Kina, vodeća sila 21. veka (ali stvarno)

Nije taachno za abortuse, u odnosu na broj stanovnika i Rusija i Amerika, a i Srbija ima mnogo vishe. Za ubistva si u pravu ali to nisu neistomishljenici vec izdajnici. Shto se ateizma tiche, Srbija je nadam se 1945 raskrstila sa Bogom i nece se vracati toj gluposti zvanoj religija. Tako da chetnik, ako hocesh da verujesh u Boga, pravac Amerika.
Преко 90 % Срба..верује у Бога и сматра себе Православним!
Тако да ваша бољшевичка шупља није прошла!
Колико ти знаш о било чему..види се из твоје тврдње да Руси немају ИЦБМ.
И у кини се плаћа за треће дете...пошто је већина људи толика сиротиња приморани су да врше абортусе!

Преко 90 % Срба..верује у Бога и сматра себе Православним!
Тако да ваша бољшевичка шупља није прошла!
Колико ти знаш о било чему..види се из твоје тврдње да Руси немају ИЦБМ.
И у кини се плаћа за треће дете...пошто је већина људи толика сиротиња приморани су да врше абортусе!

Koliko Srba ide u crkvu redovno?
Rusi su imali nekada ICBM, ali im je proshao vek upotrebe, a novi nisu pristizali u nekom znachajnom broju, tako da sad imaju svega nekoliko raketa Topolj.
Nisam rekao da u Kini nema abortusa, ali u odnosu broj stanovnika u poreedjenju sa Srbijom, to je zanemarivo. U Srbiji se rodi tek svako trece zacheto dete, a u Rusiji svako chetvrto. Veliki vernici, nema shta.

Rusi su imali nekada ICBM, ali im je proshao vek upotrebe, a novi nisu pristizali u nekom znachajnom broju, tako da sad imaju svega nekoliko raketa Topolj.
Nisam rekao da u Kini nema abortusa, ali u odnosu broj stanovnika u poreedjenju sa Srbijom, to je zanemarivo. U Srbiji se rodi tek svako trece zacheto dete, a u Rusiji svako chetvrto. Veliki vernici, nema shta.

По мени, у праву си, али ствари иду полако на боље. Српске грешке из 20. века би неке народе коштале њиховог постојања, видећемо да ли ћемо се извући. оно што на жалост вуче да ће бити јесте да ћемо постати другоазредни народ на Балкану. На нама је да то спречимо, да нас после деца не проклињу. Dum spiro, spero.

А за Кинезе, био сам годинама у вези са студенткињом кинеског, па сам свашта и видео и научио. Мени је фасцинантно како су Кинези поптуно убеђени да су они најцивилизованији народ на свету а да ј све остало само багра за коришћење. Свако има своје предрасуде.

Мени се чини да ће Кина бити главна сила друге половине овог века, али зато индија главна сила свих осталих векова, јер тамо нема забране на рађање деце, па их јесве више и више и прешишаће Кину врло брзо, ако већ нису, по броју становника.

На жалост, шансе за велики рат цивилизација су све веће и ми томе немамо шта да се радујемо, јер смо до сада доказали да смо неспособни да узвучемо корист од таквих ствари. Што би било добро да овог пута будемо мало лукавији...

за сада ми мирише да ће са једне старне бити Запад плус Индија а са друге муслимани плус Кина. Где ли ће бити Русија? Где ли ћемо бити ми? И шта ће остати ако се то лудило деси?

Мени се чини да ће Кина бити главна сила друге половине овог века, али зато индија главна сила свих осталих векова, јер тамо нема забране на рађање деце, па их јесве више и више и прешишаће Кину врло брзо, ако већ нису, по броју становника.

за сада ми мирише да ће са једне старне бити Запад плус Индија а са друге муслимани плус Кина. Где ли ће бити Русија? Где ли ћемо бити ми? И шта ће остати ако се то лудило деси?

Indija ima daleko veci prirodni prirashtaj, negde oko 2025te prestizhe Kinu. Medjutim, Indija u mnogo chemu zaostaje za Kinom, pa zbog toga ima manji ekonomski rast.

Teshko ce Amerika pridobiti Indiju, poshto joj je saveznik Pakistan. Po meni najverovatniji su konflikti izmedju Indije i Pakistana, kao i izmedju Rusije i Kine.

Indija ima daleko veci prirodni prirashtaj, negde oko 2025te prestizhe Kinu. Medjutim, Indija u mnogo chemu zaostaje za Kinom, pa zbog toga ima manji ekonomski rast.

Teshko ce Amerika pridobiti Indiju, poshto joj je saveznik Pakistan. Po meni najverovatniji su konflikti izmedju Indije i Pakistana, kao i izmedju Rusije i Kine.

svaka ti je zlatna ;)

Indija, Kina, Rusija su upucene jedna na drugu.

Poslednja izmena:

Редовно иде колико иде...када погледам шта комунистички медији и странке сервирају, добро ико иде...
За почетак су се сетили шта су!

А мало тај проценат боље размотри!

Редовно иде колико иде...када погледам шта комунистички медији и странке сервирају, добро ико иде...
За почетак су се сетили шта су!

А мало тај проценат боље размотри!

Bog postoji, ali je zao. Ako zhelish o tome da diskutujemo, predji na Religiju.

http://www.net.hr/vijesti/svijet/page/2009/04/16/0209006.html Kina finacira i obučava Indijske komuniste da preuzmu vlast nad Indijom ako ta velika demokracija padne u ruke Kini onda ce ta zemlja postati najača supersila na svijetu koja ce biti prijetnja SAD-u i Rusiji zato što Kina želi preuzeti sibir a sa druge strane podržava komuniste u Nepalu,Sj Koreji,Tajlandu i Taiwanu.

Nama je u interesu da Ameika ili nato ne budu jedina velika sila .A ko ce drugi biti da li Rusija ili Kina nije vazno sa oboje smo dobri, mozda smo vise upuceni na Ruse ipak mi se cini da kinezi imaju vise sanse .
Definitivno je Amerika odsvirala svoje i pitanje je da li je ova kriza ekser u kovceg diktature SAD u svetu.

Zar nije sinoc to bila Rusija? :lol:

SVe jedno ko ce odci ... Kurta ili Murta . Nama posto nam vise odgovara Murta , tj. Rusija bilo bi nam bolje da Rusija zauzme poziciju Amerike .

ALi sustinski isto goovvno samo drugacije zapakovano . Takav je sistem ***. Svetski poredak .

Piramidalni Svetski Poredak ... jos su egipcani cinimi se crtali kako ljudi stoje na ljudima , kako se visina povecava , sve je manje ljudi , dok je na dnu pirami de najvise ljudi . Kada padnu ovi na dnu cela piramida se rusi ...

Back