Kićenje jelke

Zapravo, baš sam mislila pred ove praznike, jer je kolega fortes negde otvorio tu temu mislim na Porodici, kako je lepo kada se ljudi raduju zajedničkim aktivnostima kao što je ta, u paru.

I onda sam posmilila da je dobar filter da li želim sa nekim da budem ako posmilim da li bih sa tom osobom volela da kitim jelku. Izbor muzike, može i vatra na jutjubetu, pokrijemo se ćebetom, očekujemo Novu godinu...

Kako volite da okitite jelku i sa kim ? :)

Ove godine prvi put sa detetom, to jest prvi put je on 100% aktivno i svesno ucestvovao.
I bilo je prelepo. Toliko mu se svidelo da smo okitili i terasu i bastu, i pomogli komsinici da okiti svoju terasu i vrata 😊

A jedno od najlepsih secanja iz ranog detinjstva je isto kićenje jelke i ukrasavanje celog stana, sa starijima bratom i sestrom 😊❤️🌲

Ove godine prvi put sa detetom, to jest prvi put je on 100% aktivno i svesno ucestvovao.
I bilo je prelepo. Toliko mu se svidelo da smo okitili i terasu i bastu, i pomogli komsinici da okiti svoju terasu i vrata 😊

A jedno od najlepsih secanja iz ranog detinjstva je isto kićenje jelke i ukrasavanje celog stana, sa starijima bratom i sestrom 😊❤️🌲

Ali postoji li neka žena pre tvoje žene sa kojom si poželeo da kitiš jelku i pripremaš se za Božić? :)

Pišemo na drugoj temi, pa pomislih kako mnogo pišemo o sexu i ko koga iskorišćava, a malo o nećemu tako lepom kao što je kićenje jelke.

Kako volite da okitite jelku i sa kim ? :)
Волимо да китимо током целе године са лепом особом женског пола која нам није род, такви су обичаји

Imas na ovom forumu likove koji pisu da ne kite jelku dok ne prodje katolicki Bozic jer oni niti imaju ista sa njima niti zele pa se boje da neko ne protumaci ;ose ako imaju okicenu jejlu za vreme bjihovog Bozica.
Aha, sad kapiram.

Pa ne znam, nisu svi ljudi koji dolaze na ovaj forum iste veroispovesti... A kićenje jelke je postalo mnogo više od nekog religijski povezanog događaja

Back