KK Crvena Zvezda

Mislim da se tu radi o borbi za pozicije u klubu.Ne treba zaboraviti da će se doneti zakon o sportu i da će doći do promene vlasništva klubova.Moguće je da ovaj Vučićević nije dobio garancije da,ako sad pljune pare da će biti za ubuduće glavni favorit,ulagač,deoničar,jedan od budućih vlasnika kluba.
Za sada ostaje Drakulić,videćemo šta će on reći.

Sta je ovo svi zvezdasi pobegli cim smo poceli da pucamo,ajde bre pravi zvezdasi su tu i kad ide lose i kad ide dobro!Ajmo Pesic je otisao i bolje sto je otisao,ajmo sad da vidimo kop bi bio najbolje da ga zameni jer ima mnogo jeftinijih trenera a za manje pare!
Ajmo Delije svi da podrzimo zvezdu kad je najteze!!!!!!!!

Sta je ovo svi zvezdasi pobegli cim smo poceli da pucamo,ajde bre pravi zvezdasi su tu i kad ide lose i kad ide dobro!Ajmo Pesic je otisao i bolje sto je otisao,ajmo sad da vidimo kop bi bio najbolje da ga zameni jer ima mnogo jeftinijih trenera a za manje pare!
Ajmo Delije svi da podrzimo zvezdu kad je najteze!!!!!!!!

Pesic nije otisao,i nece ni otici!Pesic radi na tome da nemacka Alba bude glavni sponzor Zvezde,a najverovatnije da ce Vucicevic da povuce ostavku jer igraci traze da im se revidiraju ugovori...toliko za sada...nastavak u sledecem broju...

Pešić pokušava da uvuče Albu u priču oko Zvezde?

10. jul 2009. | 08:23 | Izvor: Sportske.net

Svetislav Pešić ne odustaje od Zvezde. Obratio se ljudima iz nemačkog koncerna Alba, inače sponzorima košarkaškog kluba iz Berlina. „Kari“ ih je mnogo zadužio, kao i čitavu nemačku košarku, pa sada želi da ih privoli da ulože u Zvezdu.

Ova ideja je još u domenu razrade, videćemo mogu li Nemci, koji se inače bave reciklažom otpada da nađu neki interes i pomognu crveno – belima.

Inače, neki koraci da se situacija reši su već napravljeni, a videćemo da li će pristajanje igrača na reviziju ugovora, kao i čvršće garancije sponzora, naterati predsednika u ostavci, Vučićevića, da promeni svoju odluku.

Vladimir Štimac: Zvezda je bitnija od novca!

Petak, 10. jul 2009. 10:31 MONDO

Bez mnogo dileme, centar Crvene zvezde Vladimir Štimac poručio je iz kampa univerzitetske selekcije Srbije da bi prihvatio reviziju ugovora sa klubom.

Miljenik navijača Zvezde svrstao je sebe u red košarkaša koji ne bi imali ništa protiv da primaju manje novca sledeće sezone, samo da bi igrali u Crvenoj zvezdi, da bi Svetislav Pešić bio trener i - da bi Slobodan Vučićević bio predsednik.

"Nisam se ovome nadao, taman smo počeli da pravimo i stvaramo nešto. Krivo mi je što je Vučićević odustao od Zvezde, jer je pravi čovek za tu funkciju", poručio je Štimac za "Sport".

Na Vučićevićevu opasku da odlazi i zbog toga što "igrači i trener nisu pokazali razumevanje za uticaj svetske ekonomske krize i na Srbiju", Štimac kaže:

"Ne mogu da govorim u tuđe ime, ali ja bih prihvatio reviziju ugovora, jer želim da nastavimo Zvezdin projekat i napravimo sledeće sezone još bolje rezultate. U ovom momentu, Zvezda je bitnija od novca", pokazao je "nerv" Štimac i pridružio se onima koji pozivaju Vučićevića da preispita odluku da ode sa mesta predsednika kluba.

A, da li će se i predomisliti?

"Ne znam, pokušavam da razmišljam najpozitivnije moguće, a kada se završi Univerzijada, videćemo šta i kako... Situacija mora da se reši, mi smo i dalje spremni za svaki dogovor. Podržaćemo sve Vučićevićeve ideje, a sve u interesu Zvezde", još je glasniji Štimac.

