BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
ja jedan dan vjezbam drugi dan zderem cvarke i tako, ma vazna je ravnoteza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A, ja da se "pridrzim" Teme: dakle, isprobah sve moguce dijete za skidanje kilograma...bila Fanatik! I, od lepe.jeedre, zaobljene , pozeljne devojke, pretvorih se ukoju vise niko ne prima cak ni u drustvo...![]()
Moj savet je: jedite sto vise testa, slatkisa...ma sve sto vam doje pod ruku, u ogromnim kolicinama, ali, naravno i "trosite" se....
Alkohol se podrazumeva jer ima poprilicno Kalorija...
![]()
8-)Stigose nam ovi zimski meseci koji su prebukirani slavama,raznoraznim slavljima i pretpani prepunim stolovima,pa smatram da ce ova tema opet biti negde u samom vrhu!
Sad cemo po sarmicama i kolacima,a posle mozemo ovde da kukamo do mile volje ne radeci nista sto bi nam pomoglo da se vratimo u formu!
Od kako je zahladnelo veoma malo setam i cini mi se da se opet pojavio onaj visak od par kg!Nije da kukam...samo sam primetila:?

Evo da se prijavim,poshto sam poprilichno iznenadjena :?
ja sam od pochetka ove godine smrshala 7 kilograma...bez dijete,bez ichega...dodushe,nikad ja nisam ni jela brzu hranu,grickalice...:?
Mada,vezhbala sam,ruku na srce,te teretana,trchanje,plivanje,drzhi-ne-daj...i sad imam pantalona koje su mi nekad bile tesne a sad mi bukvalno spadaju...izgleda kao da kukam ali ne hzalim se
ali morala bih josh da smrsham...ali necju da se opterecjujem,polako.
Neke krenu, vide da nema rezultata posle mesec dana i odustaju...ali to ne može tako brzo, mislim može ali... 

kako napreduje tvoje skidanje kila Kako nata znakako napreduje tvoje skidanje kila
![]()

rvo ih uradis po otprilike jedno 30 za prepodne,30 za negde poslepodne,pa se svakim danom broj povecava,za malo...to je spas!!Znaci,jeste da je malo teze,ali eto..daje rezultate...samo sto ja sebe malo krivim jer sam dosla do brojke 600 ukupno,na dan,pa sam jednom smrsala 1,8 kg za 2 dana.Pa sam,naravno,dobila jednu strijicu,ccc...ma,vazno da se ne vidi bas.
a visak...paaaaa
mozda ono, kilogram, dva
imam 50 i kusur..al sam dosta niska