KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FLUID:
Evo vi kradete Aleksandrova i nikako da ga ukradete. Još uvek sud nije doneo konačnu odluku.

Да мало више пратиш тај случај знао би да нису у спору Звезда и ФМП, већ ФМП и Алкесандров, тако да ту Звезда ама баш ништа није умешана у то.

68Charger440+6:
Navescu ti samo jedan slucaj - Nadjfeji.
Nađfeji je i sam hteo u Partizan, a posle nije ni nešto igrao niti pokazao.
Čuj ti njega krađa. Kao da su igrači sitna pokretna imovina pa ih staviš u džep i ukradeš. Treba valjda i taj igrač da se složi da li hoće u taj klub. Smešno je optuživati Partizan da krade igrače da bi pravdao Zvezdinu nesposobnost.
Da nisu možda ukradeni i Drobnjak, Kecman, Perović, Tripković, Veličković, Borovnjak, Đurković pa i Peković, Božić, Tepić, Kamings i Bogdanović? Da nisu možda sve ovo pokradeni igrači? Ili su možda ponikli u Partizanu, a ovi drugi svojevoljno došli u Partizan?

Plej aut
V. P., 12. oktobar 2006

PREPOLOVLJENI na poziciji plejmejkera, košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutrašnji večiti derbi. Kada su pomislili da će na "kecu" nedostajati samo dvojnik Vrbice Stefanova, mladi reprezentativac Grčke Igor Milošević doneo je lošu vest s jučerašnjeg pregleda butnog mišića, povređenog u meču sa Zagrebom.
- Rečeno mi je da će rehabilitacija potrajati još sedam dana, tako da su veoma male šanse da igram u derbiju - utučen je Milošević, koji je mogao da bude prva kreativna opcija trenera Šakote. - Bolje da ne razmišljam o tome, pri pomisli da ću možda da propustim derbi počeo sam da se nerviram još dok sam gledao utakmicu protiv Budućnosti. Vuk Radivojević može dobro da odigra na mestu plejmejkera, a u ovoj situaciji i mora da pokuša da nadoknadi naš hendikep.
Prvi derbi u sezoni neće odlučivati o pozicijama i titulama, ali će imati ulogu duševne hrane za navijače do nekog sledećeg susreta.
- Znamo da nije značajan kao susreti u finalu, ali svaki derbi je bitan. Dobro nam je poznato koliko je našim navijačima važna pobeda, daćemo sve od sebe da im je priuštimo - kaže Milošević, koji priznaje da crveno-beli pokušavaju da istisnu sećanja na incidente u finalu plej-ofa prošle sezone. - Uopšte nismo pričali o tome, bolje je da se ne vraćamo u prošlost. Bolje je za nas, ali i za derbi i košarku.
Okolnosti nameću crno-belima etiketu favorita.
- Iako Partizan ima mnogo dobar tim, kombinaciju talentovanih mladih igrača i iskusnih, mislim da nema favorita - smatra Milošević.

SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE PRED VEČITI
BRAVO ZA ULAZNICE

CRVENA zvezda pozdravlja odluku Partizana da ulaznice za subotnji derbi pusti u slobodnu prodaju i da na taj način omogući svima koji vole košarku da prisustvuju utakmici. "Drago nam je da je naš "večiti rival" odustao od ideje da za utakmice protiv Crvene zvezde deli besplatne ulaznice samo simpatizerima Partizana, što je je izazvalo revolt, a kasnije i posledice na utakmici finala plej-ofa. Pozivamo sve naše pristalice koji će u subotu prisustvovati derbiju da dostojanstvenim, sportskim i fer navijanjem uveličaju ovaj praznik košarke.

