KK Crvena Zvezda

To što neki koji navijaju za zvezdu misle da je Tegi protiv njih ne računam, ima i partizanovaca koji misle da je on cigan. Nebitno. Ovde se radi o konkretnoj stvari od skora. Jel moguće da je to zato što je u ponedeljak izjavio da ovo nije zvezda nego fmp, i dovodio Gurketa, koji je nešto mlatio protiv CZB (zvezda i/ili fmp, kako oćete), verovatno zbog svoje sujete?

Kao i prethodnih sezona fali centar...Partizan ima Pekovica,Raduljicu,Macvana,a mi???Ne mogu da se setim kako se zove crnja sa pocetka prosle sezone igrao je 1 i 2,ubijao sa sutem i uvek u tom ocaju od ekipe imao minimum 15 poena...poenta price treba nam jos jedan takav igrac uz Morisona i dobar centar,sa takve tri igracine moze nesto ozbiljnije a ovako...

Kao i prethodnih sezona fali centar...Partizan ima Pekovica,Raduljicu,Macvana,a mi???Ne mogu da se setim kako se zove crnja sa pocetka prosle sezone igrao je 1 i 2,ubijao sa sutem i uvek u tom ocaju od ekipe imao minimum 15 poena...poenta price treba nam jos jedan takav igrac uz Morisona i dobar centar,sa takve tri igracine moze nesto ozbiljnije a ovako...

mali je fmp za 3 igracine....

ajde da ne budem zloban, velika greska fmp-a ove god. je angazovanje karija za ovu ekipu. uvalin, djokic, petrovic je bio sasvim dovoljan za razvoj fmp-a u naredne 2 god. potrosicete karija uzalud...

no, lepo njemu, lepo vama, mene libo rcq, svima potaman...

Kad se klub bude zvao FMP onda ga tako i zovite a dok se Zove Crvena Zvezda TAKO CE I BITI!Nisam video da je ovo tema o komsijama niti da ste povani da se presseravate,da ste bolji jeste,ali to nema veze sa nama i mukom koju mucimo a koja se polako privodi kraju...

Kad se klub bude zvao FMP onda ga tako i zovite a dok se Zove Crvena Zvezda TAKO CE I BITI!Nisam video da je ovo tema o komsijama niti da ste povani da se presseravate,da ste bolji jeste,ali to nema veze sa nama i mukom koju mucimo a koja se polako privodi kraju...

ako cemo posteno klub se zove crvena zvezda beograd, ranije se zvao fmp, a jedno vreme i reflex. jedina veza sa kk crvena zvezda IZ beograda koju ja vidim je sto igraju u crveno belim dresovima.

nije mi namera da podhebavam ali ovaj cirkus tipa : na fici pise mercedes, pa se sad svi pravimo ludi i pricamo kako zaista vozimo mercedes je upravo to, tragi-komicni cirkus.

ja bih voleo da se situacija sredi jer nama zvezda treba kao protivnik, a ne kao vreca za udaranje, ali ova coviceva zjbancija nema veze sa bilo kakvim sredjivanjem.

i gde je sad kk c. zvezda ? jel igra neku ligu ?

Stvarno ne razumem sprdanja i price partizanovaca o tome da li je to Zvezda ili FMP.Ako navijaci zvazde taj klub dozivljavaju kao svoj, ako ga takvim smatraju igraci i uprava kluba, ako je jasna namera uprave da kad se izmire obaveze dodje do papirne fuzije dva tima(posto je igracka i logisticka vec obavljena), odakle rpavo nekome sa strane da prica nesto drugo?
Pa valjda je to samo njihova stvar....
Posebno sto je istina mnogo bliza nekoj sasvim drugoj strani.
A to je da je Covic jeftino kupio brend kakav je ime Crvene Zvezde u kosarci.......Dugove su zamrznuti, otplatice ih neko drugi velikim delom, a on je dosao do jeftinog igrackog kadra preuzetog iz prethodne sezone, do nekoliko talentovanih igraca,do zvezdine infrastrukture,marketinskog potencijala, i na to je dodao jos neku sitnu kintu koju bi svejedno dao i u Zelezniku.....
A kada otplati dugovanja(kada to neko drugi velikim delom odradi za njega), cena ce porasti bar desetostruko, jer bez obzira na sve imena i Crvene Zvezde i Partizana su brendovi ne samo u srpskim okvirima.
To je slika i prilika privatizacija koje ce se odraditi u Crvenoj Zvezdi i Partizanu u fudbalu, i u Partizanu u kosarci, samo sto su tu u pitanju neki mnogo jaci igraci od Covica(sa mnogo "debljom" politickom pozadinom).

Stvarno ne razumem sprdanja i price partizanovaca o tome da li je to Zvezda ili FMP.Ako navijaci zvazde taj klub dozivljavaju kao svoj, ako ga takvim smatraju igraci i uprava kluba, ako je jasna namera uprave da kad se izmire obaveze dodje do papirne fuzije dva tima(posto je igracka i logisticka vec obavljena), odakle rpavo nekome sa strane da prica nesto drugo?
:lol:
Ajmo mi sad da doživimo Barselonu kao svoj tim, pa da se počnemo dičiti trofejima, i okle nekom prava da priča nešto drugo?
Fakat je da se radi o nekakvom FMPu koji je uzeo ciganski brend (strašan potencijal u evropskim okvirima :lol:, al dobro veći nego FMPov), a ime kluba nije ničije, nego neko treće. I sad, kao, ne sprdajmo se sa tom papazjanijom. :lol: Dobro, ja lično se to malo sportski šalim, za druge ne znam.

Ajmo mi sad da doživimo Barselonu kao svoj tim, pa da se počnemo dičiti trofejima, i okle nekom prava da priča nešto drugo?
Fakat je da se radi o nekakvom FMPu koji je uzeo ciganski brend (strašan potencijal u evropskim okvirima :lol:, al dobro veći nego FMPov), a ime kluba nije ničije, nego neko treće. I sad, kao, ne sprdajmo se sa tom papazjanijom. :lol: Dobro, ja lično se to malo sportski šalim, za druge ne znam.

hehe, meni su bas interesantni :lol: gotivni su ti novi klubovi :D

Kad Barselona promeni ime u Partizan, pocne da nosi crno bele dresove i preuzme makar par igraca iz sadasnjeg Partizana slobodno se dicite trofejima, niko nece imati prava to da ospori...

I neverovatno kako su svi grobari koje poznajem ovako domisljati i imaju veoma moastovite primere.

Ne znam...Model po kojem je privatizovan KK"Crvena Zvezda"(kada se ta privatizacija za nekoliko godina okonca) je model koji ce otici i KK Partizan...
Nesto mi se ne cini da je tu drugacija situacija, samo sto se trenutno pokriva prodajom igraca, i uspesima po Evropi...Bojim se da kada prvi put taj lonac napukne da ce sve otici do djavola isto kao i u Crvenoj Zvezdi......uostalom , koliko se secam razlika u dugu je manje u sumi, a vise u tome sot je Partizan zahvaljujuci uspesima uspeo da prolongira dugovanja a Zvezda nije.....
A tu spreman da se malo okoristi i iskoristi svoje ime , uticaj i polozaj spremno ceka Divac i komp....A "unutra" radi Danilovic......

Sto vise nasih poznatih bivsih vrhunskih kosarkasa dolazi na funkcionerske pozicije, to nam je situacija u kosarci sve gora.
Zalosno ali istinito, imali su vrhunske pozicije na Zapadu u okviru ovog sporta, a ovde ce izgleda debelo da se nadalje brukaju za sitnu lovu. Ustvari mozda lova i nije tako sitna ili su oni od svih zdravih principa rada u sportu na Zapadu primecivali jedino to sto su bili dobro placeni.

Pa valjda je to samo njihova stvar....
Posebno sto je istina mnogo bliza nekoj sasvim drugoj strani.
A to je da je Covic jeftino kupio brend kakav je ime Crvene Zvezde u kosarci......Dugove su zamrznuti, otplatice ih neko drugi velikim delom, a on je dosao do jeftinog igrackog kadra preuzetog iz prethodne sezone, do nekoliko talentovanih igraca,do zvezdine infrastrukture,marketinskog potencijala, i na to je dodao jos neku sitnu kintu koju bi svejedno dao i u Zelezniku.....
A kada otplati dugovanja(kada to neko drugi velikim delom odradi za njega), cena ce porasti bar desetostruko, jer bez obzira na sve imena i Crvene Zvezde i Partizana su brendovi ne samo u srpskim okvirima.
To je slika i prilika privatizacija koje ce se odraditi u Crvenoj Zvezdi i Partizanu u fudbalu, i u Partizanu u kosarci, samo sto su tu u pitanju neki mnogo jaci igraci od Covica(sa mnogo "debljom" politickom pozadinom).

Prvi bold: pitanje je sta ce biti za 5 godina; svi mi vrlo dobro znamo ko je Covic
Drugi bold: poenta price
Covic je uzeo brend "Crvena zvezda" i pripojio FMP-u.
Sama cinjenica da su igraci stare Zvezde (Nedovic, Cvetkovic...) morali da potpisuju ugovore sa KK "Crvena zvezda Beograd", dok kosarkasi FMP-a to nisu morali da cine, dovoljno govori kakav je to projekat...
Ja da sam na mestu navijaca Zvezde, ne bih bio toliko odusevljen ovim projektom, jer je Covic stara fukara i sve radi iz vlastitog interesa...
Cinjenica je da je i FMP prdnuo u cabar i sad vestacki, sluzeci se brendom "Crvena zvezda", pokusava da se povampiri...
Jako ce biti interesantno kad prodje tih 5 godina, kada ovaj projekat istekne i kada se prava "Zvezda" odmrzne...
Jos ako se osvoji neki trofej, to ce biti krljanje...

Crvena Zvezda-Zlatorog 104-64
Ubedljiva pobeda,ali ruku na srce,Slovenci nisu materijal za ABA ligu,a i sut ih nije sluzio-35%..
Morison,Subotic i Lesic odlicni..Svidja mi sto se Morison popravio u odbrani,imao je i 3 ukradene lopte...

Back