KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Заслужен пораз Звезде, лоша игра готово целог тима, док је Хемофарм зналачки користио све шансе. Једина светла тачка је нови плеј Буркс који ће по приказаном бити веома корисно појачање.

Igrali su ocajno, ne mogu da se setim kada su igrali ovako lose, bez ideje u napadu, u odbrani nikakvi. Posle onakve igre u Solunu ocekivala sam da ce igrati jos bolje, pojacani Burksom, kad ono, samo on je i igrao. Svi igraci se mnogo oslanjaju na Gurovica i kada njemu ne ide, ne ide ni celom timu... Nadam se da ce bolje igrati u utorak protiv Uniksa, da ne bih ponovo u Pioniru na kraju utakmice umirala od smeha...

Nije mi jasno zasto neko zeli da otera najbolju upravu koju smo ikada imali! Bukvalno! Shavtite da smo pre 4 godine bili u *****! Ja sam isao u halu sportova protiv Beopetrola na utakmicu za opstanak u ligi gde smo jedva pobedili i to mnogi tvrde da je bila namestena utakmica. Rasformirana nam je skola bila, strucni kadar, bez igraca! I sve je iznova trebalo dizati. A to je dug proces. Oni su krivi sto su pogresno procenili da to moze za krace vreme nego sto realno treba. Takodje niko ne uzima u obzir da de fakto Partizan ima pravo prece kupovine. Posto ljudi igrajuEvroligu svako normalan ce pre kod njih da ide i za manje pare nego kod nas. To je kao da sada Inter i Juventus traze igraca. Svako ce pre da prihvati ponudu Intera nego da igra drugu ligu sa Juveom. Tako su nam oteli Tepica isped nosa. Tako sve nase najbolje igrace do pre neku godinu su doodili. Ova uprava je naprimer prva spustila saku i zabranila Vitkovcu prelazak u Partizan. Ponovo radi skola kosarke koja postize dobre rezultate. Ja prvi ne volim Sakotu i mislim da je los trener ali sam zadovoljan sto mu uprava daje odresene ruke i sto mu daje sansu na duzi period jer se tako stvaraju dinastije i dozvoljava teneru nesto da ucini, a ne manijakalnim menjanjem trenera na prvi poraz. I za kraj posle mukotrpne 4 godine konacno smo konkurentni Partizanu po igrackom kadru. Samo to treba uklopiti, a to nije upravi posao. Znaci treba vremena, ekipa je kasno formirana i fali nam mozda jos jedan centar, igra treba manje da se zasniva na Gurketu, ali van toga sam zadovoljan. Pozz

kololoco:
Nije mi jasno zasto neko zeli da otera najbolju upravu koju smo ikada imali! Bukvalno! Shavtite da smo pre 4 godine bili u *****! Ja sam isao u halu sportova protiv Beopetrola na utakmicu za opstanak u ligi gde smo jedva pobedili i to mnogi tvrde da je bila namestena utakmica. Rasformirana nam je skola bila, strucni kadar, bez igraca! I sve je iznova trebalo dizati. A to je dug proces. Oni su krivi sto su pogresno procenili da to moze za krace vreme nego sto realno treba. Takodje niko ne uzima u obzir da de fakto Partizan ima pravo prece kupovine. Posto ljudi igrajuEvroligu svako normalan ce pre kod njih da ide i za manje pare nego kod nas. To je kao da sada Inter i Juventus traze igraca. Svako ce pre da prihvati ponudu Intera nego da igra drugu ligu sa Juveom. Tako su nam oteli Tepica isped nosa. Tako sve nase najbolje igrace do pre neku godinu su doodili. Ova uprava je naprimer prva spustila saku i zabranila Vitkovcu prelazak u Partizan. Ponovo radi skola kosarke koja postize dobre rezultate. Ja prvi ne volim Sakotu i mislim da je los trener ali sam zadovoljan sto mu uprava daje odresene ruke i sto mu daje sansu na duzi period jer se tako stvaraju dinastije i dozvoljava teneru nesto da ucini, a ne manijakalnim menjanjem trenera na prvi poraz. I za kraj posle mukotrpne 4 godine konacno smo konkurentni Partizanu po igrackom kadru. Samo to treba uklopiti, a to nije upravi posao. Znaci treba vremena, ekipa je kasno formirana i fali nam mozda jos jedan centar, igra treba manje da se zasniva na Gurketu, ali van toga sam zadovoljan. Pozz

Све је то лепо и тачно, али ја имам замерке што се они задовољавају овим што Звезда има сад, а то је ништа. Кад дође крај сезоне, опет ће пола играча отићи, јер су готово сви играчи потписали једногодишње уговоре, то је пракса задњих година. И што је најгоре сваке године иста прича, о тој фамозној јебеној сезони, сви се спрдају са нама због тога. Плус лоша селекција играча, пусте Витковца па се после кука како Гуровић игра 40 минута по мечу, центра никако да доведу, жгољави Мишановић им први центар већ другу сезону. Онда састав руководства, Жежељ за којег немам благе везе ко је и шта је, чиме се бави, одакле он у кошарци, исто тако и Анђелковић и остали...

