Kim Džong Un u kritičnom stanju?

Ima 36 godina 84 godiste. Nekako mi je premlad za operaciju na srcu . Jeste se utovio i nije mu lako stalno pod pritiskom.Citam da ima 2 brata starija. Nije napravio nikakvo sranje do sada ,nikakav rat .Mozda je dezinformacija.

Mlad decko ali vidi se da voli da krka. Plus hiljade onih partizanki koje samo cekaju da ih oplodi....Umori to coveka

Samo steta sto nije sprasio koju raketicu po komsijama...da se ima sta pratiti

_97826732_e3e59402-8722-4716-96b9-450f2f408a37.jpg

Kinezi rešili debilka jer je talasao previše i uživeo se, sad sestra malo da bude poslušnija.
Onom nesrećnom narodu svejedno. Tek kada se reše feudalnog kmetstva pod maskom komunizma smrt nekog Kim-a će biti značajna. A to se Peking jedini pita,dokle im treba jedna ovakva država za svoje interese. Ako reše da malo liberalizuju tržište i otvore ih pa da se radujemo. Ovako sjahao bucko da mu seka malo zajaše. Nema nikakvih garancija da nije još i luđa.

Šta vi znate kako je u Severnoj Koreji?
Znate ono što vam serviraju globalistički mediji.
Zaboravili ste šta su pisali sve o Srbima o Srbiji.

Slazem se, ali cim cujem za te komunisticke dinastije - znas ono, DOLE KRALJ/CAR a onda se glavonja revolucionar proglasi za veceg cara od svih prethodnih, useli u carev dvorac i pocne da qarra gore nego bilo koji car pre njega...

Imadosmo i mi jednog, onog Copavog skotinu, isto se uselio u kraljev dvorac, dozivotni, jahte, tompusi, lov, belo odelo, qarrao sta je stigao... To sve cak ni kraljevi nisu radili pre njega, mislim na ove nase, bili su bedni amateri za Copavog zlikovca.

U tom smislu stojim iza onog sto sam napisao nesto ranije na temi. Znam da nisi napisao ovo kao odgovor meni, ali eto da dopunim svoj stav.

Neka otvore drzavu pa neka pokazu cari zivota.

Kad ne pustas svoje gradjane van osim na olimpijadu, znas da je ta drzava kurton.
čuva ih od zla koje dolazi sa zapada...od Holivuda, koka-kole, audija i poršea, francuskih parfema, šampanjca, italijanske garderobe, švajcarske čokolade, tekile, mineralne vode knjaz Miloš, rakije klekovače

Back