KK Crvena Zvezda

Osim Rajta i Prajsa (za kog jedni tvrde da je završen a drugi da nije baš), ime u opticaju je Feldaine. Kao i Kaningem. Meni su nepoznati ti igrači, mada je Kaningem bio i ranije negde u opticaju, valjda za KKP.

Kad smo već kod igrača Turova, meni se mnogo više dojmio Mardi Kolins od Krisa Rajta. Mada je taj nešto niži i nije čisto krilo, više svingman.

Feldaine je dominirao u drugoj ligi Spanije, imao je zapazenu statistiku i u Fuenlabradi koja je u to vreme bila jedan od najgorih timova ACB lige. Potom je igrao u Kantu i poslednjih par meseci je igrao u Portoriku. Klasican scorer, solidno resenje za poziciju beka, igrac je Raznatovicev. Igrao je za timove koji su daleko slabiji od Zvezde tako da njegova statistika je relativna.
Kaningem je bolja opcija, kombo bek, prodoran, svestraniji. Prosle godine nije se naigrao u Klipersima pa je nastupao u razvojnoj ligi.
Razlika izmedju njih dvojice je sto je Feldaine neuporedivo bolji suter ali Kaningem je pokretljiviji , prodorniji, bolji atleta.

Poslednja izmena:
Valjalo bi dovesti takva pojacanja koja nece preterano gusiti Rebrona, Gudurica i Tejica. Ti momci zasluzuju minute... Sta je sa ovim Prajsom? B92 je objavio da dolazi mada nista jos zvanicno nije. Ako je Sofo rizican onda mu ovaj Prajs dodje jos rizicniji. Lik nikad nije igrao u kontinuitetu, vecito se borio za minute i obicno nije uspevao dok se neko ne povredi. Doduse imao je par odlicnih utakmica al to je bilo upravo tada kada mu se povredama oslobodio prostor a ne nekim njegovim ekstra kvalitetom. Plus neiskustvo igranja u evropi...nisam bas odusevljen ovim potencijalnim pojacanjem i to verovatno prilicno skupim pojacanjem.

Izvesni lik sa tvitera Aleksa @super guta, od milošte nazvan super-gutač :lol: ima kao neki pristup informacijama, i tvrdio je da je AJ Price gotova rabota, ali ja sam našao od drugog čoveka (skaut u nekoj agenciji) koji ima pristup tačnim (ali retkim) informacijama da uopšte nije završen. Dal je gotovo, ne mora da znači, bili ste odbijeni i prvi put. Radi vas čovek ko vaši Fenerbahče za Kalenića.

To su iz kluba pustili tu priču sigurno, kao i za Vilijamsa 250,000. Vređanje zdravog razuma, naravno, sve u cilju da se predstavi da će im Kalena i famozno obeštećenje za Bobija isplatiti još nabudženiji tim koji će da košta kao ostatak ABA lige minus CDV i BUD.

cekaj, a ona kuknjava 'nemamo para, drzava pomaze samo Zvezdi, navijaci pomozite', a onda TUP... evo ga Kinzi

to nije vredjanje zdravog razuma?

Naravno da ne.
Tad nam još nije bilo toliko kritično, a Kinzi je došao iz Pezara igrajući za 400,000$ (podatak koji sam tada našao na netu), u međuvremenu skoknuvši do Unikahe na mesec dana.
Kod nas je igrao ili za 250,000e, ili za 200,000$ kako kaže čovek koji je posredovao u njegovom transferu. A da je Kinzi došao do nas pravo iz milionskih ugovora kod Turaka koje je imao 2,3 sezone pre nas, bila bi ista priča. Ali nije.

Priznaćeš da nije isto smanjiti cenu sa 400,000$ na 250,000e (tadašnjih, tada je 1e=0,7$) kao Kinzi, ili Vilijams sa 1,3mil $ na 250,000e. Ili Sofo koji igra za 800,000-1,000,000, pa da padne na 325,000.

Ili možda nećeš?

Naravno, nije isto Partizan i Ivo Lola Ribar ili sada Zvezda, mi nemamo dilove sa Ražnatovićem. Kod njih je sad sve u vezi sponzorskih ugovora, procenata, premija, oni knjiže takve plate a onda ujak iz CG (Bokan) puni dalje. Pa onda ove saradnje između Ražnatovića i Čovića, trening hale, transferi, zajedničko delovanje da Marjanović ne igra za reprezentaciju, itd.

