Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.091
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Volters nema pojma . Rebic koji isto nema pojma je bolji od njega . Nama ne treba petica , to moze Kuzmic da odradi solidno , nama treba krilni centar neki ubica iz NBA . Za Gudurica je Andjus dobro rekao na jednoj utakmici da preko 20 poena a onda sledece tri utakmice ga nema nigde 3 poena , 4 poena za celu utakmicu . Mislim da je Bjelica veliki promasaj umesto njega bolje da igra neki omladinac . Od Luke Mitrovica sam mnogo vise ocekivao .
Prebaci se na gledanje emisije "A sada Rada".
Dusan Domovic Bulut @MrBullutproof
Dajte mi Dzenkisovu poziciju i platu , pored Jovica na pleju garantujem 25p u proseku . #imalinekobrojodCovica? @kkcrvenazvezda
Svašta sam video za svojih 48 godina života, posebno u košarci koju pratim , evo već dobrih 35 godina.
Ali ovo večeras spada u grupu pet, a možda i tir najveće gluposti koje sam video.
Na 25 sekundi do kraja, dva razlike za tebe, ti staviš da Simonović čuva Lengforda?
Pa JEDINI način da Lengford poentira prkeo Simonovića je da šutne trojku, jer ovaj ne može da ga stigne ni pod razno.
I od dobijene utkamice sam sebi iskopaš grob.....
Stvarno sam mislio da Radonjić uči s godinama, sa proteklim sezonama, utakmicama, kad ono......
Treneri se prepoznaju u ovakvim trenucima, kada za sekund treba doneti odluku.
A Radonjić je pokazao da nije ni prošao pored trenera.
Jedan je Dule Vujošević.
Ma jok,sve si upravuU cemu je problem ? Ajde ti pametnjakovicu kad si toliki genije i kad se pravis pametan reci sta nije tacno od ovoga sto sam napisao .
Još jedan genijalan zaključakDjenka nesto slabo igra .
Au,pa ovo postaje kultna komedijaTvrdim i jos jednom cu da ponovim : taj Volters nema pojma i Rebic koji isto nema pojma je bolji od njega . Jovic je igracina i po za obojicu .