- Poruka
- 94.260
I neizbežne budalaštine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj crveni patak služi kao svijećnjak.. (valjdaI neizbežne budalaštine..čemu li to uopšte služi ?
Delfin valjda za u kadu dok se kupašOnaj crveni patak služi kao svijećnjak.. (valjda) a ove dvije..
??
Pogledajte taj kontrast..ovaj kičerajski luster a u pozadini ultramoderni sat,koji je postavljen nakrivo
Luster je katastrofa.Pogledajte taj kontrast..ovaj kičerajski luster a u pozadini ultramoderni sat,koji je postavljen nakrivo![]()
Ima li granice ljudskoj gluposti?Zar je moguće da ih je
Moguće je.Ima li granice ljudskoj gluposti?Zar je moguće da ih je
dobar ukus baš toliko zaobišao?
uradjeno je sa ukusom, sa tim što se ne podudara sa mojim. Kvalitet je očigledan. Kada u obliku školjke je lepa i ja bih voleo da je u drugačijem ambijentu. Tepih i zidovi u breskvinoj boji su samo jedan stepen niže na lestvici iritacije za mene od najomiljenije mi pink (ružičaste).Pogledajte prilog 755857
Ove zlatne stvarčice su omiljena tema @Mita Komita,on je stručnjak u ovoj oblasti![]()
što je najvažnije,ništa ovde nije ružno..samo je sve fejk i ima čovek osećaj lažnog luksuza.uradjeno je sa ukusom, sa tim što se ne podudara sa mojim. Kvalitet je očigledan. Kada u obliku školjke je lepa i ja bih voleo da je u drugačijem ambijentu. Tepih i zidovi u breskvinoj boji su samo jedan stepen niže na lestvici iritacije za mene od najomiljenije mi pink (ružičaste).