- Poruka
- 2.416
Ovo je rasisticka tvrdnja.
Ja kao Sloven IMAM pravo da prezirem sopstveni narod, tj. grupu naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je rasisticka tvrdnja.
Ja kao Sloven IMAM pravo da prezirem sopstveni narod, tj. grupu naroda.
Преко 90 % Срба..верује у Бога и сматра себе Православним!Nije taachno za abortuse, u odnosu na broj stanovnika i Rusija i Amerika, a i Srbija ima mnogo vishe. Za ubistva si u pravu ali to nisu neistomishljenici vec izdajnici. Shto se ateizma tiche, Srbija je nadam se 1945 raskrstila sa Bogom i nece se vracati toj gluposti zvanoj religija. Tako da chetnik, ako hocesh da verujesh u Boga, pravac Amerika.
Преко 90 % Срба..верује у Бога и сматра себе Православним!
Тако да ваша бољшевичка шупља није прошла!
Колико ти знаш о било чему..види се из твоје тврдње да Руси немају ИЦБМ.
И у кини се плаћа за треће дете...пошто је већина људи толика сиротиња приморани су да врше абортусе!
Koliko Srba ide u crkvu redovno?
Rusi su imali nekada ICBM, ali im je proshao vek upotrebe, a novi nisu pristizali u nekom znachajnom broju, tako da sad imaju svega nekoliko raketa Topolj.
Nisam rekao da u Kini nema abortusa, ali u odnosu broj stanovnika u poreedjenju sa Srbijom, to je zanemarivo. U Srbiji se rodi tek svako trece zacheto dete, a u Rusiji svako chetvrto. Veliki vernici, nema shta.
Мени се чини да ће Кина бити главна сила друге половине овог века, али зато индија главна сила свих осталих векова, јер тамо нема забране на рађање деце, па их јесве више и више и прешишаће Кину врло брзо, ако већ нису, по броју становника.
за сада ми мирише да ће са једне старне бити Запад плус Индија а са друге муслимани плус Кина. Где ли ће бити Русија? Где ли ћемо бити ми? И шта ће остати ако се то лудило деси?
Indija ima daleko veci prirodni prirashtaj, negde oko 2025te prestizhe Kinu. Medjutim, Indija u mnogo chemu zaostaje za Kinom, pa zbog toga ima manji ekonomski rast.
Teshko ce Amerika pridobiti Indiju, poshto joj je saveznik Pakistan. Po meni najverovatniji su konflikti izmedju Indije i Pakistana, kao i izmedju Rusije i Kine.
Koliko Srba ide u crkvu redovno?
Rusi su imali nekada ICBM, ali im je proshao vek upotrebe, a novi nisu pristizali u nekom znachajnom broju, tako da sad imaju svega nekoliko raketa Topolj.
Nisam rekao da u Kini nema abortusa, ali u odnosu broj stanovnika u poreedjenju sa Srbijom, to je zanemarivo. U Srbiji se rodi tek svako trece zacheto dete, a u Rusiji svako chetvrto. Veliki vernici, nema shta.
Редовно иде колико иде...када погледам шта комунистички медији и странке сервирају, добро ико иде...
За почетак су се сетили шта су!
А мало тај проценат боље размотри!
http://www.net.hr/vijesti/svijet/page/2009/04/16/0209006.html Kina finacira i obučava Indijske komuniste da preuzmu vlast nad Indijom ako ta velika demokracija padne u ruke Kini onda ce ta zemlja postati najača supersila na svijetu koja ce biti prijetnja SAD-u i Rusiji zato što Kina želi preuzeti sibir a sa druge strane podržava komuniste u Nepalu,Sj Koreji,Tajlandu i Taiwanu.
Tooo, komunistichka Indija.![]()
![]()
Zar nije sinoc to bila Rusija?![]()