andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.310
jeste,u glaviIzgleda da je nekim ljudima praznik tokom cele godine...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste,u glaviIzgleda da je nekim ljudima praznik tokom cele godine...
o cemu je ova tema? imam spremne odgovore za neke mindjuse a i za ukrase..
E, to !!!Pa dobro, to je lepo, zajednicki trenutci. Sad bas kako, zavisi od jelke i ukrasa. Tesko je naci sveden stil a da ne uzgubi malo i tog novogodnisnjeg sjaja koji mora malo i sarenila da ima. S tim sto je ceo taj period, praznicni, pgotovu kada si sa nekim sa kim mozes da delis to je od izlezavanja, ucebljeni, gricke, klopa, filmski maratoni, serije, stand up komedije, do kad se pokocimo da izletimo negde napolje, neki kafic, zurka, pa cim se tamo smorimo od guzve, hocemo nazad pod cebe?
Do sada sam uvek sama ali od ove godine pridruzuje mi se moj mali covekPa ja sam stvarno imala ideju da se piše o tome sa kim biste volile da kitite jelku...
Sve im je dvosmisleno a ovamo kao ne vide seks svuda oko sebe...Sad svi misle da tema nije ono što piše da jeste![]()
Pišemo na drugoj temi, pa pomislih kako mnogo pišemo o sexu i ko koga iskorišćava, a malo o nećemu tako lepom kao što je kićenje jelke.
Kako volite da okitite jelku i sa kim ?![]()
Da ti nisi pocela da pijes indijsku maku?Svi im je dvosmisleno a ovamo kao ne vide seks svuda oko sebe...![]()
MA nije, bre, to joj je sad u opisu poslaDa ti nisi pocela da pijes indijsku maku?![]()
Do sada sam uvek sama ali od ove godine pridruzuje mi se moj mali covek.
Nisam u tokuMA nije, bre, to joj je sad u opisu posla![]()
uvek nekako samaMa, kako @andjelijaa sama do sada ?!
Kakve gricke volis za praznike?E, to !!!
onda si kao jauvek nekako sama![]()
idem tvojim stopamaonda si kao ja![]()
Svi im je dvosmisleno a ovamo kao ne vide seks svuda oko sebe...![]()
Ne volim gricke da jedem, gojeKakve gricke volis za praznike?
Ok, onda slani rolati su moji.Ne volim gricke da jedem, goje
Ali volim da se napravi neko jelo na brzaka.. i neko voće, čaj volim da pijem.. taj deo oko hrane mi najmanje bitan.
Više ono što si naveo filmići, ćebe, praznična atmosfera.. tu se baš vidi ko ti prija a ko ne ! Ne može se sa bilo kim to.
Resenje..aj ti zeno kiti svoju ja cu svoju pa da vidimo cija ce lepsa biti...Supruga voli da jelka bude lijepo okićena i uredna, dok ja preferiram da bude kao ciganče, tj. kao da su je kitila djeca do 5 godina.
Ok, onda slani rolati su moji.
Pa da, to je uzivanje i zajednistvo. Zagrljeni i pusti se neki zanr koji godi, redja. Vince, milina. Jos ok to sto si pomenula da je planina, pa onda i neka vatrica pored, vecernje setnje. Izadje se uvece, sneg skripi i presijava se, a pored borova suma koja huce pod jakim vetrom. Planinaris, pa znas kako to zvuci. I onda kad se nadisemo reskog vazduha, pravac na grejanje.
Nisam..uvek sam sama kitila jelku...А јесил ти некада китила лежећи доње гране јелке са својим дечком?!?...
Каћешскуватитукафувише...?????