KK Crvena Zvezda

Ha,ha... pa ti ništa ne znaš. Ni o čemu.
Ajde ne brukaj se više, kakav crni imperator. Bren je bio Gal( Kelt) i borio se protiv Rima. Zamalo ga je i uništio.
Sumnjam da znaš legendu o tome kako su guske spasile Rim...
Vidim, pratiš nas pomno i pažljivo.

Hoce da kaze..."razbacuju se parama a nemaju pojma..."

- - - - - - - - - -

Nego...cudo da nije video naslov u BLICU....

Hoce da kaze..."razbacuju se parama a nemaju pojma..."
Gde sam ja to hteo reci? Nema veze, navikli smo na tvoju "logiku"...

Otprilike kad sam ja poceo da pratim kosarku, vi ste davali Divcu pola miliona maraka da odigra tri utakmice u kojima ste ispali iz Evrolige i izgubili mesto drzavi. Nista se bitno nije promenilo od tad, i dalje osvajate titulu u rangu sa pojavom Halejeve komete, cak ste stigli i da promenite klub.

Nego...cudo da nije video naslov u BLICU....
Koji, da se Vilijams vraca kod vas da vam duva u jedra?

BliCZ nije relevantan izvor informacija, mada imaju prave informacije kad hoce. Ipak je to propagandno cedo ovih vasih vesica i djilasa, sa samo njima znanim motivima.

Poslednja izmena:
Pojavila se informacija da bi Zvezda mogla da angazuje Vilijamsa u januaru kad mu istekne suspenzija.Sad kazu da je Vilijams sam izjavio da hoce da igra ponovo za Zvezdu.

Ako bi se odlucili da opet angazuju Vilijamsa u januaru,onda mozemo komotno domaceg igraca da dovedemo sad na poziciji tri,a Markusa angazovati u januaru kao stranca.

Dakle,ja sam za to da se angazuje Simonovic kao domaci igrac,mada ne bih imao nista protiv da to bude i Keselj,a potpisati Vilijamsa u januaru.

E sad,pitanje je u kakvom bi stanju bio Vilijams u januaru bez ijedne odigrane zvanicne utakmice (on bi trenirao sigurno sa ekipom ako bi se klub odlucio da ga angazuje u januaru).A pitanje je i sta ce Covic reci posle svega sto se desilo sa Vilijamsom.

Poslednja izmena od moderatora:
Jos jedno pojacanje ce stici,to je sad vec sasvim ocigledno,a mozda i dva. Sve zavisi od odluke Radonjica.

Drago mi je i sto je Jaka nasao klub po meri. Zasluzio je to svojim igrama i zalaganjem u Zvezdi.

Back