Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD
cuvaj sminku
Procitala sam... Strasno. E samo kad je Ceca bila na konceru! Pu! :mad:
![]()
![]()
Ma nista se ja za nju ne brinem, ta kad pocne cicama da samara ima svi metalci da uce od nje sta je sutka.
![]()

Ja cu nositi marte... Samo ne verujem da ce ovaj put da dodje kad joj je bivsi vec fosilni ostatak, a i ako dodje, bice to vip tretman u backstageu. Ma znala sam da je groupy. Njeno srce je pile, kad smo vec kod ofucane kokoske.
Eeeeeeeehehehehe, znas onu scenu iz A2, kad kad NIkola izgazi onog Sofijinog frajera... Buuuhahahahaha!

Pa zasto? Nemoj nam to raditi!
Ja ne znam kako cu kes sakupiti. Bicu sponzorusa na kratko :-D

I ja sam imala toliko godina kad su oni prvi put dosli.
Oooo, da Peppersi. Haos i anarhija. Kad se samo setim... Ma meni je sve bilo dobro sem onog pljuska, saobracajnog kolapsa i katastrofalne organizacije. Ali u fan pitu je bilo ok! Ma samo da se nesto dogadja, da ludujemo i meni super. Ali potpuno razumem tvoje roditelje.
Nista, ako se ne predomisle ispricacemo ti kako je bilo, ako bude. Ako ne otkazu. Puj puj puj, e ako sam sad urekla, 100 sklekova!![]()

Idem! Idem!
Čim može moja mlađa sestra na buđavi TH, mogu i ja na KISS
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hoću da čujem sve
I Rock and Roll All Night, i I was made for loving you, i I still love you, i Forever (živim za tu pesmu), i You make me... Ma sve, sve, sve!!!
Joooj, kako sam happy!!!!![]()