KK Crvena Zvezda

Tacno je da su usle samo navijacke grupe u tu halu taj dan jer oni imaju moc da udju pre ostalih.Ali nije on organizovao kako ce ljudi da se ponasaju nego samo je dao prednost ljudima sa sipke u odnosu na simpatizere.To za 2000 1 se ne secam ali ne kazem da nije bilo samo ne znam kakve to veze ima sa Covicem.To je koliko se secam bio predlog DOS a da se sve utakmice posle 5 og oktobra igraju bez policije,ali je to palo u vodu jer je na fudbalskom derbiju doslo do tuce u kojoj su navijaci partizana isterani sa stadiona bukvalno.Mislim nebitno.Ja sam samo dao primer Danilovica ti sad pominjes Covica i kriminalnom kontektsu.Ja cu ti opet reci u pravu si al isto cu ti opet dokazati kako gledas jednostrano jer taj Ostoja Mijailovic ima nekoliko krivicnih prijava za kradju automobila.U svom selu Prislonica ga zovu sekac 😂.Takodje ima prijavu za prevaru osiguranja(valjda je neka kola sam sebi ukrao isekao na delove prodao delove a trazio pare od osiguranja)Nismo mi menjali klub da smo menjali klub ne bi trofeji bili nasi nego bi bili od FMP a.A sumnjam da je zvezda nesto omiljena u ulebu i el i ostalim evropskim institucijama pa da bi zmurila na nesto sto nije legalno.Sto se tice dece ukolko Zvezda osvoji ove godine titulu bicemo izjednjaceni po broju titula tako da lagano gubite primat 😂I vi ce te za mene uvek biti klub osnovan u Hrvatskoj koji je direktivom prebacem u Beograd ali malo koga zanima sta je partizan za mene i sta je zvezda za tebe.Ja samo pisem cinjenice koje su lako proverljive.

Sa Covicem ima veze ta prica to sto je Covic svesno organizovao huligane znajuci sta ce se desiti u limenoj Areni na metar od igraca, i to je njegov nacin osvajanja trofeja. A vi posto se slazete sa time ili to ignorisete, onda je i vas. Uz pripisivanje trofeja drugih klubova, cime hranite svoju bitnost i megalomaniju.

Sa druge strane, Danilovic je pokusavao da se takve stvari ne dese. To je poenta price.

Inace, vi niste omiljeni u ULEB-u i EL, vec je sve to biznis. Zato drzava stoji iza vasih organizacija juniorskih EL, F4, zato Bertomeu ide u kancelarije grada kad dodje, i ko zna sta jos iza kulisa. Inace, pripisati trofeje drugog kluba nije nesto ilegalno, samo je kretenski presedan i to moze da padne na pamet samo vama.

Ostoja je kreten, i to vas (Vucicev) kreten, i zato je tu gde jeste, radi kontrole rivala. Opet, porediti njegov uticaj na bilo sta sa Covicem je presmesno. Kao kad poredis kradju automobila i kradju novca s Kosova, kredite Agrobanke ili drzavni udar. O uticaju na kosarku da ne pricam.

Pa sto nije sprecio linc Gurovica.Dule Vujosevic i njegov nacin osvajanja titula je poznat sirokim narodnim masama.A i te godine kad je bio zeleznik je partizan uzeo titulu i svake godine kad je bio neki haos je partizan uzeo titulu.Covic je organizovao f4 i bez nas kao fmp i taj trosak je mizeran sto se tice juniorskih f4.Sto se tice Seniorskih f4 svaki grad daje kandidaturu pa koga ovaj izabere.Ali koliko znam BG je dosta prihodovao od toga.Pripisati trofeje jeste nelegalno i to je nemoguce zato ti kazem da trofeji nisu pripisani vec osvojeni.Poredjenje kradje novca sa Kosova i kradje automobila je isto sto se tice moralnog gledista samo je razlika sto je ovaj imao mogucnosti da krade na kosovu a ovaj u Cacku.Kradja je kradja.Agrobanka je koliko znam vezana za fudbalski klub a drzavni udar i te pinkove price ne pratim mnogo.O uticaju na kosarku se slazem samo ne znam koju to titulu zvezda nije zasluzeno osvojila tj da nije imala bolji tim.

