KK Crvena Zvezda

Trenutni problem kod Nedovica je sto ne zeli da produzi ugovor. Njemu valjda na kraju sezone istice postojeci i moze da ode bez obestecenja. A Kari pre neki dan rece da nece da razigrava igrace za druge timove.

Veliki se pritisak vrsi na Nemanju da raskine ugovor sa menadzerom ( Zalizanim ) i da produzi ugovor sa KKCZBgd. Ali od toga ( barem za sada ) nema nista i zato je Nemanja na ledu. U Ljubljanu nije ni otputovao.
Ali bitno je da tatin sin Filip Must Play Covic briljira. Do vecerasnje utakmice je sutirao trojke 25-2.

Gledao sam, bez brige, kao i većinu vaših utakmica. Osim one sa Olimpijom, za koju nisu ni uspeli realizovati prenos.
Dvaputa dobijete suđenje na vašu štetu i odma' galama, pljačkaju vas, izlazi se u javnost sa patetičnim pričama,... Partizan oštete svake godine na par utakmica u EL, dakle mnogo bitnije stvari, pa niko ne plače toliko, čak im se zamera što spomenu usput kod Tegija il nešto da su bili oštećeni.
Uvek sam bio protiv generalizacije po navijačkom opredeljenju, al' ponekad pomislim da je biti zvezdaš dijagnoza. :lol:

Gledao sam, bez brige, kao i većinu vaših utakmica. Osim one sa Olimpijom, za koju nisu ni uspeli realizovati prenos.
Dvaputa dobijete suđenje na vašu štetu i odma' galama, pljačkaju vas, izlazi se u javnost sa patetičnim pričama,... Partizan oštete svake godine na par utakmica u EL, dakle mnogo bitnije stvari, pa niko ne plače toliko, čak im se zamera što spomenu usput kod Tegija il nešto da su bili oštećeni.
Uvek sam bio protiv generalizacije po navijačkom opredeljenju, al' ponekad pomislim da je biti zvezdaš dijagnoza. :lol:

Pogledaj malo bolje koliko si ti opterećen Zvezdom kada ni na vašoj temi i pored svih vaših uspeha i igranja u LE ne možeš bez pljuvanja po nama...tako da ta tvoja dijagnoza jedino može za tebe da važi.

...Напредујете...Од тима који престаје да постоји-па се спаја са бољим тимом (у том тренутку)-али узима се име лошијег тима (у том тренутку)-добија се спонзор-
и сада сте ЦЗ Дива !

Back