Sličnim tonom priča još jedan Zvezdin reprezentativac, Nemanja Bjelica.

"Verujem da će se problemi rešiti na obostrano zadovoljstvo i da ćemo na vreme početi pripreme za narednu sezonu i imati stabilan budžet".

Dok se situacija sa predsednikom, ujedno i sa stabilnim budžetom ne razreši, na Malom Kalemegdanu bar imaju neki razlog da budu zadovoljni.

Na terene su stigli novi, moderni koševi, nakon što je ovog proleća stare, uz sudsku prinudu, odneo bivši košarkaš Vladimir Mašulović. Pre koševa, podloge su renovirane i osvežene.

Decko ti stvarno mislis da posle izjava da ga Zvezda vise ne interesuje i da ga niko ne kontaktira iz kluba on kao neka zrtva svega toga trazi pare za zvezdu?Hahahahahah bolji vic nisam cuo do sada.Po meni Pesic ne da netreba da ostane posle svega ovoga sto se desilo nego mi treba da ga oteramo,ispao je najveca p....a!.Sto se tice Vucicevica ako je covek od reci i stoji iza svoih dela nece povuci ostavku(a mislim da jeste),mada ako ga svi igraci zamole i lepo se dogovore o svemu mozda i povuce mada sumljam.

Decko ti stvarno mislis da posle izjava da ga Zvezda vise ne interesuje i da ga niko ne kontaktira iz kluba on kao neka zrtva svega toga trazi pare za zvezdu?Hahahahahah bolji vic nisam cuo do sada.Po meni Pesic ne da netreba da ostane posle svega ovoga sto se desilo nego mi treba da ga oteramo,ispao je najveca p....a!.Sto se tice Vucicevica ako je covek od reci i stoji iza svoih dela nece povuci ostavku(a mislim da jeste),mada ako ga svi igraci zamole i lepo se dogovore o svemu mozda i povuce mada sumljam.

Ne znam ko je ovde rekao da sve sto se pise u novinama,a dobro je za Zvezdu je laz i neistina,a sve sto se pise lose u vezi Zvezdi,je istinita informacija?!Ne vidim koristi od takvih vrsta kontriranja...
I prosle godine su svi prezalili Zvezdu,i niko nije verovao da ce doci Pesic,pa se sve dogodilo u pozitivnom smislu po Zvezdu.Ne znam sta cete posle svih ovih vasih postova koji nose crne oblake,pisati ako se zaista dese neke stvari koje ce biti dobre za Zvezdu./Bas bi voleo da vidim...

Kao prvo ti decko blage veze sa zivotom nemas i pricas glposti,ko god je iole pratio malo zvezdu prosle godine zna da smo mi i dalje u jako losoj finansiskoj situaciji,i da svake godine molimo boga da se izvucemo,da sve stima kako treba nebi ni bilo ni ostavki ni razmisljanja nego bi do sad vec imali predsednika i pet pojacanja,i znali bi ko je trener a ne da cekamo pesica dva meseca da l oce ili nece da nas trenira!Prosle godine sve sto se pisalo je delom i bilo tacno da Vucicevic nije prihvatio na sebe da vrati odredjene dugovo i ostala potrazivanja kluba ko zna gde bi smo sad bili i da li bi postojali!Ja ne pisem nista crno o zvezdi i najvise bi vole da se sve vrati u normalu,ali ovo nije bajka da puknes prstima i sve ce a se vrati kako je bilo shvati to i zato ne prozivaj druge kad nemas pojma!!!!!!!!!!!!

