Che Guevara
Iskusan
- Poruka
- 5.657
i ja sam kratka,160cm
sreća moja..inače bi mi dohvatila glavu onim tegom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam kratka,160cm

sreća moja..inače bi mi dohvatila glavu onim tegom..![]()

nisi mala...nego si taman kako treba...svugdeops:
ops: pa valjda
a ove zene krakate Аха, тако дакле, не може да те дохвати.
А нама си рекао да си мали и дебео.![]()
ops:
ops:
ops:
vec 7 godina ne jedem posle 18 h...dogadja se nekad da jedem,ali ne svakodnevno...npr,kad izadjem,pa popijem nesto,onda jedem i u 3 h ujutru...
nemam problema sa kilazom,odrzavam je...volim da treniram... i ja bih prestala da pusim,ali plasim se da cu onda kao i ti,da se ugojim...ne zna se sta je gore gojiti se ili torvati se...ali,realno kad pogledam,trujemo se raznim stvarima...cigarete su samo jedna toksik stvar u moru...
nego,kako si prestala pusiti?![]()

nemoj da ostavljash cigarete ako ne zelish da se ugojish... najiskrenije i najozbiljnije ti kazem... ja celog zivota imam problema sa manjkom kilograma, ali kada sam pre 3 godine prestala da pushim ugojila sam se 7kg za nepuna 3 meseca... i onda sam od muke ponovo propushila...![]()
Nema na cemu...obavesti me o uspehu![]()
još jedna dvometrašica...179,5cm(ubicu za tih 5 mm) ...

nemoj da ostavljash cigarete ako ne zelish da se ugojish... najiskrenije i najozbiljnije ti kazem... ja celog zivota imam problema sa manjkom kilograma, ali kada sam pre 3 godine prestala da pushim ugojila sam se 7kg za nepuna 3 meseca... i onda sam od muke ponovo propushila...![]()

ops: