zvezda je sjajna... prosto u evroligi kada ju je odigrala pre par stotina godina.... je toliko bila uspesna da je svetski uspela da tadasnjoj jugoslavji (srbiji) proguta mesto ucesnika naredne sezone u evroligi =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S takvom podrskom klubu kup izazova nam ne gine!![]()
Cigani,sto se tice hale Pionir,ona nikako nije vasa. Vasi su tereni sa sljakom na Kalisu gde ste i imali najveci uspeh u istoriji. Kad se kaze Pionir prva asocijacija su Partizan i Grobari. Vi nemate nikakve veze sa Pionirom i njegovim nastankom. Zato paljba na sljaku i u pohod na Roland Garros!
A sto se tice plata za igrace i dugova,tu tek ne mozemo da se poredimo. Nasi igraci su svi isplaceni,dok kod vas odnose koseve,traze raskid ugovora pred komisijom...
Vi onda imate deponiju gluposti pošto Vam je svaki drugi post glupost.
Gomila gluposti u jednom postu...
Kakve gluposti? Svojatate ovde Pionir kao da ste ga vi pravili i kao da je pravljen za vas. Jedini vasi tereni su na Kalemegdanu.Malo vam je sto vam je fudbalski stadion napravljen od "nasih" para!?
A za plate nisam u pravu? Kad je neki nas igrac tuzio Partizan?Kad je trazio raskid ugovora?
Nasi igraci su svi isplaceni do poslednje pare i nema potrebe da se ciganisemo po sudovima i raznim arbitraznim komisijama.
Mnogo ste ispod nas,ne samo u kosarci nego selo SD.![]()
Šta je tu glupost, navedi ?
Recimo za pocetak,da je nas stadion napravljen od vasih para...koji ste to vi,sta ste imali,i sta smo vam to mi uzeli?
Nimburk - Crvena zvezda 60:65
SVAKA CAST!!!
Za šta se ti raduješ...
Barem je čovek iskren,to ne može niko da mu zameriZa pobedu.![]()
Kakva mudrost.Za pobedu.![]()
daj Lave pusti ih da se raduju
kasnije ce vise patiti![]()
Ja se ne radujem meni je samo drago sto je CRVENA ZVEZDA pobedila,ali mislim da svaki navijac koji navija za svoj tim treba da bude ,,srecan'' kada njegov tim ostvari pobedu pa makar da je ta pobeda ostvarena protiv kluba kakav je Cedevita .![]()