perina
Početnik
- Poruka
- 12
Galadriel hvala ti na informacijama, i tebi i Fibi šaljem pozdrave iz Kaštela.!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javljaj nam kako Rina napreduje,a ja i Fibi cemo,po mom diplomskom,postaviti slicice pa ces videti kakav je ona sasavi "kinescic".Pozdrav za tebe i Rinu od Jelene i Fibi iz Cacka
Fibiiii
Moja ljubav,sreca i obozavanje.![]()

Cene su slicne-golokoza stenad su od 1300-1500 evra a powderpuff od 500-1000.

Ona i Ignis su brat i sestra iz I legla (mama Erakhleia Avokaduh a tata Moonswift Swaloow Indigo).
Ignis je vec otisao kada sam ja dosla kod g-dje Zorice po Fibi,tako da ga nisam videla.Super,vec je postao JCH
Veliki poljubac za Ignisa od mene i Fibi.Mi idemo na prvu izlozbvu 20.septembra pa mozda i Fibic osvoji neku titulicu.Kaliopi je isto medena mada smo mi malo pristrasni prema braticu.Malooo...

Nije sto je Fibin bratic

Preslatki su vam kucovi

Valjda cemo se negde sresti i uzivo.
Inace,meni je jutros stigao mail od g-dje Dragic da ima za Fibi jednog muzica-zove se Kalisto Mali Zmaj.On je Kaliopin rodjeni brat.
Mnogo je sladak.Ako se dogovorimo,Fibi uskoro dobija muzica.
Fibi je komplet zauzela moj krevet obzirom da spava pruzena celom svojom duzinom,a posto je nemirna kao buvica preko dana
,nastavlja tako nemirno i da spava-okrecuci se,gurajuci me,cas joj je glava na mom vratu,cas njusku nasloni do moje usne skoljke pa mi hrce u uvo i tako....
Inace,svi golokozi psi imaju vecu temperaturu tela od ostalih pasa.Fibi zimi u krevetu bude kao elektricno cebence 

Videcemo.

Prespavala je u kolima.
Onda se vidimo na CACIB-u u decembru.Ali ako bude sunasca,eto mene i Fibica u Debeljaci da vam gnjavimo Lea.Svima sam pricala kako je meden.