svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Pazite, ipak je uspjeh dobiti groblje 2 puta zaredom pred njihovom publikom, uz ovakav pritisak i sve što ide uz to... nisu oni uopšte loši, veoma dobre igrače imaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gepekovanje, pretnje, lisice, manipulacije. Gde si to cuo? Od Gurovica? Samo pogledaj medjuskobni skor u tih zadnjih 15 godina i bice ti jasno ko je ko. Pogledaj koje igrace je izbacio Partizan i bice ti sve mnogo jasnije. U ovoj zemlji kada je neko uspesan onda je to zato sto je namestio nikako zbog svojih kvaliteta.

Cestitke na zasluzenoj pobedi i prolazu dalje![]()
Čestitke. Duža klupa je odlučila.
Realno, koliko je uloženo u Zvezdu sve sem osvojene Aba lige je neuspeh.
Srećno u finalu.![]()
Hvala vam puno...e to su pravi i sportski navijači.Cestitke na prolazu!![]()

Pa čitajući ove forumske grobare njima nije ni stalo do EL. Zašto bi onda mi žalili za tim?

Svidele su mi se izjave Kaline i Mitrovića. Korektni su i pristojni momci, ne znam šta će kod vas.![]()

Nisam smeo veceras da prognoziram ishod Buducnosti i Cedevite jer sam pratio celu seriju i video da je Cedevita bolja ali domaci teren u Podgorici je uradio svoje. Mislim da je Cedevita zasluzila prolaz u ovom slucaju ali da prednost definitivno ima Zvezda pre svega zbog domacinstva u prve dve.
Kako vam se sviđa ovaj spjev (iz kategorije tragedija) što je junak sačinio?