Haha, a Covic je bio DB igracka jos dok je Vucko nosao gajbice. Nemojmo se saliti. Moze da ga otera, i da placa milione njemu.
Naravno, toliko vas guraju da ne morate ni placati obaveze, rasturili jedan tim da bi napravili jos skuplji a da ni prethodni niste namirili. Cela sizofrena situacija je i jasan pokazatelj raskola u operativnom i politickom vodjstvu, kao kad se ispalo od Cibone pa cekalo da oni odustanu (ili "odustanu") i tako se udje u EL, i tek onda je stigao novi priliv. Tako i sad, pare se unapred trose na najskuplje timove u Srbiji ikada, na 2 prelazna roka u 3 meseca, tim ostane na tri plate, dovodi se Keselj i razmatra se Gagic, a onda posle natezanja stize Rocesti koji ce kostati kao najskuplji tim ABA lige minus Cedevita i Buducnost. Naravno, nije F4 u Beogradu tek tako kupovan, bilo je nerealno ocekivati da ce Keselj i Lepi Laza da vode tim do evroligaskih blamova.
Da, kako je nekoliko postova iznad No Respect rekao, vama je Smit Nolan unistio ono malo mozga sto ste imali da vi vise nemate bilo kakav realan pogled na svet. Ja razumem da nasem velikom predsedniku i njegovoj "pudlici" Cokijju ne verujete, ali vi im dajete nadljudske sposobnosti. Po tvom postu mi smo uspeli da nateramo najveci hrvatski klub CIbonu, da "odustane" od Evrolige u nasu korist. CIbona koja je bila u finansijskom kolapsu i koja je jedva prezivela nije bila ni spremna za EL. E sad, zasto je Bartomeu dao nama tu pozivnicu a ne vama, uvek se vracamo na jedno te isto. NETRANSPARENTNO POSLOVANJE, upamtite ove reci, to su vam svi zivi govorili dok je debeli dukljanin mafijao kod vas.
Ajde kada se umijes, kada popijes kafu, kada se malo smiris, pogledaj sta si napisao. Kako kazes, "mi nismo dzaba kupovali F4 u Beogradu", jer ti nas vec vidis tamo. Naravno, po tome izgleda da smo zatvorili najveci broj utakmica u EL pa smo vec sigurni na F4, jer nekad nije dovoljan ni velika kupovina igraca da bi se tako nesto obezbedilo.
I mafijas kakav je Coki svake sezone da javnosti podatke, koliki je budzet, ko je bio najplaceniji i slicno. Naravno vi se zgrazavate, jer to po vasem misljenju nije istina itd. Ali vi ni dan danas ne znate nista i poslovanju sopstvenog kluba. Za koje su pare igrali vasi igraci. U vasim glavama njima je bila cast nastupati za vas, pa su oni trebali jos vama da placaju za casove ljubavi. Ali evo tu poslednju fantaziju unistio je upravo vas debeli mag, selektor BiH.On vam je rekao da deda mraz ne postoji, da casovi ljubavi (koje je on davao) NISU BESPLATNI. Samo sto vi ne znate koliko je to kostalo, dok vas igraci, za koje ste mislili da igraju iz cistog entuzijazma za prostituciju, ne tuze. Sve te godine dominacije, bahatosti i mangupiranja, cenu placate danas. Sve je bilo na kredit, kada je doslo da se plati, u klubu raspad sistema.
Znam da vas interesuje ko je kod nas koliko placen, koliki je budzet, okle pare i slicno. Ali bitno je koga je Zvezda dovela i sta se radi u komsiluku. I dobro je dok je tako, jer dok god brinete vise o nasem klubu nego o sopstvenom, mi cemo dominirati.
Poslednja izmena: