Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Kako za Ruzica i SPS mozes reci da su unistili Partizan kad klub posluje u plusu jos od 2007....
Jesi li ti ozbiljan ili me zezas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako za Ruzica i SPS mozes reci da su unistili Partizan kad klub posluje u plusu jos od 2007....
Jesi li ti ozbiljan ili me zezas?
Mislim na FK...I mani price da je Snajder sve pokrao..Djuricu je zaboleo racku da placa navijicama sva sranja pa se oni okrenuli protiv njega sa pricama da je pokrao 30 miliona...
Znaci vi na osnovu toga sto Djuric nije ulozio milione u tim imate dokaz da je on sve pokrao?Jesi li ti pri sebi?
Znas li koja je suma usla od LS i prodaje igraca u zadnjih 5 godina, a koliko je ulozeno u tim?
Znas li ti da danas Partizan, umesto da posluje u plusu i bude redovan ucesnik LS, uzima kredite kako bi isplatio dugovanja prema radnicima u klubu?
Kakvi navijaci, kakvi bakraci, ovde je cist lopovluk na delu...
U Partizan nije niko ulozio ni kintu, ni drzava, ni sponzori...
Partizan se finansira uspesima sportskog sektora i prodajom klinaca...
Da ovo nije banana drzava, Partizan bi sad bio jedan jako stabilan, osrednji evropski klub, dok bi Zvezdu zadesila sudbina Rendzersa...
A posto ovo jeste banana drzava, Partizan se svesno uvlaci u sve veci glib, dok Zvezdi predsednik drzave (taj navodni Grobar) potpusije garancije za kredit, dok sadasnji premijer (takodje navodni Grobar) moli Platinija da Zvezdi dopusti da igra evropska takmicenja...

