KK Crvena Zvezda

Taj Volters nema pojma . Rebic koji isto nema pojma je bolji od njega . Nama ne treba petica , to moze Kuzmic da odradi solidno , nama treba krilni centar neki ubica iz NBA . Za Gudurica je Andjus dobro rekao na jednoj utakmici da preko 20 poena a onda sledece tri utakmice ga nema nigde 3 poena , 4 poena za celu utakmicu . Mislim da je Bjelica veliki promasaj umesto njega bolje da igra neki omladinac . Od Luke Mitrovica sam mnogo vise ocekivao .

Prebaci se na gledanje emisije "A sada Rada".

Posto vec volis da pametujes, normalno je da je vec doslo do zamora materijala jer kod Zvezde rotacija igraca ne postoji. Jovic se raspada od umora. A i ostali nisu navikli da igraju na svak tri dana. Plus putovanja...
Za rotaciju je kriv trener, koji i dalje ne zna kada treba nekoga da zameni.

Pored NBA cetvorke koju trazis, da dovedu jos jednog jakog centra? A mozda i krilo i dva beka?

Posto me mrzi da idem na Avangardu i raspravljam se sa kosarkaskim analfabetama tamo, napisacu samo kratko ovde- Guduric je bolno ogranicen igrac. Srpsko lozenje na Gudurica trenutno me podseca, a verovtno i prevazilazi srpsko lozenje na Keselja i Andjusica svojevremeno. Naravno, Srbi su sve to zaboravili, kao sto ce kroz 5 godina da zaborave da su se lozili na Gudurica.

Bolno ogranicen igrac, i prekinite da se lozite na njega. Decko je spor, nema bukvalno nikakav prodor, a kao suter ne moze da prodje jer prvo, treba mu lopta u rukama da bi sutirao dobro, a ocajan je kada je lopta kod njega, sam dobru poziciju za sut ne moze da izgradi; a drugo, mnogo je gori suter kao spot up suter, tako da je i za to neupotrebljiv. Znaci, nesto kao za 6 klase gora verzija Dzoa Dzonsona. Zamislite Dzo Dzonsona sa 4 puta gorim sutem, e to vam je Guduric- tj. za modernu kosarku potpuno neupotrebljiv igrac. Lik koji mora da izgradi sam sebi poziciju za sut kada je lopta kod njega, a to ne ume :eek: Kada igrac ima jedino i samo taj killer instinkt Majkl Dzordana, Kobija Brajanta i Dzoa Dzonsona, i nista drugo osim toga, to je klovn od igraca, i to vidi svaki iole obrazovaniji trener; i taj tim gde ga Zvezda uvali, po tome cete da vidite da ti treneri u tom timu nemaju pojma sa kosarkom.

P.S. Ovde ne mislim da Radonjic nema pojma, jer Radonjic mora da radi sa onim sto ima, nego na te trenere u stranom timu gde ce Zvezda i menadzerska bratija da uvale Gudurica.

Na sta se vi lozite, to je strasno.

Poslednja izmena:
Zasto nema nikakav prodor kada na prodor dobija masu faulova i bacanja, a neke i pozavrsava? Doduse, protiv Laborala je isilovao u finisu dva-tri, kod jednog nije imao ni srece, a mogli su i saigraci da mu budu agilniji i pospreme ono sto je skakalo po obrucu.

I nije bas da ne ume izgraditi sebi sut, mada prevashodno se oslanja na teske suteve koje je uvezbao da pogadja, nesto slicno Bogdanovicu. Proslu utakmicu je dva suta lepo sam sebi izgradio.

Ne razumem foru, razbije izgubljenu Barselonu, sve super, nova zvezda na srpskom kosarkaskom nebu, a onda veze 3 utakmice sa puno promasaja i potrosenih lopti, ili je nezapazen kao u Atini, i odjednom nema pojma.

Pustite vi to, mlad je, gradi se, treba mu vremena. A i u rukama je srpskog IDEA-Gomeljskog koji je dao masu mladih igraca, tako da, pronaci ce svoj put. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Zabole me sto je razbio Barselonu, ja uvek i svuda govorim da nema pojma, pa makar i dao 50 poena Klivlendu.

Poserem mu se na te prodore koje i ja mogu da cuvam, i to sto ga fauliraju odbrambene analfabete.

Decko jednostavno nema noge za kosarku, a kosarka se igra nogama. Mislim, i Dzo Dzonson nema nikakve noge za kosarku, ali da bi kao takav mogao da prodjes u kosarci, ti moras da imas gotovo savrsen sut, ili da si za svoju poziciju visi od proseka za 5+ cm-a.

Mogu da ga uvale samo timu gde su ili trenerske analfabeta, ili gde se strucni stab nista ne pita.