Цена је 200 динара трибине, а организованог навијања мислим да неће бити, сутра велики број делија, а неки и вечерас крећу за Косово, сутра је куп.

Победишмо вечерас, али замало да изгубимо, после +18 на полувремену дозволили смо да приђу на +1 пред крај утакмице, срећа па смо после дуже времена успели да победимо у тесној завршници. Антић је био сјајан, на радост појединих форумашица :) Навијање коначно организовано, мада не много бројно али довољно...

Video sam samo kraj na FOX-u. Ko njima dade da prenose, retko kad ubodem da vidim šta ima tamo jer još uvek nemaju ni ljudski program.
Ono što sam video na kraju je bilo tu i tamo. Mnogo grešaka, ali s obzirom da je Zvezda imala veliku prednost i bilo je za očekivati pad u igri. A i Uniks (valjda se tako piše Dinamo :D ) nije ekipa za bacanje.

Sve u svemu iz utakmice se mogu izvuci dva zakljucka. Pod jedan da nam je neophodna dobra cvrsta petica jer su nam najbolji visoki igraci Tadija i Pero koji su realno krilni centri dok je Popovic sa svojom katastrofalnom odbranom i jednoumljem u napadu dobar za zamenu i dok je Misanovic nazalost deluje nazadovao u odnosu na prethodnu godinu. Jedan Kebu Stjuart bi zlata vredan bio ovde. Drugo je da imamo trenera koji dobro selektira tim ali koji katastofalno vodi utakmice. Imam utisak ponekad da zeli da izgubi! Cini izmene (ili ne cini kao danas sa Milosevicem) koje mislim da svakome u publici su ocigledno samobistvene i svaki put se ispostavi da je svako u publici u pravu i da je Sakota opet ispao magarac. Uzas. Treca stavka je da bi nam dobro dosao Ceda ali covek je trazio da ide u tu se nema sta. Vucurovic nije nista specijalno pokazao, ali imao je par dobrih momenata u odbrani i mozda moze da bude ok zamena cisto da se silovatelj Gurke odmori. Jedino sto bih zeleo je da vidim jednu utakmicu u kojoj Gurovic ne igra dobro, a da dobijemo. Kad se to dogodi znacemo da smo na dobrom putu. Ovako cemo uvek pusiti od grobara jer oni znaju sa njim. Pozz

Gurović sportista meseca velikog srca
Milan Gurović krilni košarkaš Crvene zvezde proglašen je od strane Sportskog društva „Crvena zvezda“ i Zvezdine revije za sportistu meseca oktobra.

Gurović je trenutno najkorisniji igrač NLB lige i najbolji strelac ULEB kupa, a specijalnu plaketu i trofej dobio je od Slobodana Vučićevića, predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

Ni ovoga puta specijalni žiri koji bira Zvezdinog sportistu meseca nije imao lak posao. Mnogi Zvezdini takmičarik u oktobru su ostvarivali zapažene rezultate – fudbaleri i rukometaši su prvi na tabeli, vaterpolisti su ostvarili dobar rezultat na međunarodnoj sceni, teniser Boris Pašanski je bio odličan na turnirima u Južnoj Americi, a Jasna Šekarić je zvanično druga strelkinja sveta za ovu godinu. Na kraju je sa razlogom izbor pao na Gurovića, koji je svojim igrama i emocijama pokazao kako se brane boje voljenog kluba.

Naš košarkaš je kao najbolji sportista Zvezde dobio i novčanu nagradu od 40.000 dinara, koju je odmah prosledio deci bez roditeljskog staranja iz doma “Dragutin Filipović Jusa” na Vračaru

Www.kk-crvenazvezda.net

Антић у идеалној петорци Улеба за друго коло.

Прегажен :D Вечерас је лепо било бити Делија, у препуном Пиониру.Сјајни Гуровић, мада су и остали заслужили све похвале. Још сам под утисцима...

oooooooo ko to kaze da je zvezda mala
nije mala jeb*la reala!!!!!!!

iskreno ja sam mislio da ce da se opuste u zadnjoj cetvrtini....ali sjajni Gurovic!!!!mislim covek nije normalan,kada ga krene krene!!!!!
krivo mi je sto Aleksandrov nije usao malo,ali dobro je!!!!!

POZZ ZA SVE DELIJE!!!!!!!!!

Back