Mislim da je glavna prednost ovog tima mnogo kvalitetnija centarska linija. Oterali smo Dragojlovica zvanog Promaja u Reketu i doveli Popovica koji je zaista odlican i ne ocigledno losiji od Pekovica i Perovica. Otisao je Raicevic koji je bio odlican ali nije previse inteligentani bio e strasno slab u finalnoj protiv Partizana sto govori malo o srcu, a doveli smo Tadiju koji je inteligentan, hrabar igrac koji je deluje mi ojacao za leto pa sam i tu zadovoljan. Ostao je sigurni Pero i dobra zamena Misanovic. Pozdrav.

kololoco:
Mislim da je glavna prednost ovog tima mnogo kvalitetnija centarska linija. Oterali smo Dragojlovica zvanog Promaja u Reketu i doveli Popovica koji je zaista odlican i ne ocigledno losiji od Pekovica i Perovica. Otisao je Raicevic koji je bio odlican ali nije previse inteligentani bio e strasno slab u finalnoj protiv Partizana sto govori malo o srcu, a doveli smo Tadiju koji je inteligentan, hrabar igrac koji je deluje mi ojacao za leto pa sam i tu zadovoljan. Ostao je sigurni Pero i dobra zamena Misanovic. Pozdrav.

Tадију нисмо довели, он је играо у Звезди и прошле године за млађе категорије, веома ретко у првом тиму. Играо је у Сарајеву на фајнал фору.

Tadija prosle godine nije igrao za mladje kategorije vec je bio na pozajmici u Mega Ishrani i kasnije zbog toga nije imao pravo da igra u Super ligi. Njegova danasnja partija je bila velicanstvena kao i partija cele centarske linije. Lepo sam govorio da Misanovic jedino za loptu moze da skace, a Pop prosecno hvata jednu loptu. Daj ljudi, vreme je da krenemo da rusimo upravu, 10g nemamo centra. Stivenovu igru ne treba komentarisati. Pozz

shalle87:
Zvezda nije izgubila od Partizana zato sto je eventualno slabija,nego zato sto je sutirala 1/23 za 3 poena.
Pa da, samo sto su svi sutevi za 3 poena bili iz neizradjenih pozicija, koliko su samo puta Tomas i Antic sutirali preko ruke protivnickog igraca? Za to vreme oni nisu promasivali jer su ostajali sami milion puta. Prema tome odigrali su mnogo jacu odbranu, samim tim dolazi napad, a o skokovima ne treba trositi reci. Ako budemo drugi ove godine u Super ligi (sto je pored Hemofarma i FMP-a tesko ostvariti sa ovim timom), mozemo biti zadovoljni, jer je Partizan miljama ispred nas u svemu sto se tice kosarke. UPRAVA NAPOLJE

Partizan jeste daleko ispred nas ali mislim da poziv na rusenje uprave nije na mestu. Prvo mora se uzeti u obzir da bez obzira koliko mi novca ulozimo Partizan ima pravo prece kupovine jer igra Evroligu, a samim tim je svakom igracu milije da dodje i igra u evropskoj prvoj ligi za manje pare nego u drugoj za vece. Drugo ova uprava je dovela svojevremeno Zmaga za koga se ne moze reci da nije vazio za veliko trenersko ime u nasim okvirima i oni su mu dali odresene ruke kao sto su i trebali i niko nije mogao da predvidi da ce on da nas sjebe. Posle su doveli Sakotu za koga vazi ista stvar.On covek ima titulu u Grckoj ma sta ko pricao. Meni se ogroman deo stvari koje on cini sa Zvezdom ne svidjaju (kao i sa reprezentacijom) i navode me na misljenje da je precenjen trener ali uprava bi bila jos gora kad ga ne bi podrzala ili mu se mesala u posao. Makar na odredjeno vreme. I ono takodje jako bitno je odlazak Vrbice, povreda Milosevica i Aleksandrova i Kovaca, nezadovoljstvo Vitkovca i kasno oformljen tim. Ako se nadoknade odlasci i poradi malo na tom skoku u kome nas 5 sezona svaki put grobari urnisu mislim da nije lose i da ima nade. Samo da Sakota prestane da se izivljava na Tadiji samo zato sto je ovaj nesrecnik najmladji. Pozz

Back