Očito da ti misliš da Zvezda ima roster od 20 miliona kao CSKA i Real pa eto trener je kriv što smo imali "2 kiksa".
Sa kime ti porediš Radonjića po pitanju tih rekacija da mu ih možeš zameriti?? , sa možda ovim što mu se vikalo "Turčine" na utakmici protiv Fenera?? , ili možda sa Gregom Popovićem?? , ono kao njima se to ne bi moglo dogoditi dok Radonji se dogodilo jer nije baš velik trener po vašem ukusu.
Čoveče , sve preko 5 pobeda u Euroligi je uspeh , i ovo što pišeeš je samo tipično srpsko nepraštanja ničega što nije vrhunsko a da nemamo niti cvojnjka u džepu niti vrhbunskih igrača za taj veliki uspeh.
Zbog ovakvih stavova koje ti imaš a i velika većina srpskih navijača ova dva kluba je razlog zašto nam se klubovi posle jednog uspehčića uvek uruše.
Ja sam najsrećniji kad ijednu utakmicu pobedimo i nikad ne zameram igračima ili treneru osim ako se nisu trudili ili ako prave neke nesportske kerefeke.
Greške su sastavni deo sporta , i tom linijom treba ići a ne zamerati čoveku koji od najjeftinijeg kluba u Euroligi sa prosečnim igračima pravi čuda.
Svako pominjanje nekih grešaka kod Radonjića je u cilju destabilizacije Zvezde.
Ti očigledno ne znaš o čemu pričaš, nego eto lupetaš malo, pa ako se primi primi.......
Ja nisam ništa loše rekao o Radonjiću.
Tačnije, nisam rekao baš ništa što nije istina.
Eto, ja sam primetio da je tokom utakmice često rastrojen, da često gleda utakmicu kao navijač sa strane a ne kao trener koji treba nešto da promeni u utakmici.
Čak i kad oseti da treba nešto da promeni, ima suviše malo vremena za to, pa ta promena bude katastrofa.
Evo recimo.......Nešto što čak i ti možda možeš razumeti......
Protiv Uniksa dva razlike za Zvezdu malo do kraja lopta kod Uniksa.
On stavi Simonovića na Lengforda, iako je to JEDINO što NE SME da uradi.
MORA da stavi najnižeg i najbržeg čoveka na njega, jer jedino što ne sme da primi, ne sme da primi trojku.
A jedino što Simonović ne može da spreči Lengforda je šut za tri.
I naravno............Epilog je poznat........
Reći ćeš, mogao je Lengford promašiti....E nije...........Sreću da promaši treba zaslužiti pravom odlukom.
A njegova je bila ......debilna.........
Što se tiče ostalog u tvom komentaru, ja sam upravo o tome pričao na kafani....Kako se košarka ubrzano menja, i na koji se način menja......
U svetlu toga igre Zvezde ne bi trebale nikoga da iznenade, jer Radonjić ima ono što je trenutno najvažnije..Pravu viziju svog tima......
Ali....da bi bio trener koji će da postane najbolji, mora da nauči da vodi utakmice , da reaguje brzo, da primeti promene u trenutku kada se dogadjaju....
A sve zbog toga, što će taj najnoviji trend, koji danas lansiraju on, Jasikevičijus,Saša Obradović,Djordjević kroz 2,3 sezone postati opšteprihvaćen, a onda će razliku OPET praviti samo vodjenje na terenu
A Radonjić je tu još uvek poprilično tanak.