- Poruka
- 97.638
i meni se svidjaju. Mogao bih da istrpim i one zlatne panele iza radnog stola. Pitam se samo koliko li košta takav tepih?Lep je crni sto i tepih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni se svidjaju. Mogao bih da istrpim i one zlatne panele iza radnog stola. Pitam se samo koliko li košta takav tepih?Lep je crni sto i tepih
Saznaćeš ti to.i meni se svidjaju. Mogao bih da istrpim i one zlatne panele iza radnog stola. Pitam se samo koliko li košta takav tepih?
Pitaću Trampa,možda mi da upola cenei meni se svidjaju. Mogao bih da istrpim i one zlatne panele iza radnog stola. Pitam se samo koliko li košta takav tepih?

Nije nešto, nego mi ništa nije jasno.. valjda,
kad se okupa, sjeda na stolicu pa vjerovatno na sredjivanje noktiju, obrva, šminkanje.. jer tu je stona lampa i fleksibilno ogledalo. Ipak, sve je čisto i uredno a o ukusima je često nezahvalno komentarisati.Ne razaznajem ivice zidova i plafona.Gde šta počinje , gde se završava?
Gde ti vidiš fleksibilno ogledaloNije nešto, nego mi ništa nije jasno.. valjda,kad se okupa, sjeda na stolicu pa vjerovatno na sredjivanje noktiju, obrva, šminkanje.. jer tu je stona lampa i fleksibilno ogledalo. Ipak, sve je čisto i uredno a o ukusima je često nezahvalno komentarisati.
Svidja mi se bijela boja namještaja dok zidovi vrište od šarenila, ali nekome je to fit.![]()

Okruglo rotirajuće na stalku, lijevo od stone lampe.Gde ti vidiš fleksibilno ogledalo![]()

Jao , vidi stvarno....Nisam ni primetila...Okruglo rotirajuće na stalku, lijevo od stone lampe.![]()
Ma daj,šališ se..toliko prostora a nigde normalnog ogledala da se čovek ogleda lepoOkruglo rotirajuće na stalku, lijevo od stone lampe.![]()

Jao.

Stvarno je bljutavo.Pogledajte prilog 758931
Da li je moguće zamisliti veću grozotu?Kako čovek može ovakvo nešto da gleda
u svom stanu?![]()
![]()
Ima nas raznih.Pogledajte prilog 758931
Da li je moguće zamisliti veću grozotu?Kako čovek može ovakvo nešto da gleda
u svom stanu?![]()
![]()
Kome li je to samo palo na pametPogledajte prilog 761015
slatki viseći stočić
Prvo je morbidan,drugo je ružan..i treće nefunkcionalan..katastrofa!
užas.Jako je ružan.Pogledajte prilog 761015
slatki viseći stočić
Prvo je morbidan,drugo je ružan..i treće nefunkcionalan..katastrofa!
A ja inače volim horor filmove.Jako je ružan.
Ovo čak nije ni horor..Ovo je sasvim uvrnutoA ja inače volim horor filmove.

Pa...Slatko je...Zekice...Dekoracija za Uskrs.Pogledajte prilog 761991
Neko će reći ..baš je slatko!