Poslednja izmena:
Pošto je objavljeno da Marjanović neće igrati na EP, sad mi je malo jasnije ono za famoznih 625,000$ obeštećenja. Da to nije poklon od Ražnatovića, a ne navodno obeštećenje od Sparsa za slobodnog agenta za 1+1 (samo sezona garantovanog ugovora)?

U svakom slučaju, da lepo potrošite te parice. Ipak ste vi klupska reprezentacija Srbije.

Ne prdi kad nemaš šta da kažeš, a u 99% slučajeva zaista nemaš.
AJ Price-u je ponuđeno 800,000$ posle početne od 500. Sledeći pik je Gal Mekel (Nižnji Novgorod).

Ajde ne lupetaj više. Što je mnogo , mnogo je. Ti znaš koliko je ponuđeno Prajsu.
Do pre neki dan si tvrdio da "ode Kalena u Fener za malo više od 500000"... Pojma ti nemaš.

Mogao bi da se malo izluftiras, pocinjes da sizis... Lakse to malo. Mora neko da dobije i te pare, ne mogu svi da igraju za sicu. Kako ce Covke da ispuni zahtevanih 4mil evra budzeta za EL?

Da se vasa propagandna masinerija pita, trebalo bi vam pet godina da popunite jedva tih 4mil, a svake godine po nekoliko igraca sa dosad nevidjenom reputacijom ovde, uz gomilu kupljenih reprezentativaca. Koga Salo pozove na spisak, Dejo upire prstom, Covke kupi mi.

Ajde ne lupetaj više. Što je mnogo , mnogo je. Ti znaš koliko je ponuđeno Prajsu.
Do pre neki dan si tvrdio da "ode Kalena u Fener za malo više od 500000"... Pojma ti nemaš.

Bio jedan profesor na FTN-u u Novom Sadu.
Predavao odbranu i zastitu, taj tolikovoljeni predmet :per:
Detalj sa njegovog predavanja:
(Ulazi ozbiljan kao smrt, bez pozdrava studentima, seda za katedru, nesto zapisuje u svoju svesku i pocinje)
-Kasno sinoc, crvenim telefonom su razgovarali Ronald Regan i Mihail Gorbacov.Razgovor je trajao preko dva sata, i sve svetske obavestajne sluzbe su se trudile da saznaju bar delic tog razgovora, naravno bez uspeha.
Elem, ja sam preko nekih svojih veza, uspeo da saznam o cemu su pricali, a to je.................................:rotf:

E, to je otprilike nivo znanja i obavestenosti nekih odavde.

Na zalost Partizana ne moze Skorcijanidis toliko da pojede, niti Price toliko da nakrade koliko Zvezda danas ima para.
A da je bilo malkice pameti i manje lopovluka imao bi i Partizan.

PS: Ipak je Price totalni amater u odnosu na Vujosevica....U kradji.

Koliko su slabo plaćeni, ili koliko im se nudi, moraće jadni i da kradu.

Nego, to je samo šala i kuriozitet. Naravno da ne uzimam za ozbiljno jedan greh iz mladosti.

I nema potrebe da budeš toliko opsednut Partizanom. Imaš svoj klub, puni ste para kao brod, poskupela struja, prodao se Kalena, konkurencija osakaćena, klupska košarka na dnu, sve cveta... Mani se.

Omiljena mantra Vujosevicevih vernika: Ko ne misli kao mi, on je izdajnik.

Sve po receptu starog maga manipulacije Vujosegvica, kome najvise odgovara da ga vernici poistovete sa Partizanom
Vujosevic nikada nije bio Partizan, jer je Partizna mnogo mnogo veci od jedne lopuze i manipulatora kakav je Vujosevic

Bojim se da ni kada ode, i kada svima postane jasno koliko je godina i miliona evra unazadio Partizan,vama nece uci iz dup.eta u glavu.
Lobotomija koju je nad vama izveo Vujosevic je postala trajna.

