KK Crvena Zvezda

Sve u svemu price o nasim basnoslovnim budzetima u odnosu na vas ne piju vodu. A i da imamo 10 miliona to vas ne treba da se tice, nadjite i vi, imate rezultate brate, ali ne moze niko da kaze da je Zvezda kriva sto KKP nema para.

Mislim na sezonu 2007/2008, Cook kad je igrao. To je bila smesna ekipa, budzet tesko da je isao do 1mil. A taj iz ljubavi je igrao sezonu ranije, jesmo imali skupu ekipu ali bogami i vi. Drobnjak, Kosta, Kamings, Kecman, Tepic, sigurno nisu igrali za dz.

Kako sad stvari stoje, u kvalifikacije za 1 mesto u El idu Himki, Sarloa, Marusi, Ventspils, Beneton, 1 tim iz Francuske, verovatno i Hf. Po meni to nije tako tesko proci. Nego je l zna neko uslove oko igranja u El, tj ono oko popunjenosti dvorane?

Ako se dobro secam, dvorana mora da ima minimum 5000 sedecih mesta. Milenijum cini mi se ima oko 3,500 i ne ispunjava taj uslov, mada su za EP postavljali neke montazne tribine, pa bi mozda i mogli do te cifre, neka me neko bolje upucen ispravi ako sam pogresio.

Kako sad stvari stoje, u kvalifikacije za 1 mesto u El idu Himki, Sarloa, Marusi, Ventspils, Beneton, 1 tim iz Francuske, verovatno i Hf. Po meni to nije tako tesko proci. Nego je l zna neko uslove oko igranja u El, tj ono oko popunjenosti dvorane?

Marusi je propao,rasprodaje ekipu,a i ruski klubovi neće biti zvučni kao do sada,prilika za prolaz našeg kluba postoji,niko se ne rasipa sa parama osim nekoliko ekipa.
Vraća se polako značaj klubova koji imaju svoje omladinske i juniorske pogone.

Jel zna neko sta se desava oko ostanka Pesica u zvezdi?Kada se vraca iz Berlina vise ako ovako nastavi bice nam ko prosle godine pripreme 5 dana pred pocetak sezone

Zvanicna prica je da je Pesic bolestan....
Mada se ovih dana u Bg-u pricalo da ceka kraj spanskog plej - ofa jer bi u slucaju poraza Barse sadasnji trener Cavi Paskval dobio otkaz i tom slucaju s obzirom na vise nego prijateljske odnose sa Laportom,Pesic bi bio najveci kandidat za novog trenera.

Ali s obzirom da je Barsa uzela titulu..............ocekujem Pesica u Bg-u vrlo brzo...

Pesic najverovatnije ne ostaje u zvezdi sledece sezone
izvor MONDO http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=138297

Upravo citam u Zurnalu intervju sa Karijem.........hmmm.....
Mislim da su ovo samo opravdanja ,da se pojavila neka ponuda mnogo finansijski bolja od Zvezdine....
Mozda na primer Alba......Pesic je tamo legenda kluba,a oni su ispali iz polufinala plej ofa od Telekoma,sto je za njih velikiiii neuspeh. Tako da ce Luka Pavicevic tesko ostati trener....

Poslednja izmena:
Kariju zelim sve najbolje i ako me je razocarao sa ovim odlaskom na kraju,vadi se n a finansije a one su bile iste i pre mesec dana kad je rekao da devedeset posto ostaje,samo tada nije imao ponude Barselone i verovatno nekog kluba iz nemacke!!!

Kariju zelim sve najbolje i ako me je razocarao sa ovim odlaskom na kraju,vadi se n a finansije a one su bile iste i pre mesec dana kad je rekao da devedeset posto ostaje,samo tada nije imao ponude Barselone i verovatno nekog kluba iz nemacke!!!

Pirocanac je to.....
Salim se......
Ako ode,Zvezda ce se naci u......vrlo nezgodnoj situaciji......
Prvo treba naci dobrog,a slobodnog trenera.......a ponuda je.....vise nego skromna...

Drugo neki igraci vezuju svoj ostanak za ostanak Pesica.......Marinovic pre svega.......zatim Pesic je sigurno magnet za dolazak novih igraca.....

