******ci jedni... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto crvenis :wink:Srculence:Ma hvalalimunada:Srculence:Cmok,cmok,cmoklimunada:Tri poljupca hocu ja,necu jedan,necu dva...![]()
![]()
Ma srce si... :wink:ops:
Limunado jesi li danas slatka ili kisela![]()
A ja htela a stavimtimmy:sto crvenis :wink:Srculence:Ma hvalalimunada:Srculence:Cmok,cmok,cmoklimunada:Tri poljupca hocu ja,necu jedan,necu dva...![]()
![]()
Ma srce si... :wink:ops:
Limunado jesi li danas slatka ili kisela![]()
eee,limunado...ti se samo nesto secas :wink:limunada:Ej,a sjeca li se ko nekog sampona kiss me :shock:
Evo od mene poljupcic od srca za cvetica i limunaducvetic:eee,limunado...ti se samo nesto secas :wink:limunada:Ej,a sjeca li se ko nekog sampona kiss me :shock:
zvao se kiss me-musk(podseca me na neko letovanje)
evo i poljupcic za limunadu![]()
Srculence:cvetic:eee,limunado...ti se samo nesto secas :wink:limunada:Ej,a sjeca li se ko nekog sampona kiss me :shock:
Sta cu kad sam stara...jedino baka starija od mene. :wink:![]()
Evo od mene poljupcic od srca za cvetica i limunadu![]()
Od srca srcima...Umalo ne upitah je l se ko sjeca...
![]()
Lens:JOVANA77:
Ili mozda odredjenog vojnika?8) :wink:
kad bi saaamo, samo smele to....(male usne)Betty:Lens:JOVANA77:
Ili mozda odredjenog vojnika?8) :wink:
ALI: svoje MAAALE usne bi i ma dale
sunrise:cccc sve ste se ubalavili od tolikog cmakanja....ljigaljijada... 8)
slatka kao medic:limunada:sunrise:cccc sve ste se ubalavili od tolikog cmakanja....ljigaljijada... 8)
Sta ti imas protiv cmakanja?![]()
![]()
Nemoj sad da te poljubim iz inata...ili ipak da kazem baki da te poljubi?
![]()
nemoj keve ti, povraticu...
cvetic:da cmoknem i ja nekoga danas.. :wink:
![]()
limunada:Hehe,to me svi pitaju...Zar se ne vidi da sam prilicno slatka...a tek dok se izljubim sa svima...
![]()
treba mi poomoc o ljubljenu aj ako hoces odgovori hvalaSrculence:Cmokic i za BusturuBustura:A meni nema
![]()
![]()