@Dr.Jekyll:
Znas koliko me briga sta imas u ormanu, a i ne nosim odecu koju je vec neko nosio, ko zna kakve izlucevine si ostavio unutra, zadrzi je...
@filipos:
Naravno da NIJE sumnjivo, prvo sto da bi bilo sumnjivo morali bi da imamo jace sponzore, i to drzavne, od vas, a da li?
Da vidimo, FK zvezda, Telekom i Gazprom, nas (bivsi NIS), ne Gazpromnjeft maticni, znaci 2 drzavna sponzora, Telekom vam doveo TADIC, cuveni "grobar" jer je eto dosao jednom na jedan, odlucujuci, mec u Areni, (woooooooow), FK Partizan ima okruglo NULA sponzora, jedini nam je HTC, pre 2 sezone smo na citavih 6 meceva dobili EPS, a kad se zavrsila grupna faza ispalili nas forom "preduzeca koja posluju sa gubitcima ne mogu da placaju sponzorstva"!!!
FK zvezda je imala do gasenja Telekom, Postansku stedionicu, Parking servis... One 2005/6 kad je Pesic trenirao imali ste budzet od 6 miliona €, Partizan 1,8 miliona €, i unakazili smo vas bre, ne samo vas nego sve u ligama/kupu gde smo se takmicili!!!
Pogledajmo sad sta se radi sa PRIVATNIM Covicevim klubom, po kom to principu drzava daje privatniku tolike pare, kako bre pre mesec dana dug 16 miliona € a onda odjednom 300 000€, za VK da ne pricamo tek, danas ne postojis, sutradan si reprezentacija u malom, a Partizanu na molbu za pomoc da se zadrzi tim koji je sampion EVROPE, poruceno da rasproda tim i eto love, i posle godinu dana 1/4 tog tima kod vas, ponudili ste vise nego ti koji su ih nama preoteli???
Sta tek reci na cinjenicu da vase SD vode sami politicari iz vlasti ili dojucerasnje vlasti, pa tvoje predsednistvo u SD-u cine sadasnji i dojucerasnji MINISTRI Skundric (SPS), Dulic i Jeremic (obojica DS), a nase predsednistvo cine Dule Vujosevic i Milorad Cavic, dva proslavljena sportska radnika!!!
I sad ja treba da poverujem tebi da smo mi bolji u fudbalu i kosarci zbog politike, da imamo 25 nasih i 7 evropskih titula u vaterpolu a vi 1 domacu jer smo mi miljenik drzave, nakon svih onih saplitanja koja su nam priredjivali i UPRKOS tome ovoliki i ovakvi uspesi, u top 5, ako ne i top 3, ekipa ovog sporta smo zbog Dacica mozda?
Jel ti poznato da lane iz KK-a dali bar jednu platu, mislim da je u novinama pominjano 110-120 000€ kosarkasima jer sponzor, MTS, nije dovoljan da se pokriju troskovi budzeta od 3 miliona, jer nismo osvojili opet Jadransku odakle bi dosle te pare, znaci secemo usi da krpimo dupe i MI smo miljenik drzave jer ceo jedan Dacic otvoreno navija i gura se u Partizan, a Vucic, Djilas, Dulic, Jeremic, Skundric... to nista, to je OK???
Kako ste onda do pre 2 sezone bili bolji u rukometu, ova vlast je tu od 2000. bila do juce, kako smo u odbojci posle 19-20 godina tek osvojili titulu lane ako smo miljenik, isto vazi i za jos neke sportove, a ZOK cak i nemamo a vi imate i dominirate godinama, i sve OK?