Bogdanovic jeste precenjen u smislu da on nece nikada biti medju naj naj najboljim evropskim bekovima, ali Guduricev nivo je srpska liga, to je to otprilike.

Poslednja izmena:
Pa ni ne trebas da ides bilo gde da se raspravljas ako ti je stav da neko nema pojma jer "nema noge", ma sta god da je u realnosti uradio. :dontunderstand:

Kosarkasima kao sto su Navaro, Rodrigez, Diao, Macvan, Bodiroga i ko zna koliko jos njih, mozes naci milion fizickih i atletskih mana, ali su oni uspeli makar nesto u nekom svom rangu, pocevsi od srednje jakog do vrlo visokog.

Pa ja se i ne raspravljam, jer sta ima da se raspravljam sa likovima koji se loze na igrace tipa Andjusica, Keselja i Gudurica.

Bodiroga je imao najbrzi prvi korak u svoje vreme, nemam pojma o cemu pricas.

Sinoć trening zajebancija sa Igokeom mlađom :)
Sprdnja,ponižavanje i pišanje po Mutinim predviđanjima :lol:
Jedan od upečatljivijih momenata kada je ona šaka jada iz ćoška puštena od strane Ristovića imala dozvolu da se čuje tipa "ciganske p*čke",usledili su aplauzi ostatka hale :rotf:
Ovog Fegi podučavao poslu,kakva novinarska odsutnost od utakmice:

Svašta sam video za svojih 48 godina života, posebno u košarci koju pratim , evo već dobrih 35 godina.
Ali ovo večeras spada u grupu pet, a možda i tir najveće gluposti koje sam video.
Na 25 sekundi do kraja, dva razlike za tebe, ti staviš da Simonović čuva Lengforda?
Pa JEDINI način da Lengford poentira prkeo Simonovića je da šutne trojku, jer ovaj ne može da ga stigne ni pod razno.
I od dobijene utkamice sam sebi iskopaš grob.....

Stvarno sam mislio da Radonjić uči s godinama, sa proteklim sezonama, utakmicama, kad ono......
Treneri se prepoznaju u ovakvim trenucima, kada za sekund treba doneti odluku.
A Radonjić je pokazao da nije ni prošao pored trenera.

A kad je on dobro odigrao u EL? Bek-suter koji i u ABA i KLS jedva dolazi do proseka od 10p po mecu u kontinuitetu.

Postao slavan i isplatio svoj ugovorcic jer igra dobro protiv Partizana, od kad isti ne igra odbranu (poslednje 3 god), to je dosta za Amera iz NBA.

Jedino što vidim pozitivno za Zvezdu iz ovog poraza je što je koliko vidim Volters odličan igrač, sa mu.dima, ali i znanjem.
Treba tu još uigravanja ali je evideentno bolji od Jovića, na obe strane terena.
Znao sam da će sam krenuti da reši utakmicu, šteta što se okliznuo......
Mada je kako rekoh utakmicu već izgubio Radonjić svojom glupošću.
Takodje centar fali, Kuznić je suviše jednostran i svaki centar sa malo mozga će ga lako zatvoriti......Iz tog nedostatka i slabiji procenat šuta spolja, jer protivnik ne mora da sužava odbranu.

Svašta sam video za svojih 48 godina života, posebno u košarci koju pratim , evo već dobrih 35 godina.
Ali ovo večeras spada u grupu pet, a možda i tir najveće gluposti koje sam video.
Na 25 sekundi do kraja, dva razlike za tebe, ti staviš da Simonović čuva Lengforda?
Pa JEDINI način da Lengford poentira prkeo Simonovića je da šutne trojku, jer ovaj ne može da ga stigne ni pod razno.
I od dobijene utkamice sam sebi iskopaš grob.....

Stvarno sam mislio da Radonjić uči s godinama, sa proteklim sezonama, utakmicama, kad ono......
Treneri se prepoznaju u ovakvim trenucima, kada za sekund treba doneti odluku.
A Radonjić je pokazao da nije ni prošao pored trenera.

Jedan je Dule Vujošević.

U cemu je problem ? Ajde ti pametnjakovicu kad si toliki genije i kad se pravis pametan reci sta nije tacno od ovoga sto sam napisao .
Ma jok,sve si upravu :lol:
Djenka nesto slabo igra .
Još jedan genijalan zaključak :hahaha:
Tvrdim i jos jednom cu da ponovim : taj Volters nema pojma i Rebic koji isto nema pojma je bolji od njega . Jovic je igracina i po za obojicu .
Au,pa ovo postaje kultna komedija :rotf:
Lupaš samo da bi drugi pročitali da imaš konstantno suprotna mišljenja u koje ni sam ne veruješ.
Kako ovde tako i na fudbalskoj temi.

Back