Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Сутра, у суботу у пола 5 Звезда игра против Хемофарма.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kololoco:Nije mi jasno zasto neko zeli da otera najbolju upravu koju smo ikada imali! Bukvalno! Shavtite da smo pre 4 godine bili u *****! Ja sam isao u halu sportova protiv Beopetrola na utakmicu za opstanak u ligi gde smo jedva pobedili i to mnogi tvrde da je bila namestena utakmica. Rasformirana nam je skola bila, strucni kadar, bez igraca! I sve je iznova trebalo dizati. A to je dug proces. Oni su krivi sto su pogresno procenili da to moze za krace vreme nego sto realno treba. Takodje niko ne uzima u obzir da de fakto Partizan ima pravo prece kupovine. Posto ljudi igrajuEvroligu svako normalan ce pre kod njih da ide i za manje pare nego kod nas. To je kao da sada Inter i Juventus traze igraca. Svako ce pre da prihvati ponudu Intera nego da igra drugu ligu sa Juveom. Tako su nam oteli Tepica isped nosa. Tako sve nase najbolje igrace do pre neku godinu su doodili. Ova uprava je naprimer prva spustila saku i zabranila Vitkovcu prelazak u Partizan. Ponovo radi skola kosarke koja postize dobre rezultate. Ja prvi ne volim Sakotu i mislim da je los trener ali sam zadovoljan sto mu uprava daje odresene ruke i sto mu daje sansu na duzi period jer se tako stvaraju dinastije i dozvoljava teneru nesto da ucini, a ne manijakalnim menjanjem trenera na prvi poraz. I za kraj posle mukotrpne 4 godine konacno smo konkurentni Partizanu po igrackom kadru. Samo to treba uklopiti, a to nije upravi posao. Znaci treba vremena, ekipa je kasno formirana i fali nam mozda jos jedan centar, igra treba manje da se zasniva na Gurketu, ali van toga sam zadovoljan. Pozz
Навијање коначно организовано, мада не много бројно али довољно...