Kinu napala nova pošast: Pojavila se bubonska KUGA

https://www.novosti.rs/vesti/planet...bonska-KUGA-a-ovo-je-glavni-simptom-infekcije
Zdravstvena komisija grada Bajanura u Unutrašnjoj Mongoliji upozorila je na rizik od prenosa infekcije sa čoveka na čoveka i apelovala na građane da preduzmu preventivne mere
Ovaj virus, onaj virus, sad i kuga. Šta će nam još doneti naši kineski prijatelji?

Kugu , koliko se sećam, izazivaju bakterije a bubonska kuga je poznata hiljadama godina unazad. Oteknu ti linfne žlezde kao loptice za tenis. Danas se to leči ali Azijati su igleda poznati po nehigijeni. Otud i kuga.

Kugu , koliko se sećam, izazivaju bakterije a bubonska kuga je poznata hiljadama godina unazad. Oteknu ti linfne žlezde kao loptice za tenis. Danas se to leči ali Azijati su igleda poznati po nehigijeni. Otud i kuga.
Azijati su bas naprotiv poznati po HIGIJENI. Japanci pogotovo. A u vezi kineske ishrane-teme koja se pojavi svako malo-daj ljudi CITAJTE KNJIGE!!! Znaci-ne Google gde mogu ja da napisem sta hocu nego KNJIGU gde je neko edukovan za nesto pisao...Znaci-ta neka extremna hrana u Kini je ILEGALNA!! Vece nekoliko deceniaj unazad. I te stvari-fetus od jagnjeta, i slicne bljuvotine-su jako skupe ali je CRNA BERZA kod njigh...Tako da to jede ono 0,00 neki PROMIL ljudi...Dalje kao sto neko rece-i kod nas se jede a i svuda po svetu-negde puzevi, zabe, kod nas "beli bubrezi"tj mooda od zivuljki, tamo u Australiji mislim oni debeli crvi, itd. Sta mislte sta su ljudi jeli u Evropi, nebitno-rat je, opsada niko ne moze napolje-hrane nema? Mislite da se nsu krkali-misevi, pacovi, sve sto trci,leti, skace..? >Samo da je stomak pun...E sad u Kini je od toga napravljena tradicija a jeste, veruj e se da neka"egzoticna"jela pospesuju-svasta nesto-potenciju, dug zivot itd. Ima i kod nas slicnih gluposti koliko hoces...

To su te istocne vrednosti kojima *******i teze.

Verujem da treba da usvojimo americke navike ishrane
09192012_Obesity_article.jpg

Pogledaj na sta lice Ameri a na sta Kinezi pa mi kaze ko ima bolju i zdraviju ishranu.

Kinezi jedu mnogo povrca i kuvanu hranu za razliku od Amera.

Veruj mi da sam provela dovljno dugo vremena u SAD i dovoljno dugo u Kini da mogu da ti kazem da je gojazna osoba u Kini pre izuzetak nego pravilo. Ovde sam 2.5 godine.
Sto se tice Amerike situacija je obrnuta.
Mozda u manjem broju,ali ipak postoji.
Ipak Kineza ima mnogo vise,siromasnije zemlja,drugacija kultura,verovanja,odnos prema hrani...
Postoji xyz faktora zasto je to tako....

Uz odgovarajucu postupak obrade i stakor tj.pacov moze da bude hrana koja ne steti coveku....
Problem nastaje ako se jede sirovo,zbog nekih uverenja starih par hiljada godina....

Tako i zmija, samo ako ne spremis tj. termicki ne obradis kako treba, NAJEBO SI.

A ako si dosao do toga da jedes stakore i zmije, znaci da ti u drzavi bas ne ide najbolje.

Tako i zmija, samo ako ne spremis tj. termicki ne obradis kako treba, NAJEBO SI.

A ako si dosao do toga da jedes stakore i zmije, znaci da ti u drzavi bas ne ide najbolje.
Ima ih puno milijarda i 400 miliona,zamisli kada bi se hrana birala,te necu od buta zilavo je,te necu od vrata nema masnoce,te necu svinjetinu nije zdrava,ko jos jedne kokosije nogice,bele bubrege i svinjska pluca.
Zato se tamo sve iskoristi 100%....

Kinezi žderu šišmiše, divlje mačke i pacove, šire zoonoze po svetu svakih par godina.

Reakcija na Krstarici: "ohoh đe će Amerika znaš ti bajo moj kako se u Amerci loše ije i pije??"

Debilno na kvadrat.
Ne nego je neko pomenuo "istocne vrednosti"

Kakve veze imaju vrednosti sa ovim.
A ako vec pricamo o hrani ne vidim da se iko zgrazava nad onim sto nam dolazi sa zapada.

Ima ih puno milijarda i 400 miliona,zamisli kada bi se hrana birala,te necu od buta zilavo je,te necu od vrata nema masnoce,te necu svinjetinu nije zdrava,ko jos jedne kokosije nogice,bele bubrege i svinjska pluca.
Zato se tamo sve iskoristi 100%....

"Ko ih jebbe sto nisu ucili skolu".

Niko ih nije terao da se taslace ko ludaci.

Back