KK Crvena Zvezda

Nastic i njega pokidao na treningu. Gde samo pronalazite tolike kasapine? Ovaj put, karma is a bitch.
I koliko citam, nije mu nista slomljeno, ali bar mesec dana pauze.

A ti si sada počeo i da Zvezdine treninge pratiš pa znaš da ga je Nastić "pokidao"?

- - - - - - - - - -

Ja sam procitao da ce toliko gips nositi a dva tri mjeseca pauza.

To se gremlini ponadali...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=05&nav_id=1047477

Pauza, mesec dana.

U, ekstra, jos da vidimo kako neko spusta platu sa 2mil godisnje (u Evropi zadnji put, a u NBA ko zna koliko) na 325,000 + bonusi i sve smo videli. :hahaha:

Na stranu to, ne znam bas za Papanikolaua (ako RSB kaze onda je to to), al verujem da ocajnicki traze igraca, videlo se i u ove 2 utakmice koliko je to sa Dangubicem tanko i tanano, narocito za EL.

Poslednja izmena:
Mora da se spusta kao i za sve ostale, nece valjda nekoliko milionskih transfera da kvari pricu o domacinskom poslovanju ili onu Covicevu od sezonu dve kako se oslanjate da sopstvenu proizvodnju...

Jeftini stranci, razvijanje domacih i mladih igraca, to je to. :ok:

Nije RSB nego ono sto ja citam, al zadnje vreme doslo da se ni RSBu ne moze verovati... No, citam opet o DeShaun Thomasu, sve karte na njega. Ceka se da bude precrtan u NBA, i dobro ce se podmazati svakako, kriticno je.

Pa ja samo sudim na osnovu toga sta pricate vi odatle po mestima koje ja pratim, sigurno mi se ne mili direktno izlaganje tom "izvoru"... A ko zna, mozda je trenutno i zakljucano jer vreba opasnost od spoljnog neprijatelja. :hahaha:

Znaci gazda Cova ipak jos nije evoulirao do igraca koji uzimaju lagano dve milke, uprkos fenomenalnom marketingu spasa po ivici ambisa, ali ove sezone ipak dovede dva igraca od plus-minus milke, a juri i treceg koji je tu negde blizu.

Tako da, bice, polako, evo dogodine se kandiduje za organizaciju F4 EL u Beogradu Na Vodi, idealna prilika.

Mrco, uvek interesantan za observaciju:

„Tejić će sledece nedelje početi sa treninzima, kondicionim. Dangubić pauzira četiri nedelje, srećom nije ozbiljna povreda, pauza koja nije velika, ali u ovom trenutku imamo problema. Želimo da dovedemo igrača koji će da pojača tim, ne nekog da bismo ga samo doveli, odlično smo uradili sa Simonovićem, da nismo, imali bismo dva-tri poraza

:hahaha:

Sofoklisov "majusni" ugovor je vec poceo da nervira ponekog (pogodite koga), s obzirom da nesto ne uspeva previse da iskopira Marjanovica...

Ko bi se cimao oko tricavih 325,000 + bonusi kako kaze RSB, al Covke je dobro poznati domacin, svaki evro da ostane u klubu ako je tako pravedno.

Covic od starta sezone muti vodu zbog beznacajnog poraza, i nije ga blam da pokaze odmah da ga zulja komesar lige, kojeg nije uspeo (jos) da smeni, dok u pozadini kao "pomocnik" stari Zvezdin sudija ceka kao zapeta puska:

Jedino što mi je žao što nismo promenili komesara suđenja i mislim da smo u tom delu već počeli da osećamo određene probleme. Znate, kada pravite nešto novo, onda ono treba da bude novo u potpunosti. A Kamnikar ne da nije nov, on je stari problem. Još iz vremena kada je bio sudija, da ne podsećamo o njegovim karakteristikama tada. I, mutno mi to deluje, pravo da vam kažem. Mutljavina jedna obična.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...-da-se-komesar-sudjenja-u-ABA-ligi-sam-skloni

Covek kao da prica sam o sebi, potpuno nadrealno. :hahaha:

Kako ono bese, ko je kriv za nabijanje tenzija u kosarci?

:hahaha:
Kad vas nema, izduvali se žestoko. Gazda od Železnika sa Vučkom stavio tačku na crno-beli svet, doveo mečku da igra, a masa se smorila žestoko, nema vas u Pioniru, nema nigde...

Nema makar iole jačeg Partizana, nema Vujoševića, nema ko da se mrzi, nema šta da se prati... :(

vuk niksa @davorristovic
6150 prodatih...nadamo se da ce sutra proraditi inat. Ajmo #kkcz
10:24 PM - 14 Oct 2015

Šta bi tek bilo da nema genijalnog marketinga spasa i hoda po ivici ambisa, jel bi se skupilo 1,000?

Jel došao Milo na kraju?

Meni po prenosu deluje da je bilo više... U svakom slučaju odlična igra, posebno u odbrani. Malo škripi pokrivanje šuta za tri i Mekel nije bio na nivou, ali sve ostalo dosta dobro.

Mekel je prevara od igrača kao i Sofo, a koštaju boga oca. Bolje da su doveli Cvetkovića i Đumića za trening kompenzaciju. :mrgreen:

Vidim po statistici Jovića i Cirbesa, jedni od retkih iz prošle sezone koji samo ćute i rade, znaju ograničenja ali su naučili da sve tačno i školski koriste i napredovali.

Hteo sam da stavim Jovića u fantasy jer sam primetio da isteruje Mekela, al nisam očekivao ovoliko dobru partiju a i svakako ga treba sklanjati zbog naredne utakmice...

Back