Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Osim Rajta i Prajsa (za kog jedni tvrde da je završen a drugi da nije baš), ime u opticaju je Feldaine. Kao i Kaningem. Meni su nepoznati ti igrači, mada je Kaningem bio i ranije negde u opticaju, valjda za KKP.
Kad smo već kod igrača Turova, meni se mnogo više dojmio Mardi Kolins od Krisa Rajta. Mada je taj nešto niži i nije čisto krilo, više svingman.
Feldaine je dominirao u drugoj ligi Spanije, imao je zapazenu statistiku i u Fuenlabradi koja je u to vreme bila jedan od najgorih timova ACB lige. Potom je igrao u Kantu i poslednjih par meseci je igrao u Portoriku. Klasican scorer, solidno resenje za poziciju beka, igrac je Raznatovicev. Igrao je za timove koji su daleko slabiji od Zvezde tako da njegova statistika je relativna.
Kaningem je bolja opcija, kombo bek, prodoran, svestraniji. Prosle godine nije se naigrao u Klipersima pa je nastupao u razvojnoj ligi.
Razlika izmedju njih dvojice je sto je Feldaine neuporedivo bolji suter ali Kaningem je pokretljiviji , prodorniji, bolji atleta.
Poslednja izmena:
ima kao neki pristup informacijama, i tvrdio je da je AJ Price gotova rabota, ali ja sam našao od drugog čoveka (skaut u nekoj agenciji) koji ima pristup tačnim (ali retkim) informacijama da uopšte nije završen. Dal je gotovo, ne mora da znači, bili ste odbijeni i prvi put. Radi vas čovek ko vaši Fenerbahče za Kalenića.