Kilogrami doleeee

179,5cm(ubicu za tih 5 mm) na 70 kg,moram da skinem bar 3-4 kg bas sam se uskembila...
Preko letnjeg raspusta uvek skinem 6-7 kg,a cim pocne skola-buf-samo redjam izolaciju...:)
ne znam zasto ne mogu da se izborim protiv toga!!!!

vec 7 godina ne jedem posle 18 h...dogadja se nekad da jedem,ali ne svakodnevno...npr,kad izadjem,pa popijem nesto,onda jedem i u 3 h ujutru...
nemam problema sa kilazom,odrzavam je...volim da treniram... i ja bih prestala da pusim,ali plasim se da cu onda kao i ti,da se ugojim...ne zna se sta je gore gojiti se ili torvati se...ali,realno kad pogledam,trujemo se raznim stvarima...cigarete su samo jedna toksik stvar u moru...
nego,kako si prestala pusiti? :)

nemoj da ostavljash cigarete ako ne zelish da se ugojish... najiskrenije i najozbiljnije ti kazem... ja celog zivota imam problema sa manjkom kilograma, ali kada sam pre 3 godine prestala da pushim ugojila sam se 7kg za nepuna 3 meseca... i onda sam od muke ponovo propushila... :lol:

nemoj da ostavljash cigarete ako ne zelish da se ugojish... najiskrenije i najozbiljnije ti kazem... ja celog zivota imam problema sa manjkom kilograma, ali kada sam pre 3 godine prestala da pushim ugojila sam se 7kg za nepuna 3 meseca... i onda sam od muke ponovo propushila... :lol:

da znas da necu :D ja sam takva,brzo smrsam a mogu i brzo da se ugojim...ali necu da izazivam sudbu :D

Pa ja sam prestala da pusim i uopste se nisam ugojila, ni ja ni moj muz. Sve je to u glavi

Back