KK Crvena Zvezda

Gepekovanje, pretnje, lisice, manipulacije. Gde si to cuo? Od Gurovica? Samo pogledaj medjuskobni skor u tih zadnjih 15 godina i bice ti jasno ko je ko. Pogledaj koje igrace je izbacio Partizan i bice ti sve mnogo jasnije. U ovoj zemlji kada je neko uspesan onda je to zato sto je namestio nikako zbog svojih kvaliteta.

Чуо сам ја...а и видео вечерас. Ако ова тројица судија нису била "гепекована", онда вероватно од малих ногу навијају за партизан...:lol:

Nadam se da će sad među našim navijačima prestati uzdizanje Dula i nipodaštavanje Radonje koji ga je nemilosrdno isprskao pred njegovim navijačima, sa sve čuvenim dizanjem forme i sramnim suđenjem, hehe.

Svaka čast momcima za lavovsku borbu i šampionski mentalitet. Nema stajanja, finale je pred nama.

Poslednja izmena od moderatora:
Luda serija, ludo slavlje sinoc al sad kad su se slegli utisci mogu samo da kazem da mi je zao sto necemo imati 2 tima u evroligi jer zasluzujemo. Cestitke i grobarima na dostojanstvenom porazu, ali i nasima na skromnosti posle ove velike pobede. Bilo je izuzetaka ali nisu vredni pomena.

Jedan igrac me odusevio mnogo vise od ostalih a to je beli Lenard poznatiji kao Kalina. Igracina :ok:

Cedevita?
Bogme, bice vraski tesko.
Cak mislim da ce Cedevita dobiti seriju.
Imaju strasan roster, po meni cak bolje popunjen od Zvezdinog.
Tomas se oporavio, Barac poceo da igra dobro.....Uz sve ostale sjajan sastav, koji za razliku od Zvezde vodi dobar trener.

Bogdanović sitnu knjigu piše
iz Stambola kraj Mramornog mora.
Piše knjigu Duli kapetanu
od junačke loze Drekalović
iz bijeloga grada Titograda:
Oj ti Dulo komandante hrabri,
kakve li su vijesti od Biograda?
Kako li je megdan prošo svijetli
protiv vojske iz predgrađa grada.
To je vojska panterskoga soja
i prije smo s njima bili boja
tukli smo ih do sada vazda
i znalo se ko je pravi gazda.

Odgovara Vojošević Dulo
od junačkog grada Titograda
i od Kuča Marka Miljanova
kojega se nije odrekao.
Oj saborče ti Bogdane hrabri
od Plužina mjesta skrovitoga,
đe li mi ti biješe ovih dana
da pomožeš kad najviše treba.
Oprosti mi što te ondak davih
Svoju muku ne mogoh ti javit
Panteri nas pojedoše žive
Pobiše nas ni dužne ni krive.
Neće više biti onih dana
kad je knjaz nama pare dava'
nit' sudije više mogoh ganjat'
gepekovat', na muke ih stavljat'.
Novi knjaz Panterima daje
Suvog zlata kol'ko oni traže
A Panteri ljuti vitezovi
U svakog je munja u šakama.
Ne mogosmo da ih nadjačamo
sada svi u glas plačemo.
Šalje Dulo sitnu knjigu mejlom
za Stambol na Bosforu grade
i Bogdanu priča svoje jade,
ciči Dulo k'o kukavac sinji:
Rani sina pa šalji na vojsku
Železnik se umirit' ne može.

Poslednja izmena:
Čini mi se da bi Budućnost bila lakši protivnik bez obzira na Moraču. Uostalom mi odlično igramo sa strane.
U psihološkoj smo prednosti. Ovi su se ispucali večeras a biće vrlo umorni u subotu. Bobi teško igra sa Bilanom.. spolja smo jači ali biće teško.
Uostalom EL je obezbeđena.

Nisam smeo veceras da prognoziram ishod Buducnosti i Cedevite jer sam pratio celu seriju i video da je Cedevita bolja ali domaci teren u Podgorici je uradio svoje. Mislim da je Cedevita zasluzila prolaz u ovom slucaju ali da prednost definitivno ima Zvezda pre svega zbog domacinstva u prve dve.

Bice ovo jako jako zanimljiva serija, sa svih aspekata.
I na jednoj i na drugoj strani veoma veoma respektabilan roster, kod Cedevite jos pojacan oporavljenim Tomasom i Baracem koji je poceo da ima vecu minutazu.
Na klupi Cedevite iskusan vuk.
Problem Cedevitejesto nema nesto vruc domaci teren, ali kvalitet imaju i te kako.
Ne vidim uopste nijednu liniju Zvezde koja je mnogo bolja od Cedevitine.

Na pleju Ukic i Gordic mogu da pariraju svima
Na bekovima Tomas, neugodan levak Babic,odlican suter Pilepic.
Na krilima Zubcic, Delas,Arapovic(tu bi Zvezda mogla imati prednost)
Pod samim kosem Bilan, Barac...
Imaju i spoljasnju i unutrasnju igru, mnogo mogucih varijanti kako u napadu tako i u odbrani.
Imaju boljeg trenera.
Na Zvezdinoj strani je malo duza i kvalitetnija klupa, posebno na pozicijama 3 i 4.

Iz ove serije ce biti sta da se nauci, vec se radujem.

Nisam smeo veceras da prognoziram ishod Buducnosti i Cedevite jer sam pratio celu seriju i video da je Cedevita bolja ali domaci teren u Podgorici je uradio svoje. Mislim da je Cedevita zasluzila prolaz u ovom slucaju ali da prednost definitivno ima Zvezda pre svega zbog domacinstva u prve dve.

Jeste. Zvezda je prava domaćinska ekipa. Što je i pokazala protiv JSDP.

Back