KK Crvena Zvezda

Slabo se ti razumes u kosarku ako tako mislis.
Nije te Opaca jos obavestio da Partizan ima zagarantovano mesto u EL sledece sezone?

A s obzirom da cete sledece sezone igrati u eurocelendz kupu koji se ne boduje za EL,tesko da cete imati vise bodova od Partizana i da u sezoni 2011./2012. igrate EL.

A da ne pricamo kakva ce bezanija nastupiti medju igracima zbog neigranja u i ole normalnom evropskom takmicenju sledece sezone.

Ja molim da mi ti kazes gde si ti to procitao da sam ja rekao da Partizan nece igrati Evroligu sledece godine?Izgleda da ti imas moc da vidis ono sto drugi ne vide?:roll::sad2:

No coment!

ps. izgubicete sve utakmice u grupi do kraja,sa izuzetkom mozda Marusija...moras da budes spreman za jedan vrtoglavi pad forme...tako to ide...

Ti si smešan! Mi smo bili, kao što ste i Vi bili šampioni u fudbalu, pa to stalno spominjete! Pa šta o da izgubimo, mi smo pobedili Barselonu i PAO, o čemu Vi možete samo da sanjate! Za Vas je i Široki preširok!:hahaha: Nisko padaš, jako nisko...

Koliko znam Partizan ima ugovor sa Euroligom...

Ocigledno da ne znas.....:think:

Partizan nema ugovor ( kako ti to zoves ,a u euroligi se to zove A licenca ) sa ulebom. Jeste 1. na listi cekanja za A licencu,ali je nema jos.

Partizan je na osnovu rezultata ( tj.bodovanja)u protekle 2 sezone obezbedio euroligu ove i sledece sezone.

Euroligu u sezoni 2011./2012. ce igrati nas tim koji u sledecoj sezoni (2010./2011.) sakupi najvise bodova u sledecim takmicenjima NLB liga,domaca liga i euroliga tj .eurokup

Ocigledno da ne znas.....:think:

Partizan nema ugovor ( kako ti to zoves ,a u euroligi se to zove A licenca ) sa ulebom. Jeste 1. na listi cekanja za A licencu,ali je nema jos.

Partizan je na osnovu rezultata ( tj.bodovanja)u protekle 2 sezone obezbedio euroligu ove i sledece sezone.

Euroligu u sezoni 2011./2012. ce igrati nas tim koji u sledecoj sezoni (2010./2011.) sakupi najvise bodova u sledecim takmicenjima NLB liga,domaca liga i euroliga tj .eurokup

Pa dobro, oni su iovako KK ''Sledeća sezona''.:hahaha:

I u vezi eurolige.....
NLB liga ce najverovatnije dobiti jednu vajld kartu za EL za sledecu sezonu.
I ona ce biti dodeljena najbolje plasiranom timu koji ne igra EL. To znaci timu koji bude najbolje plasiran kada se izuzmu Partizan,Cibona i Olimpija. To je trenutno Zagreb....

Da li ce komsinica ukapirati kakvu je sansu propustila?

Ali sta da se radi ,nekome su Siroki,Cedevita,Radnicki Kg,Olimpija u raspadu .......nepremostive prepreke....

I u vezi eurolige.....
NLB liga ce najverovatnije dobiti jednu vajld kartu za EL za sledecu sezonu.
I ona ce biti dodeljena najbolje plasiranom timu koji ne igra EL. To znaci timu koji bude najbolje plasiran kada se izuzmu Partizan,Cibona i Olimpija. To je trenutno Zagreb....

Da li ce komsinica ukapirati kakvu je sansu propustila?

Ali sta da se radi ,nekome su Siroki,Cedevita,Radnicki Kg,Olimpija u raspadu .......nepremostive prepreke....

Bolje mislite kako da platite dugovanja `Pioniru` nego sto se sekirate za nas...

Nemoj ti da brineš za naše dugove (pošto 10 godina za redom igramo Evroligu), nego za poraz od Širokog.:hahaha:

Igrate Euroligu i dosli ste do prosjackog stapa...:hahaha:
Mogu da zamislim Danilovica i Vujosevica na Zelenom Vencu kako skrstili noge sede dole i prosjace za KK Partizan...a ispred njih bi bio natpis `pomozite slepcu koga je izdala sreca`...:hahaha:

Mogu da zamislim Danilovica i Vujosevica na Zelenom Vencu kako skrstili noge sede dole i prosjace za KK Partizan...a ispred njih bi bio natpis `pomozite slepcu koga je izdala sreca`...:hahaha:

Po čemu si zaključio da nemamo para ? Pa ja nisam video grobare da prose, ali Cigane svakako jesam. I još jednom - šta ono bi protiv Širokog ?

A tebi je bolje da umesto o nasim dugovima,brines o vasim....
I kapiten,perjanica i uzdanica kluba vam pobeze jer mu 10 meseci niste dali platu...a Partizan moze da duguje koliko hoce,ali nikada nijednom igracu nije ostao duzan.
I niko ne dolazi da nam skida koseve i uzima racunare iz kancelarija ne bi li naplatio makar deo duga.

I kapiten,perjanica i uzdanica kluba vam pobeze jer mu 10 meseci niste dali platu...a Partizan moze da duguje koliko hoce,ali nikada nijednom igracu nije ostao duzan.
I niko ne dolazi da nam skida koseve i uzima racunare iz kancelarija ne bi li naplatio makar deo duga.

Pa jel imate vi koseve?:rotf:
U mom kraju se kaze:`Gol se ne stura (go se ne skida)`

Ja jedino vidim da si ti taj koji se brine o nasim dugovima i nasim kapitenima...zabole mene za vase kapitene...

Pa jel imate vi koseve?:rotf:
U mom kraju se kaze:`Gol se ne stura (go se ne skida)`

Ovo bi sad kao trebalo da bude smešno ? I odgovori na pitanje - ŠTA ONO BI PROTIV ŠIROKOG ? ZAR NEMATE STRUČNI ŠTAB KAO BOSTON ?

Ja jedino vidim da si ti taj koji se brine o nasim dugovima i nasim kapitenima...zabole mene za vase kapitene...

Pa ti si taj koji se brine za naše dugove, to je očigledno, stalno ih spominješ.

Ovo bi sad kao trebalo da bude smešno ? I odgovori na pitanje - ŠTA ONO BI PROTIV ŠIROKOG ? ZAR NEMATE STRUČNI ŠTAB KAO BOSTON ?

Pa ti si taj koji se brine za naše dugove, to je očigledno, stalno ih spominješ.

Pas cekaj vi rekoste da ne dugujete nikome...a sad priznajes da dugujete i Bogu i narodu...ajde sazovite sazovite sastanak pa izadjite sa zvanicnim saopstenjem,da li dugujete ili ne...:hahaha:

Jedno pitanje,mozete li da mi kazete gde su klupske prostorije KK Partizan?

Sto? Hoces da vidis kako funkcionise klub koji igra euroligu?

Dacu ti moju godisnju da ides da gledas protiv Marusija.........da vidis jednom kako izgleda mec eurolige uzivo...

Ako cekas da zvezdu gledas u EL......moraces da zivis dosta iznad proseka...oko 90 godina.

a klupske prostorije Partizana su na stadionu Partizana.

Sto? Hoces da vidis kako funkcionise klub koji igra euroligu?

Dacu ti moju godisnju da ides da gledas protiv Marusija.........da vidis jednom kako izgleda mec eurolige uzivo...

Ako cekas da zvezdu gledas u EL......moraces da zivis dosta iznad proseka...oko 90 godina.

a klupske prostorije Partizana su na stadionu Partizana.

Sve mi je jasno...podstanari...a igraju Euroligu...:hahaha:

Back