Kim Džong Un u kritičnom stanju?

873x400.jpg
deluje mi na fotomontažu ili jeftin marketing...da li veruješ, da se ovaj krmak bavi sportom

Trump o Kim Jong-unu

Američki predsjednik je izjavio da zna kako je sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un te da se nada da je dobro nakon nagađanja zadnjih dana o njegovom zdravstvenom stanju.

"Ne mogu vam tačno reći", kazao je Trump odgovarajući na pitanje o Kimovom zdravstvenom stanju.

"Da, imam dobru ideju, ali ne mogu sada govoriti o tome. Samo mu želim dobro."

"Nadam se da je dobro. Znam kako je, relativno govoreći. Vidjet ćemo, vjerojatno ćete čuti u ne tako dalekoj budućnosti", kazao je.

Trump o Kim Jong-unu

Američki predsjednik je izjavio da zna kako je sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un te da se nada da je dobro nakon nagađanja zadnjih dana o njegovom zdravstvenom stanju.

"Ne mogu vam tačno reći", kazao je Trump odgovarajući na pitanje o Kimovom zdravstvenom stanju.

"Da, imam dobru ideju, ali ne mogu sada govoriti o tome. Samo mu želim dobro."

"Nadam se da je dobro. Znam kako je, relativno govoreći. Vidjet ćemo, vjerojatno ćete čuti u ne tako dalekoj budućnosti", kazao je.

Суверенисти свих земаља уједините се.

#ТимФеминист

Је л' издато званично саопштеће да је умро?

Nije, al' se pojavila ona pevaljka drugarica Hyon Song wol:
1588114311140.png

Drugarica Hyon Song wol je po naredjenju druga Kima streljana 29 . Avgusta 2013. zajedno sa jos 11 clanova orkestra, medju kojima je streljan i violinista Mun Kyong-jin.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hyon_Song-wol

Drugarica Hyon Song wal je u medjuvremenu vaskrsla, dok se za druga violinistu jos nista ne zna.
Mozda i on vaskrsne jednog dana.
1588114649311.png

Izgleda kad god je drugu Kimu dosadno, on lupi neku medijsku "Moshu" glupacima.

Back