Screenshot_2.png

Šta vi to JUČE igrali :hehe:

Hvala Bogu da je prosao zimski san i da se na nasem delu sajta ponovo sjate Keeper i drugari sa svojim morem suza da nam objasnjavaju kako su hiljaditi put sje-bani od drzave i tajnih sluzbi. Osvojismo ovaj, kako kazu, nebitan kup, gde su oni prethodnih godina upinjali rukama i nogama da ga osvoje.

I nakon toga krece standardno, pa oni nemaju tim, mi smo sa preplacenim domacim igracima pobedili njihove stipendiste. Narikace urlicu od bola nad svojom sudbinom. Kapiten LeBranko direktno od AV-a dobio instrukciju da u poslednjim sekundama izbije loptu partizanovoj sirotinji iz ruke. A onda licno Vucicev dug dosapnuo Simonovicu da iz auta loptu ubaci u aut, da bi izgledala postena utakmica.

Da, Coki je kriminalac, nemojte da zaboravite. Sram ga bilo pise saopstenja i organizuje ulet na parket, pa ovi nasi beogradski franjevci placu nad sudbinom titogradskih komita.

O uticaju navijaca na klub i okolinu, svakom toplo preporucujem inace, sad vec legendarno, prepucavanje Kimija i Dula Vujosevica, koje je osvanulo na jutjubu, gde se vidi da je Dulo otvorio vrata "univerziteta" za Janjicare (kasnije Principe) da reketiraju te male jadne stipendiste koji su nosili crno-beli dres. Ali Dulo je djeneral, njemu je sve oprosteno. I dug koji je ostavio troseci daleko vise nego sto klub zaradjujei tuzbu koju je podneo za svoje dugove i tuzbe pojednih igraca za neisplacene stipendije.

Dulo je legenda, iako je kao selektor BiH povracao (i povraca) po Srbiji. Mi smo ciganji ludi, mi naseg Deja pljujemo jer je on svojim odnosima sa kosovom izgubio postovanje kod nas, mi smo ludi jer smo Piksija oterali iz kluba, zato sto je u kratkom mandatu Zvezdu finansijski zavio u crno, a zatim i FSS, pa je pobegao u Japan da ga ne hapse. To su ciganji, sta oni znaju.

Uglavnom, lepo je danas biti navijac mutanta i gledati kako sledbenici KK Prostitucije gube i ono malo razuma sto im je ostalo. A mozda ce doci i taj dan da u znak protesta napuste vise ove krajeve i vrate se u zagorje gde su osnovani.

Tako je, bolje da je pokrao Srbe i unazadjivao kriminalno-politicki svoju zemlju, samo nek se slika s cesnicom i ozivljava samozvani "stub srpstva" makar u vidu FMP-a, sve samo da se ne izjasnjava kao jugoslaven i ne kritikuje ucesce Srba u ratu. A moze i da bude Milov kadar kao Rudonja, sta ima veze, legenda je.

To pali kod savremenih samozvanih cjetnika.

Poslednja izmena:
A da je pokrao nekog, jeste pokrao...Taj isti Partizan mu je dao sve, igra;e koji su odlazili i tra\ili svoje ugovorom garantovane pare je nazivao izdajnicima a on je to isto ucinio. Neko bi nazvao takve pooteze licemernim ali kompletan opus partizanstine odise licemerjem.
Pljacku je vrsio putem procenata i ko zna jos kako ali da se predstavlja kao majka Tereza iz najboljih dana...ne ide.
Njegovo Jugoslovenstvo je upitno i t da li je iz koristi Jugosloven sa BG asfalta ili iskreni Jugosloven. Da li je Crnogorac-Crnogorac pa tako Jugosloven ili je "Crnogorac sa Vračara" koji je najžešći zagovornik samostalnosti države u kojoj je najbitnije imati ispravnu ručnu kočnicu.