Kao prvo ti decko blage veze sa zivotom nemas i pricas glposti,ko god je iole pratio malo zvezdu prosle godine zna da smo mi i dalje u jako losoj finansiskoj situaciji,i da svake godine molimo boga da se izvucemo,da sve stima kako treba nebi ni bilo ni ostavki ni razmisljanja nego bi do sad vec imali predsednika i pet pojacanja,i znali bi ko je trener a ne da cekamo pesica dva meseca da l oce ili nece da nas trenira!Prosle godine sve sto se pisalo je delom i bilo tacno da Vucicevic nije prihvatio na sebe da vrati odredjene dugovo i ostala potrazivanja kluba ko zna gde bi smo sad bili i da li bi postojali!Ja ne pisem nista crno o zvezdi i najvise bi vole da se sve vrati u normalu,ali ovo nije bajka da puknes prstima i sve ce a se vrati kako je bilo shvati to i zato ne prozivaj druge kad nemas pojma!!!!!!!!!!!!

Da je baba imala muda,bila bi deda....

Decko je vrlo duhovit al o basketu pojma nema,tebi da kazu da ce Dzordan da dodje da igra ti bi poverovao!!!!

Toliko o tome koliko znate o kosarci!

Nije vredno da se komentarisu tvoji postovi,jer je ocigledno da si previse naduvan i prepotentan.Pravis se da sve znas a u stvari nemas blage veze sa vezom...Ne bi me cudilo da je Majkl Dzordan jedini kosarkas za koga si cuo...

Decko o kosarci mogu da ti drzim predavanja jer sam je trenirao skoro deset godina,i jedino me ta stvar u zivotu interesuje,a tebi bi bilo bolje da ne komentarises vise ni jedan post posto nemas pojma!!! I nisam naduvan al kad mene neko pocne da proziva ja znam da odgovorim i to mnogo zestoko

Decko o kosarci mogu da ti drzim predavanja jer sam je trenirao skoro deset godina,i jedino me ta stvar u zivotu interesuje,a tebi bi bilo bolje da ne komentarises vise ni jedan post posto nemas pojma!!! I nisam naduvan al kad mene neko pocne da proziva ja znam da odgovorim i to mnogo zestoko

E vidis mene recimo zanima nesto mnogo lepse od kosarke!I daleko od toga da mi je kosarka na prvom mestu u zivotu.A sto se tice treniranja,trenirao sam je i ja,ako te bas interesuje.

Drakulić odbio mesto predsednika Zvezde!

00006830.jpg

Predsednik Skupštine KK Crvena zvezda, Zoran Drakulić, odbio je ponudu da postane predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, saznaje Press.

On je na sastanku užeg menadžmenta crveno-belih, koji je održan u subotu uveče, poručio generalnom menadžeru Milanu Opačiću i predsedniku u ostavci Slobodanu Vučićeviću da sebe ne vidi na toj funkciji.

Ipak, jedan od vodećih srpskih biznismena obavezao se da će aktivno učestvovati u klupskoj politici u narednom periodu i pokušati da pronađe novog predsednika koji ima dovoljno harizme da preuzme vođenje kluba.

- Ne bih ništa komentarisao na tu temu do ponedeljka. Čućemo se tada, pa ću vam sve reći - kratko je juče poručio Zoran Drakulić za Press.

Takođe, na pomenutom sastanku u subotu, doskorašnji prvi čovek kluba Slobodan Vučićević, poručio je da ne želi da se vrati na tu funkciju. Vučićević je pristao da ostane član UO ili Skupštine sa zadatkom da pomogne Drakuliću i novom predsedniku da obezbede finansijska sredstva za narednu sezonu.

Jedan od prvih zadataka Zorana Drakulića, pre pronalaženja predsednika, biće razgovor sa bivšim trenerom Svetislavom Pešićem, koji se danas vraća sa odmora. Iako se čini da je situacija alarmantna, portparol kluba sa Malog Kalemegdana, Miloš Miličević, uverava da Zvezda funkcioniše normalno.

Dug je tekst, ostatak vesti:

http://sportal.rs/news.php?id=6830

:dontunderstand:

Nece covek da bude predsednik?:dash:

Hahahahah ko nije u pravu ima prava da se ljuti a necu da raspravljam o tome ko je zvezdas a ko ne jer bi bilo dosta psovki pa bolje da cutim da ne ispadnem opet impulsivan!!!Ovo se znalo jos pre mesec dana da ce da bude samo se cekalo da se objavi!!! Tvoj nivi je deciji i nemoj opet da me prozivas posto si dokazao koliko znas maj*une!!!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back