Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sviđam se toj sponzi,ali ona se meni ne sviđa.Mislim da preterano drkaš na čke sa instagrama.
---
I da ne zaboravim: ne'š.
mislim da ima odvishe velike siseMeni je ona stvarno jako lijepa zenska,samo ima loš ukus za muške. Svaki dečko joj je bio propalica. Sadašnji je i propalica,lazov i prevarant. Divna kombinacija![]()
šta joj fali ako joj preko lubanje meteš poklopac od bombonjereKakva chka brate. I skroz je all biznis asertivna. Vidi joj se u ocima prodornost. Karijerna. Nisam joj dorastao jbg.
Mislis da tad ne bi rekla nesh?šta joj fali ako joj preko lubanje meteš poklopac od bombonjere
kako ne stari.ona voli propalice,ne kazem da si ti propalica ali imas sanse ako bi malo glumio propalicuKakva chka brate. I skroz je all biznis asertivna. Vidi joj se u ocima prodornost. Karijerna. Nisam joj dorastao jbg.
malo da. to me odbija od nje hahamislim da ima odvishe velike sise
Jel? Znas je da me upoznas s njom. Kazi joj da volim kinkarije.kako ne stari.ona voli propalice,ne kazem da si ti propalica ali imas sanse ako bi malo glumio propalicu