Tako je, bolje da je pokrao Srbe i unazadjivao kriminalno-politicki svoju zemlju, samo nek se slika s cesnicom i ozivljava samozvani "stub srpstva" makar u vidu FMP-a, sve samo da se ne izjasnjava kao jugoslaven i ne kritikuje ucesce Srba u ratu. A moze i da bude Milov kadar kao Rudonja, sta ima veze, legenda je.

To pali kod savremenih samozvanih cjetnika.

Coki zahvaljujuci vama preti da postane sledeca Zvezdina zvezda, odnosno prva kosarkaska Zvezdina zvezda. Covek koji vam baca Hirosime po mozgovima i dovodi vas do stanja bezumlja je za mene jedan veliki gospodin. Plus, to je covek koji je dovrsio posao koji je zapoceo Smit Nolan onom legendarnom trojkom, Coki vam zakiva eksere u kovceg i zvecka katancem kojim ste vi nama mahali u fudbalu i kosarci ne tako davno. Sad mogu slobodno da kazem da je bilo vredno 13 godina patnje, trpljenja raznih nepravdi i podrugivanja, da dozivim ovo danas. Da dozivim jedan kompletni mozdani kolaps citave armije ljubitelja KK Prostitucija.

Mi za 13 godina imali smo razne faze. U tom periodu bili smo konkurentni mozda 7/8 puta, u ostalim momentima imali smo tim za koji smo znali da je sakupljan sa konca i konopca. Imali smo slucajeve da bivsi igraci dolaze da nam skidaju koseve zbog neisplacenih plata, da nam najbolji igraci odlaze u redove najljuceg rivala uz dodatno podrugivanje. To narikace nikada u svojoj istoriji nisu osetile, u svom aparthejdu koji trpe. Bilo je perioda kada smo sa pravom bili ljuti i zakidani, pokradeni na parketu, kada smo bili zrtve nekih drugih desavanja, bilo je kada smo se ponasali iracionalno. Ali nikada ovako bolesno kao zene u crnom danas. To je puklo posle prve sezone bez trofeja, vec je iskonstruisana velikosvetska zavera najvecih mocnika protiv evropskih Boston seltiksa i najpismenije kosarkaske publike u univerzumu. A krenulo je od onoga "ma kakva je to Evroliga bez Partizana". Eno Evrolige zive i zdrave, zaboravila da ste ikada postojali.

Ako si ti patio 13 godina, sto je zaista tuzno da patis zbog sporta, pa onda doziveo da zivis rsb-fejk-realnost punu izmisljotina i laznih prica koje i sada trtljas kao navijen, i jos zamenio klub za koji "navijas" za jedan FMP i Coru, onda ne znam sta bih ti rekao. Sto ljudi, sto cudi, pa neki uzivaju i u takvim stvarima. :namcor:

A takav upis je samo dokaz da vi, i ovaj vas fejk klub, kao i vas gazda, postojite samo da biste se svetili Partizanu zato sto su vas gurali od Slobinih biznismena, preko Djindjica i Vesica, pa do DSS-ovih biznismena, sve do prosjackog stapa. Naravno da niste bili konkurentni, ne zato sto niste imali para ili igraca, vec zato sto ste fejk i truba, oduvek bili. A i sada ste, uprkos milionima koje ste usuli za malo krcenja po lokalu.

E , buudalo jedna maloumna. Ne znaš ni o čemu pričamo ali imaš šta da dodaš. Govorim o Dulovom intervjuu sarajevskim muslimanskim medijima, gde je Srbiju optužio za"agresiju" na BiH, Srbe kao krivce za izazivanje rata,opsadu Sarajeva itd... Sve ono što muslimanski mediji trube tridesetak godina unazad.To je bio izrazito neprijateljski ispad komuniste i jugoslavena Duloa prema Srbima u RS. Yebo te, Dulo.

