KK Crvena Zvezda

Ko prica o Partizanu, to nije ni nas klub, nesto bezveze sto je lazno i na silu dominiralo dok nije stigao bolji zivot.
Fokusiraj se, pa probaj opet.

Партизан ће ускоро бити само одељак неког спортског алманагха, део прошлости домаћег спорта, закжљали остатак тоталитарног комунизма. Можда га неки други клуб замени, али мене то не занима искрено, додуше било би лепо одржати неки ривалитет.

Партизан ће ускоро бити само одељак неког спортског алманагха, део прошлости домаћег спорта, закжљали остатак тоталитарног комунизма.

A na nebu ce sijati Zvezda Crvena... :lol:

Pre cete se vi vratiti tamo odakle ste i dosli, tj. kod Nebojse u Zeleznik, cim presusi slavina premijera sa vase sipke. Jbg.

Партизан ће ускоро бити само одељак неког спортског алманагха, део прошлости домаћег спорта, закжљали остатак тоталитарног комунизма. Можда га неки други клуб замени, али мене то не занима искрено, додуше било би лепо одржати неки ривалитет.

Velika je razlika bice i jeste. Vi jeste postali odeljak nekog sportskog almanaha i deo proslosti domaceg sporta.

Videh Covica danas, opet daje neke izjave, porucuje klubovima iz regiona "da ne budu nervozni" sto oni traze A-licencu, tj. ugovor sa ULEB EL, i citam deo hvalisanja o Djokovicu - genijalac je iskoristio njegov dolazak za promociju i ovu aktuelnu pricu, kako dolazi najbolji svetski teniser, sudije se slikaju s njime i tvituju, ej sudije pred EL utakmicu. :eek: Cirkus.

Videh Covica danas, opet daje neke izjave, porucuje klubovima iz regiona "da ne budu nervozni" sto oni traze A-licencu, tj. ugovor sa ULEB EL, i citam deo hvalisanja o Djokovicu - genijalac je iskoristio njegov dolazak za promociju i ovu aktuelnu pricu, kako dolazi najbolji svetski teniser, sudije se slikaju s njime i tvituju, ej sudije pred EL utakmicu. :eek: Cirkus.

Dzaba mu, Djokovici barem za pare nisu moroni, ima da mu daju sipak.

Pa ne trazi on pare od njih, nego mu je posluzio da se reklamira, fascinira sudije i one koji su pratili utakmicu, da se hvalise kako je kod njega spektakl - zato sto pokusava da dobije visegodisnji ugovor sa ULEB EL.

Pobedili ste proteklih nedelja LOKO i CDVTu u EL, izgubili od onih Turaka, u medjuvremenu jos dve, tri ABA ligaske, i jedino je kolega napisao kosarkaski komentar kako ste otresli Ruse ko baba ne znam sta. Ja sam napisao vise od vas kosarkaskih komentara, a nije da ste mi prioritet pracenja.

Ne budi smesan, vas ovo ne zanima bas previse, zato se ne pravdaj takvim pricama kojima pokusavas da mene predstavis kao onog sto si ti, npr. Dovoljno dugo smo ovde, vec smo sve to videli i prosli.

Ja sam toliko mocan i nezgodan da zbog mene ti ne pises o kosarci, tj o necemu o cemu nikad nisi ni pisao. :lol: Ajte molim vas.

Dolazio je on na nase meceve u El, na sta se pojedinci pale.

Ironican sam za menadjment.

I Metalac je inace na putu vracanja u blato, napustaju ih igraci, danas Bakic. Onaj doktor Djukanovic se angazovao oko politike, ide u opoziciju na izborima. Ni taj nece videti dinara da spasi klub zato. :mrgreen:

Ovo je sve vise za temu srpske kosarke

E moj Radonja :dash: Šta mi sebi dopustamo :dash:

Radonjić je jedna iskompleksirana budala.
Čovek nema kompas kod sebe i sve što radi i uradi to se dešava u hodu i to uglavnom ishitreno,bez ikakvog osećaja stanja na parketu.
Znao sam da se neće mnogo cimati oko ovog (kako je bivši trener nis-a prošle sezone na sva zvona oglašavao) nebitnog takmičenja ali ipak su mogli da se ne brukaju sa tolikom nezainteresovanošću.
Pregledao sam na kratko malo stranicu KK NIS-a,od opšte histerije do neprespavane noći uz potoke suza :lol:

Videli smo po facama, nervozi i po Branku Lazicu koliko nije bilo bitno... A narocito po vama navijacima po mrezi, koji su se zivi isplakali i osramotili. Cak stavise, ovo je proglaseno najgorim porazom posle Cibone.

Naravno, vas klub ima vece prioritete, EL i slicno, sasvim je normalno da je za vas Kup zadnja rupa na svirali a Partizanu i Megi znacajno takmicenje jer to igramo i tu imamo neku priliku, ali nemojmo se isto tako folirati - vi ste kao klub, od igraca, preko igraca do uprave, odgojeni tako i sa takvim motivima da ste prosle sezone kao blesavi slavili osvajanje pasteta-lige uglavnom uz vredjanje Partizanovih igraca i trenera.

Zato pogresno nacrtana tacka dr Covketa vredi vise no ista u ovom trenutku. ;)

12744647_874424012656036_3818251425428951637_n.jpg

Back