti. :hahaha: ... Znaci, sav onaj visemilionski dug za samo 3-4 godine, a grad dotira sa preko milion evra godisnje (kao nikad do sad, bravo Vesicu) i u Areni se igra prakticno besplatno.

Sad da vidimo dal ce Coravi da se oglasi pa da Panterlije konacno imaju pravi dokaz i u sta da veruju,... ili mozda da cuti i baci jos jednu bombu u vidu evroligaskog igraca za 220 hiljada. :klap:

Tako je macori, nastavi da se "nasladjujes" Zvezdom i APR/om, jer to su jedini trenuci koji mogu da ti ublaze mentalnu muku.Za to vreme mi uzivamo pobedama, totilama, a posebni trenuci zadovoljstva su bas ovi dok vam kenj.amo po facama i gledamo kako na dnevnom nivou dozivljavate nervne slomove. Nisi svesan koliko uzivam u vasim retardizmima, vasi upisi dizu ljude iz depresije. Tako, avangardo, ostajte ovakvi bolesni kao sto ste sad, na nase opste zadovoljstvo.

O Cigani, jednom smo vam ugasili klub i opet ćemo. Uzalud trud, džaba vam sve... :mrgreen:

Ae i ja da vam zvanično poželim raspad veći nego raspad Budućnosti prošle sezone i generalno sve najgore. Ostajte mi u Železniku, poyy.

O Cigani, jednom smo vam ugasili klub i opet ćemo. Uzalud trud, džaba vam sve... :mrgreen:

Ae i ja da vam zvanično poželim raspad veći nego raspad Budućnosti prošle sezone i generalno sve najgore. Ostajte mi u Železniku, poyy.

Brate gasite nas stalno ovako, molim vas. Mi vas nismo ni dotakli, ali ipak, poslednjih pet godina psihijatrijska klinia je vasa druga kuca. Hehehe, grobarski mozak je riznica apsolutnog ludila.

Jes' vala,baš ste nas vi gasili !
Želje su obostrane.Ostajte nam na 2 adrese - aktuelne u Aleksandovcu i matične u zagrebu.Daće Bog (a malo i Vučić,Čović,BIA,Vinča.Koridori Srbije,Beograd na vodi,gradsko zelenilo,Salaš 84,privatni preduzetnik Milovan Stojiljković iz Mionice...).

Jes' vala,baš ste nas vi gasili !
Želje su obostrane.Ostajte nam na 2 adrese - aktuelne u Aleksandovcu i matične u zagrebu.Daće Bog (a malo i Vučić,Čović,BIA,Vinča.Koridori Srbije,Beograd na vodi,gradsko zelenilo,Salaš 84,privatni preduzetnik Milovan Stojiljković iz Mionice...).
Mi, nego kako. Ne znam stvarno o kakvim adresama se priča, ali mi klub nismo menjali od osnivanja, za razliku od nekih (čitaj vas). :mrgreen:

Back