Tacno je da su usle samo navijacke grupe u tu halu taj dan jer oni imaju moc da udju pre ostalih.Ali nije on organizovao kako ce ljudi da se ponasaju nego samo je dao prednost ljudima sa sipke u odnosu na simpatizere.To za 2000 1 se ne secam ali ne kazem da nije bilo samo ne znam kakve to veze ima sa Covicem.To je koliko se secam bio predlog DOS a da se sve utakmice posle 5 og oktobra igraju bez policije,ali je to palo u vodu jer je na fudbalskom derbiju doslo do tuce u kojoj su navijaci partizana isterani sa stadiona bukvalno.Mislim nebitno.Ja sam samo dao primer Danilovica ti sad pominjes Covica i kriminalnom kontektsu.Ja cu ti opet reci u pravu si al isto cu ti opet dokazati kako gledas jednostrano jer taj Ostoja Mijailovic ima nekoliko krivicnih prijava za kradju automobila.U svom selu Prislonica ga zovu sekac
.Takodje ima prijavu za prevaru osiguranja(valjda je neka kola sam sebi ukrao isekao na delove prodao delove a trazio pare od osiguranja)Nismo mi menjali klub da smo menjali klub ne bi trofeji bili nasi nego bi bili od FMP a.A sumnjam da je zvezda nesto omiljena u ulebu i el i ostalim evropskim institucijama pa da bi zmurila na nesto sto nije legalno.Sto se tice dece ukolko Zvezda osvoji ove godine titulu bicemo izjednjaceni po broju titula tako da lagano gubite primat
I vi ce te za mene uvek biti klub osnovan u Hrvatskoj koji je direktivom prebacem u Beograd ali malo koga zanima sta je partizan za mene i sta je zvezda za tebe.Ja samo pisem cinjenice koje su lako proverljive.

Opet nestajete na 20 godina.