Poslednja izmena:
Zapravo, optuzio je Srbiju kao stranu sa najvecom odgovornosti u ratu, zato sto je bila kvantitativno najveca strana, sto je naravno teza sumnjiva sama po sebi, ali nebitno - bolje da je pokrao Srbe i svoj narod, privatizovao fabrike za dinar, obogatio se na grbaci svog naroda, unazadjivao ga politicki i privredno, nego da je rekao da su Srbi krivi za rat.

Jer, zna se sta pali u cjetnicjkoj zvezdasrbijanikadjugoslavija.:hahaha:

Ako si ti patio 13 godina, sto je zaista tuzno da patis zbog sporta, pa onda doziveo da zivis rsb-fejk-realnost punu izmisljotina i laznih prica koje i sada trtljas kao navijen, i jos zamenio klub za koji "navijas" za jedan FMP i Coru, onda ne znam sta bih ti rekao. Sto ljudi, sto cudi, pa neki uzivaju i u takvim stvarima. :namcor:

A takav upis je samo dokaz da vi, i ovaj vas fejk klub, kao i vas gazda, postojite samo da biste se svetili Partizanu zato sto su vas gurali od Slobinih biznismena, preko Djindjica i Vesica, pa do DSS-ovih biznismena, sve do prosjackog stapa. Naravno da niste bili konkurentni, ne zato sto niste imali para ili igraca, vec zato sto ste fejk i truba, oduvek bili. A i sada ste, uprkos milionima koje ste usuli za malo krcenja po lokalu.

Tako je Keeperu, bilo je patnje, jer za razliku od tebe i tvojih drugara nisam bas bio tastatura navijac. Islo se i na basket i na fudbal kada nije bilo titula. Na tribinama se pokazivala ljubav. Znali smo da svakom zlu dodje kraj, jer tu divnu recenicu rece bas vas dukljanski trubadur koji vas je vodio. I sada sa uzivanjem gledamo kako dipl. ing Coki zakiva eksere da sarani lesinu zvana KK Prostitucija.

To koliko su nas biznismeni punili parama, na kraju smo docekali da nam koseve skidaju, da na dresu nemamo sponzora i da nemamo prvi tim, a da gledamo kako vi cerupate ono malo kvaliteta sto smo imali. Takvi smo bili miljenici drzave. Dok ste vi pod aparthejdom svake godine imali tim koji je pokusao da nas skine sa trona. Ali gospodja karma zabila kur.cinu do balcaka i ne vadi ga iz vas, tako da sedite tu gde jeste i cutite i trpite. Ili da odete lepo u Medjugorje za zamolite Gospu da vam okaje grehe, a druga grupa da krene u hadziluk u Meku. Nema drugog nacina nego da molite sva bozanstva kojima se klanjate da vas pomiluju.

A to da li smo mi Zvezda ili neki mutant, pa vi ste nam dali legitimetet. Ne bi ti i tvoji drugari imali takvo pomracenje uma da vas je.be neki Hemofarm, Mega, Borac i slicni. Vas sada ka.raju cigani, Zvezda i to rade tako da vam lobanje zvece. I tek ce da boli, ne brini. Jer karma za zlo koje ste sejali jos dugo ima da vas trese.

Sve sam se uplasio da si ti video kosarkaskog terena pre Cokija i Vucica.:hahaha: Da jesi, ne bi pricao rsb-istoriju, vec bi i znao ponesto.

Na primer, da vas je Partizan deljao redovno sa jednim relativno nepoznatim strancem, decom, mladicima, i nekim iskusnim domacim igracem. Nesto slicno kao u ovom Kupu, od cega ste napravili epski podvig tako "oslabljeni". Podredjeni ste bili samo u doba kada su vas politicari i njihovi biznismeni neukoscu i bahatoscu doveli do prosjackog stapa, tj. da vas Coki dosakati i ugasi, imali ste sasvim ravnopravne timove. Bilo je cak i za "paprene" trenere. Mnogo izjednacenija situacija nego sada, kad dovodite evroligaske strance na tone, sa skromnim rezultatima u odnosu na ulaganja. Debelo ste premasili sva moguca ulaganja u one dve decenije, a rezultati opet ne mogu da dostignu one Partizanove, i kontam da to solidno boli.

