KK Crvena Zvezda

A ono vase krme bezobrazno koje jedino moze nesto da bude u Partizanu ? Covek koji je upropastio svetskog sampiona iz 2002. i doveo ga sledece godine na EP do maestralnog 5. mesta. Covek koji je Nikolu Pekovica ( coveka koji se ponosi sto je Srbin) a i mnoge druge ,odveo da igraju za njegovu drzavu - Crnu Goru.Covek koji je 1992. bio trener Zvezde i izjavio da on zapravo navija za klub koji trenira...Veliki Dule Vujosevic...
"Upropastio svetskog šampiona iz 2002":hahaha::rotf:
Ti si zaboravio na sindrom "zvezda i zvezdica"koji je drmao reprezentaciju skoro čitavu deceniju posle 2002.kakve Vujošević ima veze sa tim,jedino ako je i za to kriv...))
Nikola Peković je zbog pritiska porodice odlučio da igra za CG jer mu je ćale neki Milov giga-mega fan,valjda je i u stranci neki đavo zaboravio sam..
A normalno je da čovek navija za klub koji trenira,druga je stvar što je uopšte prihvatio da ide tamo ali kad već jeste ne može da navija protiv njih odnosno protiv sebe,msm kako...??

Ti si zaboravio na sindrom "zvezda i zvezdica"koji je drmao reprezentaciju skoro čitavu deceniju posle 2002.kakve Vujošević ima veze sa tim,jedino ako je i za to kriv...))
Nikola Peković je zbog pritiska porodice odlučio da igra za CG jer mu je ćale neki Milov giga-mega fan,valjda je i u stranci neki đavo zaboravio sam..
A normalno je da čovek navija za klub koji trenira,druga je stvar što je uopšte prihvatio da ide tamo ali kad već jeste ne može da navija protiv njih odnosno protiv sebe,msm kako...??

Peković Srbin, al' mu to nije iz porodice došlo, nego onako...:lol:
Pa da, to je mnogo logičnije, bar kada je navijač Vujoševi...Partizana u pitanju.

Pa da, to je mnogo logičnije, bar kada je navijač Vujoševi...Partizana u pitanju.

al kako to da su 2002 kada je Pesic bio selektor hteli svi koji imaju status zvezde da igraju za reprezentaciju a sledece godine kada je Vujosevic bio selektor niko nije hteo da igra nego je 70% igraca u reprezentaciji bilo iz domaceg sampionata.
Gospodin Vujosevic je pre svega jedna iskomleksirana licnost koja na svakom cosku prica o svojoj nacitanosti i obrazovanju(nije mi jasno kom) a ima ulicarski recnik i povrh svega toga ne zna ni jedan strani jezik osim srpskog, jel posto mu je crnogorski maternji.
O njegovim rezultatima da ne govorimo, radio u Italiji nista nije uradio, u reprezentaciji nista nije uradio, u CSKA nista nije uradio. jedino u Srbiji gde predsednik Partizana nosi pistolj sa sobom i gde je Vujosevoc mogao da ulazi u sudijske svlacionice i da vata sudije za vrat napravio je rezultat.
I na kraju, covek je toliko opterecen Crvenom Zvezdom da je na svojoj promociji vise vremena pricao o Zvezdi nego o njegovom buducem radu u Partizanu.

A ono vase krme bezobrazno koje jedino moze nesto da bude u Partizanu ? Covek koji je upropastio svetskog sampiona iz 2002. i doveo ga sledece godine na EP do maestralnog 5. mesta. Covek koji je Nikolu Pekovica ( coveka koji se ponosi sto je Srbin) a i mnoge druge ,odveo da igraju za njegovu drzavu - Crnu Goru.Covek koji je 1992. bio trener Zvezde i izjavio da on zapravo navija za klub koji trenira...Veliki Dule Vujosevic...

