Kinu napala nova pošast: Pojavila se bubonska KUGA

Sustina je da ja mislim atreba da izbegavamo sve sto rade Ameri u ishrani.

Interesantno je kako u Americi koja prednjaci u mnogim oblastima zdravlje postaje sve gore. Sve su deblji, sve su bolesniji. Svi su alergicni na nesto, imaju mnogo dece sa posebnim potrebama, u svetskom vrhu su sa autizmom, imaju mnogo zavisnika......Jednostavno nacija koja se samounistava.

A sto je najgore mi idemo tim putem. Nismo mnogo bolji.
Жилави смо ми, и тежимо за слободом. Ја не бринем за нас, а нисам оптимиста по опредељењу.

Pa da posast zvana junk food a tom temom se niko ne bavi.

TO treba zabraniti to je donelo vise problema od svih kineskih sismisa zajedno.

Ne, nego je taj poremecen narod nama doneo tu posast, junk food i razne pice stvar su izbora,
a kod ove kineske poshasti ja izbor nemam.
Nego sto to Kinezi ne zabrane ( taj junk food)?U Kini postaje ozbiljan problem dijabetis, nenormalna debljina.

Sve posasti su nam dosle iz Kine, a to je kuga, boginje, razni hongkong gripovi, svinsjki i kokosji,sarsovi,
a sada i ova koja ce nas urnisati.
FOREIGN201511261621000263730663874.jpg
suedamerika-verfettet-kinder.jpg

Ne, nego je taj poremecen narod nama doneo tu posast, junk food i razne pice stvar su izbora,
a kod ove kineske poshasti ja izbor nemam.
Nego sto to Kinezi ne zabrane ( taj junk food)?U Kini postaje ozbiljan problem dijabetis, nenormalna debljina.

Sve posasti su nam dosle iz Kine, a to je kuga, boginje, razni hongkong gripovi, svinsjki i kokosji,sarsovi,
a sada i ova koja ce nas urnisati.Pogledajte prilog 725755

Kako da ti kazem ti mozes da kacis slike kakve zelis o stvarnosti govore brojevi:

Chinas-obesity-rate-compared-to-other-countries.jpg

Steta je sto ne zabrane junk food jer je kineska kuhinja mnogo zdravija.

Posle ovoga mi se stvarno ne ulazi u kineski restoran, ono nikada.

Ja sam prestala da uopste i pomisljam na kineske restorane kada sam citala, slusala, gledala da
Kinezi po Evropi ne umiru, konkretnije, do sada nijedan Kinez nije umro jer niko nikada nije prijavio smrt Kineza.
Onda je tu prica isla dalje u pravcu sta zapravo oni rade sa lesevima umrilih:mrgreen:
Pomenuti su tu i restorani. Daleko im lepa kuca.

Ja sam prestala da uopste i pomisljam na kineske restorane kada sam citala, slusala, gledala da
Kinezi po Evropi ne umiru, konkretnije, do sada nijedan Kinez nije umro jer niko nikada nije prijavio smrt Kineza.
Onda je tu prica isla dalje u pravcu sta zapravo oni rade sa lesevima umrilih:mrgreen:
Pomenuti su tu i restorani. Daleko im lepa kuca.

Ne lupetaj.

- Do sada smo imali dosta slučajeva kremacije kineskih državljana.
Porodica, supružnici ili deca preminulog, ili u retkim slučajevima roditelji dece, podnose zahtev za kremiranje i nakon šest meseci su u obavezi da preuzmu urnu. Da bi je preuzeli, neophodno je da od kineske ambasade donesu potvrdu o mestu gde će ta urna biti položena u Kini. Oni to znaju i uredno pribavljaju dokumentaciju. Najniža cena kremacije je od 45 do 50.000 dinara. Do sada nismo imali nikakve posebne obrede, a ako ih imaju, to verovatno obavljaju u Kini - kažu u Upravi groblja Lešće.
https://www.telegraf.rs/vesti/288190-misterija-resena-kineze-u-srbiji-kremiraju-na-lescu

Iskreno, Kinezi me trenutno, ako bih pravio paralele, najvise podsecaju na termite.

Jesce celu fckn planetu dok se sve ne urusi.

A posle iskustva sa koronom i skrivanja informacija, ako kazu da 'postoji opasnost prenosenja sa coveka na coveka', nimalo me ne bi zacudilo da je do transmisije vec doslo.
Na kantonskom jeziku se Kinez kaže "skakavac."

Ako cemo tako da razmisljamo i pacov je doneo radna mesta u farmaceutskoj industriji- prave se vakcine,...... prave se maske.....
I sad neko profitira.

Ali zdav mozak ne razmislja tako.

"Junk food" je deset puta gora posast od jednog virusa jer je non stop tu.

tebe niko ne tera da jedes junk food...sta vise junk food je u srbiji prilicno skuplji od domace kuhinje i zdrave ishrane. maske smo primorani da nosimo, pod pretnjom kazne, i to zbog kineza. umesto da imamo lepo leto, mi sve zatvaramo, ljudi ostaju bez posla, nosimo maske na 30 stepeni i u autobusima bez klime.

Back