KK Crvena Zvezda

VLADISLAV LALE LUCIC NOVI PREDSEDNIK KK CRVENA ZVEZDA

NOVI PREDSEDNIK KK CRVENA ZVEZDA SE NE KAJE ŠTO JE PRIHVATIO VELIKU ODGOVORNOST

Lučić: Zvezda ima što Boston nema

Nekadašnji košarkaški trener Vladislav - Lale Lučić kazao je da je prihvatio mesto predsednika Crvene zvezde samo zato što niko nije hteo da preuzme tu funkciju. On je istakao da je ovo za njega veliki izazov, ali da nikad nije bežao od rada i odgovornosti.
- Baš zbog toga što niko nije hteo da bude predsednik Zvezde, odlučio sam da prihvatim ovaj posao. Svestan sam da je problema bilo, i niko ih neće zanemariti niti ću pred njim žmuriti. Zvezda mora da se vrati svojim starim vrednostima, stvaranju igrača i trenera u svom pogonu - kazao je Lučić za sajt košarka. rs i dodao:
- Ono što Crvena zvezda ima nemaju ni Boston Seltiksi. Sposobnost i znanje Bože Maljkovića, Bate Đorđevića i Ranka Žeravice je neprocenjivo. Sada sam im se i ja priključio i moramo da iskoristimo to što imamo. Duda je pokazao sa reprezentacijom koliko košarkaško i sportsko iskustvo znače u stvaranju rezultata, zašto ne bismo i mi sa Zvezdom.
Iskusni stručnjak je istakao da su finansije najveći problem, ali da veruje u ljude koji sede u Upravnom odboru.
- Virus besparice prisutan je svuda u Evropi. Sa ljudima koji sede u UO to je sasvim izvesno i moguće. Reč je o vrlo sposobnim i eminentnim privrednicima koji vole Zvezdu, ali prema njoj moraju početi da se ophode isto kao prema svojoj firmi. Kako vode svoje poslove, vodiće i Zvezdu. Način se može naći, i to je ohrabrujuće - jasan je Vladislav Lučić.

Zvezda "razbila" Špance

utorak, 02. feb 2010, 10:53 -> 21:24

Gran Kanarija pala u Beogradu. Košarkaši Crvene zvezde pobedili Špance sa 30 poena razlike.

Ekipa Gran Kanarije, neuporedivo skuplje i iskusnije ekipe od Crvene zvezde, položila je oružje pred crveno-belima u gotovo punom "Pioniru".

Košarkaši Zvezde su, u jednoj od boljih partija ove sezone, "razbili" Špance, i na kraju slavili sa 97:67 (22:15, 31:22, 19:22, 25:8).

Pred početak utakmice trener crveno-belih Aleksandar Trifunović bio je oprezan u izjavama, ali je očigledno osetio da njegova ekipa ima snage za veliku pobedu.

"Svi timovi koji žele plasman u četvrtfinale računaju na pobede na svom terenu i na bar jedan trijumf u gostima. Dolazi nam protivnik koji ima veliki broj iskusnih igrača, nekoliko košarkaša koji su nekoliko godina u timu, trenera koji je i ranije radio u tom klubu, a ono što im je nedostajalo, pokupovali su u prelaznom roku. Oni su 'duplirani' pa čak i 'triplirani' na gotovo svim pozicijama, igraju u širokoj rotaciji sa deset igrača i pokušaće da sa četiri 'kombo' centra ispod koša iskoriste njihove atletske mogućnosti", "skenirao" je rivala Aleksandar Trifunović.

Poraz Gran Kanarije od Barselone (105:55) nije zavarao zvezdinog trenera.

"Barselona je korak ispred svih evropskih velikana. Gran Kanarija je savladala Barsu u prvom delu prvenstva i Katalonci su želeli revanš. Jednostavno, to nije realna slika ni našeg rivala, ni odnosa između te dve ekipe.", kaže Trifunović.

Trener crveno-belih zadovoljan je igrom u odbrani i naglašava da takav model mora da ostane konstantan. Takođe, Trifunović je apostrofirao koliko je važno da Pionir u utorak bude pun.

"Poverenje publike se zaslužuje i stiče vremenom. Beneton je primer kako ekipa uz pomoć navijača može da prevaziđe svoje mogućnosti. Atmosfera može da, na neki način, kompenzuje nešto manji roster i manji broj igrača u rotaciji", kaže šef struke crveno-belih.

Zdravstveni bilten iz dana u dan sve je bolji.

"Videnov je imao problema sa skočnim zglobom, ali je juče trenirao i verujem da će biti spreman. Bakić je preskočio jedan trening zbog nezgodnog udarca koji je dobio protiv Cedevite ali očekujem da se priključi ostalima na treninzima", zaključio je Trifa.

Da li neko ko je bio sinoc zna kako se zove pesma koja se pusta u Pioniru na utakmicama Zvezde. U pitanju je strana rock pesma - brza pesma (ali ne mogu da razaznam reci pesme i nikako ne mogu da je nadjem). Protiv Grand Kanarije je bila poslednja pesma na poluvremenu pre pocetka utakmice.

PS. Kao da cujem rec Jessy ... one, two, three, four... oooooo... ali nista vise ne razumem.

Pesma se inace cele sezone pusta na Zvezdinim utakmicama u Pioniru.

Hvala unapred, na odgovoru.

Da li neko ko je bio sinoc zna kako se zove pesma koja se pusta u Pioniru na utakmicama Zvezde. U pitanju je strana rock pesma - brza pesma (ali ne mogu da razaznam reci pesme i nikako ne mogu da je nadjem). Protiv Grand Kanarije je bila poslednja pesma na poluvremenu pre pocetka utakmice.

PS. Kao da cujem rec Jessy ... one, two, three, four... oooooo... ali nista vise ne razumem.

Prijatelju,de mi razjasni ovo gore?:dontunderstand:

Prijatelju,de mi razjasni ovo gore?:dontunderstand:

Hahahahaha...
Halixe care, dobro si me nasmejao :super:

@Lav_zr
Brate kakvi su kopmleksi kod tebe u pitanju!?! Ugledaj se na iskusnije grobare kako postuju na temi ili pali!

Back