- Poruka
- 97.652
mogu ti reći da ovo nije loše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu ti reći da ovo nije loše
Mozda je i zaba...ali cilj i jeste da se zgrazavas.Nemam ja ništa protiv morbidnosti , imam je u sebi , ono što me najviše odbija i užasava kod tog kreveta su noge koje
Me previše , ali previše asociraju (ako i nisu) na Zzzzzzmije...A zmije i ja........Uh!
Ako je od Dalija,onda mora da je umetnost
Što je najgore to čak nije ni izvedenoovo ladno može u Shaby Chic ambijent,pogotovo ona roze sa ljubičicama
Ne , to će Mita u svoje kupatilo....ovo ladno može u Shaby Chic ambijent,pogotovo ona roze sa ljubičicama![]()
neće plavo, roze možeNe , to će Mita u svoje kupatilo....
Evo Mito za nagradu..jedno lepo roze a nije kičneće plavo, roze može

kad neko ne shvata da je braon boja (prljavo zlato?) u wc-u prva asocijacija sa govnima i rdjom...
Ovi kao da nemaju ni nogu a kamoli ruke?? Lijepo mjestašce za povraćanjekad neko ne shvata da je braon boja (prljavo zlato?) u wc-u prva asocijacija sa govnima i rdjom...
Pogledajte prilog 763359
kad neko ne shvata da je braon boja (prljavo zlato?) u wc-u prva asocijacija sa govnima i rdjom...
Pogledajte prilog 763359

Ne volim roze boju , nikako , ali simpatično , čisto kupatilo.
Užas! Crvena i pink roze su dve boje koje nikako ne idu zajedno,i ove noge od kade

Sediš i čekaš da se napuni kada....Užas! Crvena i pink roze su dve boje koje nikako ne idu zajedno,i ove noge od kade
I šta će uopšte ta fotelja tu?
Gde me nađe

ajde da zanemarim roze (nemoguće, zato sam konvertovao sliku u crno-belu) prvo mi tapete padaju u oči. Asocira me na dečiju pižamu. Ovolike keramičke pločice me asociraju na javni WC, da može lakše da se pere (crevom?)
ovo je više za spavaću sobu, za iznad kreveta... Ljubav je to... zlatna srca i andjeoska krila i ruže na sve strane.. romantika u p.m.Gde me nađe![]()
Može kao ono iznad šporeta "kuvarice manje zbori,da ti ručak ne zagori"
Ne vređaj !ovo je više za spavaću sobu, za iznad kreveta... Ljubav je to... zlatna srca i andjeoska krila i ruže na sve strane.. romantika u p.m.

Šta je ovo,slika,plakat?
Mislim da je plakat.Šta je ovo,slika,plakat?
Ovih anđela i sličnih figurica su pune katoličke zemlje...npr.Austrija.Njima to nije kič.
Moja tetka je nekad radila u Austriji i donosila te njihove slike anđela,strašnog suda i slično.Meni su kao djetetu uvijek bile pomalo zastrašujuće ili prekinđurene nekako.Mada i mistične pomalo.

Cudi me ona leptirica na vrhu.Doduse usamljena.