O Vujosevicu se moze reci mnogo toga ruznog, ali da je on upropastio svetskog sampiona iz 2002. je glupo i pomisliti.
Tog svetskog sampiona upropastio je Ivkovic i Obradovic, sa zeljom da ponovo uzjasu reprezentaciju, navodnom pricom kako Pesic ne moze istovremenod a bude i trener kluba i selektor.
Sto se tice EP2003.godine, i pored mnogobrojnih otkaza igraca(Rakocevic je recimo otkazao dvadesetak dana pred prvenstvo), i pored mnogobrojnih povreda igraca(Jaric se povredio, Stojakovic se povredio pred samu cetvrtfinalnu utakmicu) mi nismo igrali lose i u cetvrfinalu smo izgubili od Litvanije, buduceg evropskog prvaka.
Tako da............Kao i veliku vecinu nasih sportskih radnika, tako je i Vujosevic alav na pare, i to je generisalo sva sra.nja koja on radi.
Mada je to kod nejga postalo bolest i sindrom.
Zato nam je i kosarka u ovakvoj dubiozi(ovim ja NE AMNESTIRAM ni Pesica zbog istog razloga, jer je i on izgleda neka slicna prica, bar sot se para tice).

O Vujosevicu se moze reci mnogo toga ruznog, ali da je on upropastio svetskog sampiona iz 2002. je glupo i pomisliti.
Tog svetskog sampiona upropastio je Ivkovic i Obradovic, sa zeljom da ponovo uzjasu reprezentaciju, navodnom pricom kako Pesic ne moze istovremenod a bude i trener kluba i selektor.
Sto se tice EP2003.godine, i pored mnogobrojnih otkaza igraca(Rakocevic je recimo otkazao dvadesetak dana pred prvenstvo), i pored mnogobrojnih povreda igraca(Jaric se povredio, Stojakovic se povredio pred samu cetvrtfinalnu utakmicu) mi nismo igrali lose i u cetvrfinalu smo izgubili od Litvanije, buduceg evropskog prvaka.
Tako da............Kao i veliku vecinu nasih sportskih radnika, tako je i Vujosevic alav na pare, i to je generisalo sva sra.nja koja on radi.
Mada je to kod nejga postalo bolest i sindrom.
Zato nam je i kosarka u ovakvoj dubiozi(ovim ja NE AMNESTIRAM ni Pesica zbog istog razloga, jer je i on izgleda neka slicna prica, bar sot se para tice).

Najgore je kad dodju ljudi koji ne znaju da raspravljaju o nekim stvarima sa ljudima koji su duboko upuceni. Ivkovic i Obradovic nemaju veze sa reprezentacijom. Pesic je preuzeo Barselonu 2003 i po pravilima ACB lige nije mogao biti trener Barselone i selektro Jugoslavije.

Najgore je kad dodju ljudi koji ne znaju da raspravljaju o nekim stvarima sa ljudima koji su duboko upuceni. Ivkovic i Obradovic nemaju veze sa reprezentacijom. Pesic je preuzeo Barselonu 2003 i po pravilima ACB lige nije mogao biti trener Barselone i selektro Jugoslavije.

ACB lige?
Potpuno si u pravu sto se pravila tice, s tom "malencom" razlikom sto je postojao nacin da Pesic ostane.
Imenuje se za direktora reprezentacije, a prvi pomocnik za zvanicnog trenera.
I to je sam Pesic apostrofirao kao mogucnost.
(nije prvi put da se tako desava, 1995.godine Ivkovic je bio direktor, a Obradovic trener )

Ali je prica otisla u drugom smeru................Da ne nastavljam o tome, jer trenutno nije tema.

Bas je strasno kada ljudi dolaze ovde i pricaju gluposti, zar ne?

Ivkovic i Obradovic nemaju veze sa reprezentacijom?

:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Sa ovim se apsolutno slazem, posebno danas, 2012.godine nijedan ni drugi nemaju bas nikakve veze sa reprezentacijom Srbije u kosarci.:rotf::rotf::rotf::rotf:

ACB lige?
Potpuno si u pravu sto se pravila tice, s tom "malencom" razlikom sto je postojao nacin da Pesic ostane.
Imenuje se za direktora reprezentacije, a prvi pomocnik za zvanicnog trenera.
I to je sam Pesic apostrofirao kao mogucnost.
(nije prvi put da se tako desava, 1995.godine Ivkovic je bio direktor, a Obradovic trener )

Ali je prica otisla u drugom smeru................Da ne nastavljam o tome, jer trenutno nije tema.

Bas je strasno kada ljudi dolaze ovde i pricaju gluposti, zar ne?

Ivkovic i Obradovic nemaju veze sa reprezentacijom?

:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Sa ovim se apsolutno slazem, posebno danas, 2012.godine nijedan ni drugi nemaju bas nikakve veze sa reprezentacijom Srbije u kosarci.:rotf::rotf::rotf::rotf:
Mislio sam tih godina nisu imali veze sa reprezentacijom, danas naravno imaju.
Nije mogao Pesic voditi Barselonu i reprezentaciju ne zbog saveza ili nekih nasih ljudi nego zato sto su pravila spanske lige jasna, ne mozes biti selektor, direktor ili sta vec i trener nekog njihovog tima.

Mislio sam tih godina nisu imali veze sa reprezentacijom, danas naravno imaju.
Nije mogao Pesic voditi Barselonu i reprezentaciju ne zbog saveza ili nekih nasih ljudi nego zato sto su pravila spanske lige jasna, ne mozes biti selektor, direktor ili sta vec i trener nekog njihovog tima.

Nije istina.
BAS to je tumacenje koje su preferirali Ivkovic i Obradovic, samo da oteraju Pesica.
U pravilima je stajalo "trener".........Direktorska mesta nisu pominjana.

Cak veoma sumnjam u sve to), jer se i to pravilo odjednom pojavilo na strucnom savetu, sasvim zgodno bas pred smenu Pesica.

Sto se tice njihove veze sa reprezentacijom, strucni savet kosarkaskog saveza je i oformljen i probran tako da celnici i oni koji pod svojom sapom drze savez mogu da manipulisu.
A Ivkovic je to radio jos 1987. manipulisuci citavim savezom i terajuci Cosica, pa sve do danasnjih dana.

Nema Vujosevic veze sa tim sto Pekovic igra za CG...
On bi stavljen dole na stub srama, ko zna kako bi se ponasali prema njegovima u CG...
Seti se Vucinica...

Ne bi bio stavljen na stub srama jer dolazi iz sredine gdje je većinsko srpsko stanovništvo.
Kao što je Bren rekao, ima mnogo primjera gdje su igrači iz Crne Gore između Crne Gore i Srbije odabrali Srbiju.

Priča oko Vučinića je mnogo komplikovanija, nije imao izbora.

Tako da, ma koliko Vujošević bio obožavan, omalovažavan ili šta već, činjenica je da je on lično zaslužan za to što je Peković centar Crne Gore a ne Srbije.

Imal' negde neki dokaz, nečija priča, da je neko rekao to?
Čisto pitam, pošto ovo prvi put čujem.

Inače, ne znam kako će vam zvučati ovo što ću sad reći, ali činjenica je i da Peković ima svoju glavu i da on zapravo odlučuje. :lol:

Možda i nije nebitan ako vi bolje znate privatan odnos između njih dvojice. A ja samo pitam dal postoji neki kao dokaz, neka priča, ili to konstruišete na licu mesta. Bez ikakve pristrasnosti, čisto informativno. Garant ću da se raspravljam o "uništavanju srpske košarke" sa čovićevcima i zvezdašima koji su trčali u ligu sa "braćom" da bi konačno dočekali da je "jugoslovenska" jedina bitna, a srpska ne vredi ni pišljiva boba.

