gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Kako su slatki 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam 6 malih kuca....
pa ne zaboraviti na Fibi,i ona naravno trazi paznju,
,onda moj novi decko
..Planirala sam za vikend da ukljucim kameru,pored svakodnevnog fotografisanja,da se beke snimaju.Vec su malo porasli,pocinju da besne i laju (jaooo,ti pokusaji lajanja su stvarno da se covek iskida od smeha
).Postavicu snimak da vidite kako su sasavi.

Jaoooj PRESLATKI SUUUUU!!!!!!! 

Potpuno sam se oduševila 

ali sam im se oduševljavala i na budimpeštanskim izložbama, nekada davno... Pitam se kakvog su karaktera?
Vrlo su aktivni,obozavaju da se igraju,oprezni su i veoma lajavi (barem oni koje ja poznajem
).To sto vole da laju ne znace da su zli i da bi povredili nekoga.Ne!Oni su ustvari malo zvonce koje vam najvljuje goste,pre nego li gost pritisne pravo elektricno sam sebe da najavi
.Takva je moja Fibi.
Sada je specijalno na oprezu jer ima stence.Umalo da zaboravim-ovi psi su i jako hrabri iako su ovako maleni i odaju utisak krhkog i neznog psa.Ako bi neki pas,cak i dosta veci,krenuo da napadne Cubica,budite sigurni da Cubic nece bezati vec ce uzvratiti istom merom (opet ja kazem,oni koje poznajem).Fibi se prosle godine zaletela i napala vucijaka,muzijaka,koji je hteo da se igra sa njom,ali je bio malko nespretan pa je Fibi,posle pola sata rezanja i teranja istog "pukao film".Zamalo pa da ga ujede.Pas je potpuno ostao u soku.
Mi,da ne pricam....

Potpuno su neodoljivi 
Mnogo su bili slatki.Naizmenicno su gurali jedno drugo.Na kraju je prva izletela najmanja zenkica Poppy.Hrabro,moje srce slatko....
Posle su svi izleteli na siguran teren kao iz katapulta.
E,to je malo teze slikati.Evo kako na kraju svega-spavaju.
Isto tako sasavo kako se i ponasaju....

Divni suuuuuu!!!!!!!!!!! Počela im je i dlaka da raste
joj kako su smešni

Bas smo se vezali za njih...
Sada im je 11. nedelja...
, stavrno, ko bira teško će se odlučiti za jednog.