KK Crvena Zvezda

Ovo je cisto bilo da se malo spustimo svi na zemlju i da malo vise vrednujemo sve ovo sto je postignuto do sad i sto cemo tek postici, jer ovo sto nam ova ekipa priredjuje ove sezone nije normalno niti ocekivano vec nesto izvanredno.

- - - - - - - - - -

Sada moramo traziti pobedu na teskom gostovanju u Zagrebu, a mozda nas i Efes pocasti nekim porazom, ali definitivno je ova ekipa zasluzila da igra u Top 8

Sinoc smo bili potpuno van ritma. dvojac od koga sam najvise ocekivao, jer je on trebao da nam donese prevagu, Jovic i Micic, potpuno je podbacio.
Sve u svemu, ispada da nam je Zagreb sudjen za igranje bitnih utakmica :). Do sada nam je bio talican, pa se nadam da ce biti i za 7 dana.
Evo malo atmosfere i Delija koje na kraju pevaju uprkos porazu.

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

1932302_1358638230817927_5539713234063626196_n.jpg

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

- - - - - - - - - -

Od feste do tuge staza je mala. Jos kad sutra Zeljko "pusti " Dudu, :D

Željko nije pustio Dudu a šta si ti večeras "pustio" :lol:
Jbg šta ćeš,još patnje i neprespavanih i besanih noći :hahaha:

- - - - - - - - - -

Navijati iz sve snage za Željka, Bogdana, Veselog...
Karma.

Kalena :tajna:

E, zato jedan Fener ima budzet, da mu celu sezonu Slukas sedi na klupi, i resi ovakav mec.
Veceras je Zvezdi falio Vilijams.
Jovic i Micic jednostavno nemaju tu imaginaciju potrebnu za ovako visok nivo takmicenja.
Suvise primetno je bilo da ne znaju sta ce s loptom, da im igraci stoje gledajuci sta ce oni da urade.
Steta jer je CSKA veceras bio zreo da pogine.
Najgore je sto CSKA i ne moze puno bolje od ovoga.teodosic jeste odigrao dobro, ali to je to kad se sabere i oduzme sa De Koloom.
Mozda da proba sa Rebicem?
Sa ovom dvojicom Jovicem i Micicem to ne verujem da moze da sljaka.
Bolje da stavi Kinsija na pleja......

Ne mogu se stepenice preskakati..........Sve ide svojim redom.
Najveci uspeh za ovu Zvezdu ce biti ako se dokopaju pete utakmice.
To ce biti ravno prolazu.
A sledece godine ispocetka.
Sa vise respekta sudija, sa jacom ekipom, sa boljim Radonjicem.......

Ma ja sam ti uvek u pravu:per:
Valjda znas.

Salu na stranu, evo veceras pod utiskom Dijamantidisa......
Da je recimo Zvezdi takav danas , na mesto Dangubica recimo
Final 4 bi bio siguran.
Ali jbg to je milion godisnje...........

Ponosni,nego šta :D
Sinoć je bila čast biti Delija i bez obzira što su neki pojedinci pokušavali da predivno veče u Areni upropaste,pamtiće se ona fenomenalna atmosfera i navijanje.
Ja sam i više nego ponosan na sve što su nam do sinoć podarili i koliko smo se zajedno sa njima više radovali nego tugovali ;)
Kada se samo vratim na početak i kada vidim dokle smo stigli i kakvu smo još i šansu imali,ipak ne treba toliko tugovati a to smo znali i nakon utakmice svojim ljubimcima da pokažemo :D

Back