A terazijskog crnogorca, debelog dukljanina, možete da nam dirate, kao što ga uvek dirate, za kolena. :lol:

Uništavanje srpske košarke? Sa kim ti pričaš kada pišeš te postove?
Ako se ne varam, ja sam rekao da je Vujošević odveo Pekovića da igra za Crnu Goru.
Možda ti to vidiš kao uništavanje srpske košarke, ja sam više konstatovao tu, u Crnoj Gori prilično poznatu vijest.
Nekako računam da će srpska košarka preživjeti i mnogo veća iskušenja od gubitka Pekovića.
Inače, motivi su jasni, Vujošević je Crnogorac, iz Beograda, pa je na svaki način pokušao da pomogne svojoj majci Crnoj Gori jer je sin njenog stijenja i čuvar njenog poštenja.
Ovdje ne mislim na to da je porijeklom iz Crne Gore već da se čovjek osjeća kao pripadnik crnogorskog naroda.

Inače, kada Peković odigra loše za Crnu Goru, a to se često i desi, odmah ospu drvlje i kamenje po njemu, kako mu se vidi da je Srbin čim nema motiva da igra za Crnu Goru.
A tek kada mu vide tetovažu :eek: Hoće ljudi da skoče u rijeku.

Što se tiče sve popularnijih gej insinuacija kod pristalica JSD, nekako mi je prosto nemoguće da toliko obožavate Vujoševića da vas je samo jednom izjavom natjerao da počnete sa pričom o man to man dodirivanju koljena i slično.

"Uništavanje srpske košarke", ili makar "šteta za srpsku košarku", logično proizilazi iz priče da je Vujošević vodio u CG Pekovića (a i mnoge druge), i ne potiče od tebe (ne znam i ne zanima me previše dal se s time slažeš), već od onoga ko je i započeo ovu priču. Čisto da znaš, pošto ti nije jasno s kime pričam.
Znači, od te priče da je on doveo Pekovića imaš motiv i da je "poznata u CG". Dobro, možda je i istina, ja samo pitam za nešto više. A ako je istina da se Vujošević oseća kako se i izjašnjava, tj. kao jugosloven, ne znam kakve veze ima majčica Crna Gora sa motivom. Možda ga je vodio čisto da bi imao jači tim, pošto je srpski savez potpuno zakazao da ga zove u reprezentaciju (što je priča za koju ja znam).

Što se dodirivanja kolena tiče, čovek nam je samo dao dobru foru za za'ebanciju, jednu pesmicu da vam pustimo kad vas uskoro rastavimo u derbiju, eventualno da se zapeva u hali, i sl. Što se obožavanja dotičnog tiče, svrati malo na našu temu pa ćeš videti da čovek i nije baš toliko obožavan, makar kod onih sa pet grama mozga, a i kod ponekih bez grama :lol:.

Poslednja izmena:
To vam je dobra fora? :lol:
Ekstra, onda bar nema potrebe za brigom.

Elem, pošto bi razgovor o njegovim motivima bio usko povezan sa pričom koja nema veze sa sportom, ne bih dalje ulazio u to.
Meni, kao nekom ko je prilično upoznat sa razmišljanjima terazijskih Crnogoraca, ovo što sam rekao o motivima Vujoševića je i prilično logično.
Ako nekom nije, onda ili ništa ne zna o mentalnom sklopu navedenih, ili cijelu tu stvar posmatra iz nekog potpuno drugačijeg ugla.

U toj raspravi bi se zaista malo šta novo moglo reći, pa već u startu djeluje prilično bespredmetno.
Naravno, uz činjenicu da je i ovo što sam sada napisao već dovoljno izašlo iz sfere košarke tj. sporta uopšte.

Nisam ja nikakav Vujoševićev fan al me nervira kad mu se pripisuje sve i svašta i ono za šta jeste i za šta nije odgovoran a to rade slepci sa m.Kalemegdana sa prebivalištem u Železniku,ili je to sa prebivalištem obrnuto nebitno sad...
A to za Pekovića je istina da je na pritisak porodice odlučio da igra za MNE,sad kao nekoga tako nešto treba da čudi??Pa lično sam se uverio kakav je Diznilend taj Montenegro,poslednji put kad sam bio video sam rođenu braću, jedan viče da je Srbin drugi da je Crnogorac i tako...:lol:Pa sad ovaj što je Srbin se trudi da bude novi Miloš Obilić da bi pokazao koliki je Srbin,a Crnogorac opet ide u drugu krajinost pa podseća na neki mix Jove Kapičića i Sekule Drljevića.:lol::rotf:
I sad je tebi kao čudno da je ovaj Srbin a da mu je ćale poštovalac lika i dela Mila.Đ...:lol::mrgreen:

Poslednja izmena:
al kako to da su 2002 kada je Pesic bio selektor hteli svi koji imaju status zvezde da igraju za reprezentaciju a sledece godine kada je Vujosevic bio selektor niko nije hteo da igra nego je 70% igraca u reprezentaciji bilo iz domaceg sampionata.
Gospodin Vujosevic je pre svega jedna iskomleksirana licnost koja na svakom cosku prica o svojoj nacitanosti i obrazovanju(nije mi jasno kom) a ima ulicarski recnik i povrh svega toga ne zna ni jedan strani jezik osim srpskog, jel posto mu je crnogorski maternji.
O njegovim rezultatima da ne govorimo, radio u Italiji nista nije uradio, u reprezentaciji nista nije uradio, u CSKA nista nije uradio. jedino u Srbiji gde predsednik Partizana nosi pistolj sa sobom i gde je Vujosevoc mogao da ulazi u sudijske svlacionice i da vata sudije za vrat napravio je rezultat.
I na kraju, covek je toliko opterecen Crvenom Zvezdom da je na svojoj promociji vise vremena pricao o Zvezdi nego o njegovom buducem radu u Partizanu.
Za većinu se slažem što se Vujoševića tiče,ali da su"zvezde"iz reprezentacije digle nos u nebesa samo zato što je on došao za selektora to je najblaže rečeno besmisleno..

Za većinu se slažem što se Vujoševića tiče,ali da su"zvezde"iz reprezentacije digle nos u nebesa samo zato što je on došao za selektora to je najblaže rečeno besmisleno..

Nisu hteli ljudi da igraju ne zato sto su mislili da su oni neke zvezde nego zato sto im je bilo jasno da sa Vujosevicem na celu reprezentacije ne mogu nista da urade.

Nisam ja nikakav Vujoševićev fan al me nervira kad mu se pripisuje sve i svašta i ono za šta jeste i za šta nije odgovoran a to rade slepci sa m.Kalemegdana sa prebivalištem u Železniku,ili je to sa prebivalištem obrnuto nebitno sad...
A to za Pekovića je istina da je na pritisak porodice odlučio da igra za MNE,sad kao nekoga tako nešto treba da čudi??Pa lično sam se uverio kakav je Diznilend taj Montenegro,poslednji put kad sam bio video sam rođenu braću, jedan viče da je Srbin drugi da je Crnogorac i tako...:lol:Pa sad ovaj što je Srbin se trudi da bude novi Miloš Obilić da bi pokazao koliki je Srbin,a Crnogorac opet ide u drugu krajinost pa podseća na neki mix Jove Kapičića i Sekule Drljevića.:lol::rotf:
I sad je tebi kao čudno da je ovaj Srbin a da mu je ćale poštovalac lika i dela Mila.Đ...:lol::mrgreen:

Ovo što si ti ispričao je kao neka fora, nas dva brata Srbin i Crnogorac :mrgreen:
Naravno da ima i toga, ali što se tiče Pekovića, jedino ako mu je Vujošević porodica (a nije), onda je tačna ta priča o pritisku porodice.

Back