Bice zanimljivo u svakom slucaju u vasem taboru......

Ma nije zvanicno al nije ni on lud pa da izjavljuje ovakve gluposti pa da ih potkopava posle!!!!Ako on ode mi ne da necemo da imamo trenera nego ce to da bude neki leve sto posto jer su svi dobri zauzeti,a tim se raspada!!!!

Jedino mi uliva nadu ako se ovo ne radi da se malo digne tenzija oko svega toga da se vise sponzora javi mada ne znam!

Ma ostaje Kari, ovo je samo poziv Zvezdasima da uloze malo vise para. Mada kad razmislim, ova sezona je totalno beznacajna za sve, sta god osvojili isto se hvata, jedino nasu ligu pa da igramo kvalifikacije za El. Mozda se zbog toga necka...

Ono sto sam danas nacuo je da Pesic 100% ostaje, da ne dolaze Micov i Gurovic, dolaze Ilic i Samardziski... Robertsu novi ugovor, Markovic dolazi a Malina ostaje samo pod uslovom da ne dodje Jonson iz Sarloa, ili jedan bivsi igrac KKP...

Vučićević obezbedio dva miliona evra čeka se Pešićevo „da“
Ponedeljak - 22.06.2009 Alo
Slobodan Vučićević, predsednik upravnog odbora Košarkaškog kluba Crvena zvezda, već je obezbedio više od polovinu planiranog budžeta za predstojeću sezonu.

Vlasnik „Grand kafe“ uspeo je da pribavi dva miliona evra što će biti dovoljno za početak, ali kako bi se izbegli „nemiri u kući“, potrebno je još milionče i nešto pride, pa se na dovođenju poslovnih partnera uveliko radi.
Kako saznajemo, ostanak Svetislava Pešića na klupi crveno-belih više nije sporan, ali samo u slučaju da i njegovi saradnici iz stručnog štaba, počev od ekonoma, fizioterapeuta i asistenata finansijski budu obezbeđeni. Tačnije, Pešić želi da ga više niko ne vuče za rukav, hoće da se bavi isključivo strukom i igračima, a da kompletnu finansijsku obavezu preuzmu čelnici kluba. To znači da naš stručnjak traži garancije da će svi članovi stručnog štaba, ali i igrači, biti redovno isplaćivani i da će sve obaveze Crvena zvezda morati da ispuni do juna 2010. godine.
Svetislav Pešić (59) i juče je razgovarao sa upravom tima sa Malog Kalemegdana, ali kako nam je rekao - zvaničnog dogovora još nema.

- Svaki dan pričamo, pa i nedeljom. Međutim, još se ništa konkretno nismo dogovorili. Rano je još da kažem u kom pravcu idu razgovori jer se za sada stvarno ništa ne zna. U narednih nekoliko dana će, nadam se, sve biti mnogo jasnije - kaže Pešić.

Tadija kod Rakočevića

Tadija Dragićević, kapiten Crvene zvezde, danas ili sutra bi trebalo da ode na pregovore sa Efes pilsenom i već sada je vrlo verovatno da će postati saigrač našeg Igora Rakočevića, koji je završio posao sa turskim klubom.

Pa brate mnogo oce nismo mi ni CSK,ni Real ni Barselona kod nas to nece da moze pa ni Grobari to ne mogu da izvedu ni pomocu trikova,sta on misli!!! Samo ***** bre dobro je znao u kakvom smo finansiskom stanju bili prosle i u kakvom cemo da budemo ove sezone ovo je samo njegovo foliranje!!!

Ne radi on to zbog sebe,kako ne shvatas.Rekao je da je za njega najbolje da ostane u Zvezdi,ali kaze da je prosla godina izgurana na silu,entuzijazmom i improvizacijom,igracima su stalno kasnile plate.Hoce da se klub stabilizuje i da privuce sto vise sponzora i da se usredsredi na igru i rezultate.I to je u potpunosti u pravu!ako sad propustimo priliku da zadrzimo Pesica i napravimo ekipu,onda ko zna kad cemo da vidimo mi titulu...

Back