- Poruka
- 35.976
Pišemo na drugoj temi, pa pomislih kako mnogo pišemo o sexu i ko koga iskorišćava, a malo o nećemu tako lepom kao što je kićenje jelke.
Kako volite da okitite jelku i sa kim ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Jelu okitio vise puta, a jelku sta ja znam...kako god, manje bitno.PA ne znam, može i jednu i drugu
Sad svi misle da tema nije ono što piše da jesteJel jelku ili "jelku"
Nasla si u kojoj crkvi ces da se molis. Da si postavila pitanje "da li biste kitili vase bozicno drvo zajedno sa tavariscem Put.tlerom" ovi koji su na tvojoj temi bili "duhoviti" bi se klanjali do zemlje. Ovako, sta oni znaju sta je ljubav prema nekome, zajednicki trenutci i taj rad.Niste romantični.
Nasla si u kojoj crkvi ces da se molis. Da si postavila pitanje "da li biste kitili vase bozicno drvo zajedno sa tavariscem Put.tlerom" ovi koji su na tvojoj temi bili "duhoviti" bi se klanjali do zemlje.
Ove godine prvi put sa detetom, to jest prvi put je on 100% aktivno i svesno ucestvovao.
I bilo je prelepo. Toliko mu se svidelo da smo okitili i terasu i bastu, i pomogli komsinici da okiti svoju terasu i vrata
A jedno od najlepsih secanja iz ranog detinjstva je isto kićenje jelke i ukrasavanje celog stana, sa starijima bratom i sestrom
Imas na ovom forumu likove koji pisu da ne kite jelku dok ne prodje katolicki Bozic jer oni niti imaju ista sa njima niti zele pa se boje da neko ne protumaci lose ako imaju okicenu jejlu za vreme njihovog Bozica.Nisam upućena u to ko je Putlerov obožavalac a ko ne.
Mada, svako može da se upiše u temu ko želi
Ali postoji li neka žena pre tvoje žene sa kojom si poželeo da kitiš jelku i pripremaš se za Božić?
Волимо да китимо током целе године са лепом особом женског пола која нам није род, такви су обичајиPišemo na drugoj temi, pa pomislih kako mnogo pišemo o sexu i ko koga iskorišćava, a malo o nećemu tako lepom kao što je kićenje jelke.
Aha, sad kapiram.Imas na ovom forumu likove koji pisu da ne kite jelku dok ne prodje katolicki Bozic jer oni niti imaju ista sa njima niti zele pa se boje da neko ne protumaci ;ose ako imaju okicenu jejlu za vreme bjihovog Bozica.
o cemu je ova tema? imam spremne odgovore za neke mindjuse a i za ukrase..A najlepse je kićenje u troje.