Jednostavno, genijalni coki-vucic mozgovi su otkrili da nije dovoljno samo bahatiti se budzetima, vec treba i Partizan finansijski, logisticki i politicki unistiti da biste vi, u ovom svom agregatnom stanju, uz dva ili tri puta vecu gurku, ovako "dominirali". Junacki, i tako ciganjski. Lici na vas.

A sta ce tek da boli, videcemo kad coki-vucic zavrse s vama, pa budete trazili svoj klub po APR-u, sa sve dugovima. :huh: Opet nestajete na 20 godina.

Samo navedi jednog predsednika KKP u istoriji koji je isukao svojih 4 miliona Evra za budžet, navedi kada ste to imali manje sponzora od nas i da li ste ikada imali skoro prazan dres (od '90 na ovamo). Sve to što si napisao u pretposlednjem pasusu je bio vaš način poslovanja. Mislim da je neki iz Zvezdine uprave pričao o tome kako su sponzori izbegavali Zvezdu jer su bili ucenjeni od tamne strane. Pa kako je nepoštovanje iskazao PSD naspram Laleta Lučića...ne pravite se naivni, Nevolja vam je zakucala ekser, sahrana najgoreg kriminalnog udruženja će biti uskoro (nadam se). Polako sve dolazi na svoje mesto.

O, kako je lepo ziveti u alternativnoj rsb-tviter istoriji, pa onda kad neko nesto kaze, ti kazes "to ste vi radili", pa se onda prica o nekakvim intervjuima PSD i misli se da je neko nekad nesto rekao, a za to vreme nesudjeni vodja navijaca Vucic instalirao vase i ostale navijace na nasu tribinu, instalirao svoje uprave radi kontrole kluba, i sad kad ih hapsi zamislja se kako je to stvar Partizana iako je, u sustini, vise vasa interna stvar. A za to vreme, Ultrakop, Milenijum, sve pici po starom i svi cute, dok su lica sa interpolovih poternica i lica sa predmetima u vezi atentata, drzavnog udara i pljacki u fioci zapravo proslavljeni i zasluzni sportski radnici.

Istina je laz, a FMP je Zvezda. :super:

Sta da odgovorim na "to ste vi radili a ne mi" (to su tvoji odgovori), ili "mislim da je neko nesto", ili spekulacije da je Coro dao 4 milke za vas klub, kada je eventualno izvadio toliko da otkupi dug do mere da postane vecinski poverilac, napravi pravila igre i ostavi sve ostale poverioce bez naplate duga? Ili na price o gepekovanju?

A tek poistovetiti Partizan sa kriminalnom organizacijom zato sto je Vucic instalirao i dao moc bivsem deliji i bivsem radovcu, pa se sad obracunava sa time? Za to vreme ultrakop, coki i terza sa predmetima, dosijeima i zastitom drzave teraju li teraju? Koji je to nivo razumevanja stvari? Pa to nije ni za pamflet.

Cak ni Zvezdu kao Zvezdu ne bih nazvao kriminalnom organizacijom, iako je u pitanju fenomen sa odredjenim problemima antropoloske prirode u koji su upleteni mitovi, politika, populizam i megalomanija. Ipak je u sustini sportski klub. Jeste Coro napravio poslednje decenije dosta gadnih stvari za koje se ide na sud, i koje se nazalost ne ispituju, al' to je ionako uglavnom bio FMP kom niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. ;)

Inace, i Danilovic je izjavljivao da su nasi sponzori bili ucenjivani. Bili su i sakrivani, nisu im se govorila imena. Ali to je takav nivo rasprave da ti i ja ne mozemo tu nista dokuciti. Isto tako, i za njega i Divca je isla prica da su dali po milion kad su dolazili u klub, pa sta? Nije bas ni da 100% verujem u te stvari. A to tvoje rekla-kazala da ne pricam, kako je PSD rekao nesto ne zna se kad ni gde, ili sta su trabunjali Karadza i Gurke, pa poricali... Mislim, totalno bezveze.

