KISS

Kiss bi trebali da dodju na mor rodjendan, pa se vidimo tamo ko kod bude dolazio...ja cu biti onaj sto se nije nasminkao :) btw. ja od Kiss dvd-a imam samo Symphony i Exposed.... ali muzike imam cini mi se sve, i solo i live albume i noramlne i neke pesme kojih nisam nasao na plocama...

Poštovani,

Lupa Promotion i Terra Nostra Promotions imaju čast da Vam najave dolazak nekih od najvećih imena svetske muzičke scene u naš glavni grad.
Reč je o hard rock grupi KISS, jednoj od najvećih koncertnih atrakcija planete, koji će nastupiti 15. maja na stadionu Tašmajdan u sklopu turneje ALIVE:35, koja je možda i poslednja u prebogatoj karijeri sjajne grupe iz SAD, i o Lenny Kravitz-u, kantautoru iz SAD, koji je zaslužan za postojanje nekih od najvećih svetskih hitova kao što su It Ain't Over 'Till It's Over, Are You Gonna Go My Way, I Belong To You, Fly Away, Where Are We Running...
Lenny će koncert održati 24. Jula u Beogradskoj Areni, u sklopu turneje Love Revolution tour 2008.

Cene karata za ove izuzetne događaje su sledeće:

KISS
-Jedinstvena cena karte-2100 dinara

Lenny Kravitz
-Parter 2200 dinara
-Tribine I kategorija 2500 dinara
-Tribine II kategorija 2200 dinara
-Tribine III kategorija 2000 dinara
-Tribine VIP 3500 dinara
-Lože 12000 dinara

Karte se mogu nabaviti preko svih prodajnih mesta Eventima, Card Servisa, Bilet Servisa, kao i preko našeg Call Centra 011-324-2774, ili putem formulara koje možete naći na www.terranostra-promotions.com

XA, imacu para...Jeeeeeeeeee... i ici cu........
Ali ne mogu da se shminkam, cert mi je odmah posle shkole(btw. i pored shkole)
Ima tamo neka rupa u reshetkama kod tasha, prema terenu za fudbal u V gimn...
Moji ortaci su tu prolazili kad su ishli na DJ_eve...

Back