Znaci vi na osnovu toga sto Djuric nije ulozio milione u tim imate dokaz da je on sve pokrao?
Djuric jeste lopov,Zekstru i sve zaposlene unistava godinama,ali da nije bilo Djure posle Zeke i Bjeke,pre bi Partizan propao nego Zvezda..Ali meni smeta vase neznaje,jer vi mislite da Djura dobije novac i da sav taj novac mora potrositi na pojacanja..Ostale troskove zaboravljate..Partizanovi igraci imaju najbolje ugovore u zemlji,sa igranjem evropskih utakmica se povecavaju i troskovi logistike,ljudstva itd..A klub nema druge prihode,kao sto si i sam rekao....
I ma koliko mi bili banana drzava 30 miliona evra ne moze tek tako da nestane....I jos iz kluba u koji su uperene sve oci javnosti..
Brankica bi posizela,napravila bi 20 emisija....![]()
Ma kako da ne, Djura je Mesija...
Ako imaju najbolje ugovore, zasto je najuren Moreira, zasto zezaju Medu za platu, zasto gledaju da se sekurtalisu Vukica?
Covece, da li ti regustrujes ono o cemu pisem?
Radnicima kasne plate, teren nam je u ocajnom stanju, nemamo generalnog sponzora vec par sezona, iako smo igrali u LS i LE, dovodimo uglavnom free agente, Milija mora da nam daje pare za pojacanja od 200-300 evra...
I to sve u klubu koji je ostvario u zadnjih pet godina oko 40 miliona prihoda?
Sa 40 milki prihoda klub bi mogao bezbedno da funkcionise narednih desetak godina, a mi vec sad uzimamo kredite...
Nemoj zajebavati i pricati mi bajke...
Sto se tice vasih dugova, to je vas interni problem...
Ali istovremeno to nije razlog da drzava sipa novac u rupu bez dna...
To je isto kao kad bi tebe neko opljackao, a ti kukao i molio da ti drzava ili neko drugi da novac, umesto da nadjes lopova i premlatis ga...
Lol..Ne kazem da je Djura mesija..Djura je lopovcina,nakrao se on u Partizanu,ali nije moguce da je pokrao toliko koliko vi mislite...
Ma kako da ne, Djura je Mesija...
Ako imaju najbolje ugovore, zasto je najuren Moreira, zasto zezaju Medu za platu, zasto gledaju da se sekurtalisu Vukica?
Covece, da li ti regustrujes ono o cemu pisem?
Radnicima kasne plate, teren nam je u ocajnom stanju, nemamo generalnog sponzora vec par sezona, iako smo igrali u LS i LE, dovodimo uglavnom free agente, Milija mora da nam daje pare za pojacanja od 200-300 evra...
I to sve u klubu koji je ostvario u zadnjih pet godina oko 40 miliona prihoda?
Sa 40 milki prihoda klub bi mogao bezbedno da funkcionise narednih desetak godina, a mi vec sad uzimamo kredite...
Nemoj zajebavati i pricati mi bajke...
Sto se tice vasih dugova, to je vas interni problem...
Ali istovremeno to nije razlog da drzava sipa novac u rupu bez dna...
To je isto kao kad bi tebe neko opljackao, a ti kukao i molio da ti drzava ili neko drugi da novac, umesto da nadjes lopova i premlatis ga...
Ovo vec deluje previse NAIVNO, kako mozes da verujes u to? Kazes 40 miliona uslo u klub, za LS 7,2 miliona, za Savica, Jovanovica, Nastasica... NA RATE treba da stigne tek lova, a kojih covece 10 godina mirnog funkcionisanja sa 4 miliona godisnje, pa potrebe su nam po 10-ak miliona godisnje!! Samo plate igraca pojedu tih 4 miliona za manje od godinu, krecu se od 50-ak 000 do 300 000, nek je prosek 150 000 samo, puta registrovanih 30-ak igraca!! A gde su igraci Teleoptika, gde su 4 klase u skoli (petlici, mladji pioniri, pioniri, kadeti), gde je Zemunelo i konstantno odrzavanje ruine od stadiona, da ne pominjemo koliko puta su nas terali da doradjujemo stadion iz UEFA-e, pa jesmo Arsenal i ostale docekivali sa 5 000 manjim kapacitetom NE zbog "bezbednosti" nego sto su skele jos bile na stadionu za novinarsku lozi, a kad sam kod renoviranja sta mislis koliko kosta semafor od 100-ak kvadrata?
Nista tacno nisi napisao... Tosic i Ljajic su otisli za po 6 milja, BANAT je dobio 35% od ugovora Tosica, za Ljajica ne znam, Savic je otisao za 8 milja, BSK je dobio 40% od ugovora, itd... !
A o troskovima tek nije tacno, Fejsa i Edu su zajedno kostali oko 1,6 miliona, Ivanov 600 000, Volkov 300 000, itd... !
Medo recimo ima 150 000 platu i hoce da ga se otarase jer trazi povecanje, ovi bas mladi su jedini koji imaju ispod 100 000, koliko ih ima, 6-7, od 30-ak registrovanih, hteo da priznas ili ne nije prosek ispod 150 000 ni pod tackom razno!!
EPS je bio sponzor ali na papiru i dresu, NISTA nam nisu dali a kamoli 800 000 jer su dovedeni zbog moranja, da bi ucestvovali u evropskim takmicenjima klubovi MORAJU imati sponzora na dresu inace se izbacuju, takva su pravila, odigrali smo nasih 6 meceva, trazili kintu, obecanih 500 000, a onda nam je poruceno da "drzavna preduzeca koja posluju sa gubitkom ne mogu da isplacuju sponzorstva", a EPS je prijavio mlionske gubitke i zavrnuli nas samo tako!!
Semafor i ostala lickanja stadiona tokom zadnjih nekoliko godina su nas kostala milione, a poznato je da smo nekim nasim filijalama davali premije da dobiju zvezdu, Hajduk je pretprosle sezone i uspeo sa 2:0 i umnogome nam pomogao da osvojimo titulu, te premije sigurno nisu bile u desetinama, pre u stotinama hiljada €, sta mislis zasto je zvezda u dugovima uprkos dva DRZAVNA sponzora (dobro Gazprom pola-pola) sa sponzorstvima na godisnjem nivou u visini pola naseg budzeta i vise, zato sto daju pare filijalama da ih puste jer su bar 2 godine kupili 2. mesto koliko su bili losi!!
Nista tacno nisi napisao... Tosic i Ljajic su otisli za po 6 milja, BANAT je dobio 35% od ugovora Tosica, za Ljajica ne znam, Savic je otisao za 8 milja, BSK je dobio 40% od ugovora, itd... !
A o troskovima tek nije tacno, Fejsa i Edu su zajedno kostali oko 1,6 miliona, Ivanov 600 000, Volkov 300 000, itd... !
Medo recimo ima 150 000 platu i hoce da ga se otarase jer trazi povecanje, ovi bas mladi su jedini koji imaju ispod 100 000, koliko ih ima, 6-7, od 30-ak registrovanih, hteo da priznas ili ne nije prosek ispod 150 000 ni pod tackom razno!!
EPS je bio sponzor ali na papiru i dresu, NISTA nam nisu dali a kamoli 800 000 jer su dovedeni zbog moranja, da bi ucestvovali u evropskim takmicenjima klubovi MORAJU imati sponzora na dresu inace se izbacuju, takva su pravila, odigrali smo nasih 6 meceva, trazili kintu, obecanih 500 000, a onda nam je poruceno da "drzavna preduzeca koja posluju sa gubitkom ne mogu da isplacuju sponzorstva", a EPS je prijavio mlionske gubitke i zavrnuli nas samo tako!!
Semafor i ostala lickanja stadiona tokom zadnjih nekoliko godina su nas kostala milione, a poznato je da smo nekim nasim filijalama davali premije da dobiju zvezdu, Hajduk je pretprosle sezone i uspeo sa 2:0 i umnogome nam pomogao da osvojimo titulu, te premije sigurno nisu bile u desetinama, pre u stotinama hiljada €, sta mislis zasto je zvezda u dugovima uprkos dva DRZAVNA sponzora (dobro Gazprom pola-pola) sa sponzorstvima na godisnjem nivou u visini pola naseg budzeta i vise, zato sto daju pare filijalama da ih puste jer su bar 2 godine kupili 2. mesto koliko su bili losi!!

tražim mladu mamu, može razvedena, raspoloženu za druženje sa zgodnim moderatorom, samo SMS, GEJ STOP![]()

@Slave Lord:
Ispravka druze, VASI igraci imaju najvece plate u Srbiji, bilo je price o tome u medijima, samo poredjenje vaseg najveceg i naseg najveceg talenta dovoljno govori, L.Markovic=30 000€ plata (sad sam cuo da je njemu i Tomicu povecan ugovor ali tesko da je dobio jos jednu nulu na istom) vs D. Lazovic=300 000€ plata!!!!

Danas u 17:30 igramo protiv Panatinaikosa..
Koliko sam saznao Panatinaikos je dosta oslabljen,otisli su im glavni igraci i sa njima i Zeljko Obradovic...Videcemo danas na sta ce liciti..Prva teza provera za nas..