Sta da odgovorim na "to ste vi radili a ne mi" (to su tvoji odgovori), ili "mislim da je neko nesto", ili spekulacije da je Coro dao 4 milke za vas klub, kada je eventualno izvadio toliko da otkupi dug do mere da postane vecinski poverilac, napravi pravila igre i ostavi sve ostale poverioce bez naplate duga? Ili na price o gepekovanju?

A tek poistovetiti Partizan sa kriminalnom organizacijom zato sto je Vucic instalirao i dao moc bivsem deliji i bivsem radovcu, pa se sad obracunava sa time? Za to vreme ultrakop, coki i terza sa predmetima, dosijeima i zastitom drzave teraju li teraju? Koji je to nivo razumevanja stvari? Pa to nije ni za pamflet.

Cak ni Zvezdu kao Zvezdu ne bih nazvao kriminalnom organizacijom, iako je u pitanju fenomen sa odredjenim problemima antropoloske prirode u koji su upleteni mitovi, politika, populizam i megalomanija. Ipak je u sustini sportski klub. Jeste Coro napravio poslednje decenije dosta gadnih stvari za koje se ide na sud, i koje se nazalost ne ispituju, al' to je ionako uglavnom bio FMP kom niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. ;)

Inace, i Danilovic je izjavljivao da su nasi sponzori bili ucenjivani. Bili su i sakrivani, nisu im se govorila imena. Ali to je takav nivo rasprave da ti i ja ne mozemo tu nista dokuciti. Isto tako, i za njega i Divca je isla prica da su dali po milion kad su dolazili u klub, pa sta? Nije bas ni da 100% verujem u te stvari. A to tvoje rekla-kazala da ne pricam, kako je PSD rekao nesto ne zna se kad ni gde, ili sta su trabunjali Karadza i Gurke, pa poricali... Mislim, totalno bezveze.
Nije spekulacija da je Vučićević dao 4 miliona Evra svojih para u budžet KK CZv, one godne kda je Pešić bio na klupi ( za Čovića ne znam). Tada je Zvezda iz izvora (predsednik, članovi UO) obezbedila budžet, što klub za koji ti navijaš nikada nije iako ima milionere bivše igrače i milionere koji su predsednikovali klubom ali su njima uvek bile draže tuđe - državne pare.
Dakle, ako smo mi imali 4-6 miliona evra budžet te godine, koliki je bio EL tima KKP i koji su izvori tj okle pare prijatelju?
Ko je bivši Delija? Nevolja? Au kakvi spinovi, Tegi da ti pozavidi.

Okle nam para da vas delju Tripko, Tepic, Novica, Bozic, Lazmi kao jedini stranac? :super: Pa to je ista situacija kao sada na Kupu, samo zamisli da niste imali O'Brajanta recimo, a da je Partizan imao trenera ranga Pesica, a ne meditativnog Filipovskog. Uz napomenu da je Lojd mnogo bolji igrac kad je dosao kod vas, nego sto je Lazmi bio kad je dosao kod nas (pa poceo da gradi EL karijeru).

I kad sam to pomenuo, sramotno je da Davidovac, Dobric, Radanov i Simanic imaju ulogu samo kada nema krda stranaca. Partizan je sa decom mladjom od njih sada prolazio faze EL i redjao TOP8, do F4. U tome se vidi razlika u tretmanu klubova danas i sad, kao i u viziji i trenerskim sposobnostima.

Zato vi sad kupujete i dobijate na gotovo mnogo vise od onoga sto je Partizan stvarao.

Back