No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je Antonijević?
Dati ovakvu ekipu jednom anonimusu je veliki rizik.........
Nije se dovoljno daleko slizao, stigao je tek do familije Covic. I on je njihov izbor, a ne izbor Andreja Vucica, kao sto je to bio Radonjic.
Antonijevic.
Pa tek sad ovi nasi centri nece eksplodirati, proci ce jedan od njih kao i ostali "klinci", na kaljenje u FMP. Strani prospekt plus ova dva matorca i trener pocetnik koji ce vrlo verovatno ziherasiti, osim ako nije ekstra kalibar. A Coviceva ulizica tesko moze biti neki kalibar... Mislio sam da su momci dovedeni sa pravim razlogom, ali to je svejedno i dalje skupljanje svega sto moze da ode u "neki" klub, kako gosn Nebojsa izvoljeva pricati.
Antonijevic nema Vucicevog brata (i Milove) iza ledja da mu se tolerise ono sto je Radonjicu tolerisano sezonu i po bez rezultata i trofeja, i ulasci u EL za "zelenim stolom".
Teska je to muka.Coviceva ulizica izgleda nije neki kalibar, osim da eliminise prostituciju iz plej ofa. Nije losa preporuka sto se mene tice. Ovde se uoci nove sezone nastavlja manir iz prethodne, da komsiluk mnogo brine kakav cemo mi tim sastaviti, nego ko ce igrati za njih. Ali to je i normalno, da sam navijac partizana i mene bi cisto boleo ****** sta se desava u klubu.
Toliko guraju da je ceo tim rasprodat da bi se namirile obaveze prema igračima i treneru. Čuj, Vučić ne može da makne Čovića i pokloni KKCZ kao igračku batici. E, gluposti.