Ti mrziš sve iz Partizana, a ne samo Vujoševića. Dokazano više puta, kroz sve ove godine. Zato nemoj da se foliraš kako si samo protiv njega, mada zvuči kao lepa maska. I mogao bi da se suzdržiš od tih tema tamo gde one veze nemaju (ovde). Koga briga za tvoju maniju...

Igokea tvrdi da ih je Nastić izigrao i da prelazi u vaš klub:
http://igokea.rs/nastic-izigrao-menadzere-i-igokeu/

Interesantna izjava Lukajića:
Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer, međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača

PS: Gurović, iako je žarko želeo, više nije trener B ekipe.

Poslednja izmena:
Interesantna izjava Lukajića:

To je onaj retard što je uspeo sa Hemofarmom da izgubi od Makedonikosa u Grčkoj sa 31 razlike nakon što su ih dobili u Vršcu sa 23 razlike. Bolje bi mu bilo da se podvuče pod kamen i da ne izlazi iz njega a ne da se preserava preko medija. Nastić nije potpisao ugovor tako da može da radi šta želi a ovo su priče za retarde.

To što je neko ispričao da je postigao dogovor sa njegovom agencijom a igrač se predomislio, i što misli da bi mu bilo bolje da dobije glavnu ulogu kod njega umesto treću u CZT, zaista nema veze sa retardima. Možda i nije u pravu, al ne vidim šta je tu toliko strašno. To čak ni činjenica da je izgubio 31 razlike od Makedonikosa ne menja, verovali ili ne.

Inače, bila je to interesantna utakmica koliko se sećam. Publika je bila do linije terena, vukli su i ometali igrače Hemofarma prilikom izvođenja auta. Atmosfera gora nego u Železniku.

To što je neko ispričao da je postigao dogovor sa njegovom agencijom a igrač se predomislio, i što misli da bi mu bilo bolje da dobije glavnu ulogu kod njega umesto treću u CZT, zaista nema veze sa retardima. Možda i nije u pravu, al ne vidim šta je tu toliko strašno. To čak ni činjenica da je izgubio 31 razlike od Makedonikosa ne menja, verovali ili ne.

Priče za retarde. Da su oni postigli bilo kakav ozbiljan dogovor sa njim ne bi on "promenio mišljenje". Pitanje je da li je ta agencija zaista i potpisala ugovor sa njima ako i jeste opet na kraju se morala konsultovati sa igračem. Ako je on rešio da ipak ne potpiše ugovor to je njegova stvar, nije prihvatio mišljenje agencije i to je to. Kakva "glavna uloga" ? U Igokei? Obzirom da je pitanje koliko će Debeli zaista da odigra u Zvezdi uloga Nastića vrlo komonotno može da bude i druga u ekipi a ne treća. Cela poenta dovođenja Debelog jeste da imaju centra koji će da umlati ostale centre svojom masom. Cirbes nije kvalitet igrača za Evroligu ali ima solidne fizičke predispozicije, Nastić nije toliko fizički dominantan ali ima solidne tehnikalije, ako nijedan ni drugi ne uspeju onda će lepo da ubace Debelog monstruma i da pokušaju da uguraju koš na njegove "mišiće".

Inače, bila je to interesantna utakmica koliko se sećam. Publika je bila do linije terena, vukli su i ometali igrače Hemofarma prilikom izvođenja auta. Atmosfera gora nego u Železniku.

Gledao sam celu tu utakmicu. Publika je pred kraj meča skoro ušla u teren ali su ovi već imali preko 30 poena prednosti. Čovek je imao 23 poena prednosti iz prvog meča i onda je dopustio svojoj ekipi da onako nonšalantno odigra u odbrani gde su ih probijali sa svih strana. Dan danas se nadam da je to bila nameštaljka a ne da su oni idioti onoliko loše odigrali. Ma kakva nameštaljka i sami su priznali da nisu znali šta ih je snašlo. Kada se setim one "dirljive" konferencije za štampu gde je dotični prehvalio sebe, svoj tim i stručni štab i kako su oni jedini koji "zaista postižu konkretne rezultate na međunarodnoj sceni" (parafraziram), čovek se zapita a gde je ona skromnost kod svakog sportiste koja ga uči tome da nikada ne sme da potceni protivnika. I onda se desila druga utakmica i ostalo je istorija.

Poslednja izmena:

Back