- Poruka
- 29.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nopeЖИВ И ЗДРАВ ДРУГ КИМ ..

Или у село па да слетим у сред авлије 
Mozda je ziv, ali zdrav, to sigurno nije.ЖИВ И ЗДРАВ ДРУГ КИМ ..
Bitne su nuklearne rakete.Da ih imamo danas bi bili na KiM.Gledao sam klipove , ovu divotu od naoružanja koju Kim raspolaže , tu ratnu filharmoniju kako izvodi melodične pesme i primetio da osim PA (protivavionske artiljerije) i zastarelih raketnih sistema koje smo i mi imali (pa smo videli kako smo prošli) oni ne raspolažu nekim respektabilnim protivvzdušnim naoružanjem. No Amerikanci su ipak ustuknuli te je Trampara pokušao da pronađe mirno rešenje (mada su ga njegovi gurali u rat).
Bitne su nuklearne rakete.Da ih imamo danas bi bili na KiM.
Konvencije MZ važe samo za one koji izgube rat.Tako nekako. Ima još jedna stvar , Kim ima milion regularnih vojnika plus rezerva od pola miliona koja bi se za dan popunila, o broju cevi da ne pričam , to je neko ludilo mislim približno 50 000 cevi (najviše na svetu). Južna Koreja nema dovoljne lučke kapacitete koje bi primile veliki broj američkih trupa.
Silina udara severnjaka bi bila toliko jaka da em što ne bi bilo dovoljno američkih vojnika za odbranu , em što američka avijacija ne bi stigla da učini neke uspehe i pored nadmoćnosti jer bi ovi već stigli u Seul. A pored toga i nuklearno naoružanje pa i neki kontingenti hemijskog oružja koji je konvencijama MZ zabranjen ali kada se radi o sudnjem danu skoro je izvesno da bi bar jedna trećina južnjaka primila upokojavajuću dozu sarina.
Potpuno se slažem.Konvencije MZ važe samo za one koji izgube rat.
Imaju oko 30.000 dobro obucenih snajperista zena, sto je ogromna cifra.Gledao sam klipove , ovu divotu od naoružanja koju Kim raspolaže , tu ratnu filharmoniju kako izvodi melodične pesme i primetio da osim PA (protivavionske artiljerije) i zastarelih raketnih sistema koje smo i mi imali (pa smo videli kako smo prošli) oni ne raspolažu nekim respektabilnim protivvzdušnim naoružanjem. No Amerikanci su ipak ustuknuli te je Trampara pokušao da pronađe mirno rešenje (mada su ga njegovi gurali u rat).
Mozda je ziv, ali zdrav, to sigurno nije.
Opet se debeli zacepio ćevapima.
Зашто не би био здрав, С.К је најздравија држава на планети
Да.Konvencije MZ važe samo za one koji izgube rat.
Kako se klinicki produzi zivot?Тата му, и деда му нису баш доживели дубоку старост. Умрли релативно млади, а отварали посебне клинике за продужавање живота.
Слаб генетски материјал има та фамилија.
Kako se klinicki produzi zivot?
Zrela si za elektrosokoveЗашто не би био здрав, С.К је најздравија држава на планети